Stockholm – Sista anmälningsdag är 10:e mars till Alternativa bok och mediamässan

Alternativa bok och mediamässan i Stockholm handlar om journalism, journalistik och yttrandefrihet. Viktiga ämnen. De flesta på plakatet verkar vara nationalkapitalister, men jag ser även en vänsternationalist. Mässan börjar den 28:e mars, med boklanseringar, tal, paneldebatter och bokbord. Anmälan sker här: https://education4future.se/

Provokatören och EU-vurmaren Katerina Janouch, med karriär inom damtidnings-världen och sexshops-branchen, är där.

Den rådjursskjutande Runar Søgaard är där. Han har tydligen en afrikansk fatwa på sitt huvud eftersom han inte gillade en viss s.k. ”förvirrad pedofil”. Han menade kanske ”schizofren”, ”barnsexhandlare” och ”sexuellt övergrepp på barn”, oavsett vem som var den aktiva parten, eftersom målet för de sexuella lustarna tydligen inte enbart var barn i det här fallet, men även ett haren av fullvuxna fruar som skulle behandlas ”rättvist”. Pedofiler finner man ev. i Vatikanen, eller med en massa barnporr på datorerna. ”Förvirring” finner man hos de 99,9999% av medborgarna som inte röstar rätt.

Chefredaktören för betalväggstidningen Nya Tider, Vávra Suk, som tydligen lär ha misshandlats av AFA, är där. AFA tycks dock inte fatta vad fascism är för något, för då borde absolut fler anti-behandlas än bara Suk. Fungerar f.ö. misshandel som behandling mot fascism? Tveksamt.

SwebbTV:s nyhetsankare och propagandist Mikael Willgert, som kallar SwebbTV för ”fjärde statsmakten” och samtidigt  undrar varför han censureras på det skriptskadade Youtube, som ägs av den första statsmakten som så många andra fulmedier, men ändå inte lämnar Youtube, är där.

Företagsekonomen som ifrågasätter altruismen, Jan Tullberg, är där. Det påminner mig om en kommentar som jag gjorde en gång om Moder Jord och dess ohyra. Kanske kan den kommentaren ge Tullberg och andra ekonomer ett längre perspektiv än en egyptisk gräshoppa? Tyvärr är nog Dunning-Kruger-effekten alltför stor i det här fallet.

Izabella Nilsson Jaravandi, den stora talaren från gula västarna, är där.

Peter Springare, den medkännande polisen som framstår nästan som en traditionell socialdemokrat, samt är ledamot i Örebro kommunfullmäktige för Örebropartiet , är där.

Lennart Matikainen från Helhetsutveckling är där.

Jonas Nilsson från Palaestra Media, är där.

Ingrid Carlqvist, som numera återfinns på den skript-skadade bloggen Ingrid och Maria, är där.

Den vänsternationelle kommunisten Joe Nilsson, för Framåt Sverige, som inte har tagit sig ur monopolkapitalets skript-skadade plattform Facebook än, är där.

Torbjörn Sassersson, Newsvoice, som gladeligen kör spionerande amerikanska skripts på folks datorer, samt tillåter konfliktskapande ljugande högerpropagandistiska troll fullt tillträde i kommentarsfälten, är där.

Arne Weinz, som på allvar tycks tro att bostadsbrist beror på … trumvirvel … ”socialism”, är där. Vi hade väl ingen bostadsbrist på Olof Palmes tid, eller? Den kom väl först med fascistiska krig, marknadsliberalism, globalisering och den ”seniore rådgivaren” Reinfeldts m.fl. idioters ”öppna era hjärtan”-politik, eller?

Sanna Hill för tidningen Exakt24 är där.

Konstnären Markus Andersson är där.

Trähandlaren Karl Hedin är där. Han kallar sig ”skogsägare”, men är det skog eller trädplanteringar han äger?


Mer intressant:
Anders Romelsjö – Facebook förhindrar det fria ordet genom deboosting


DELA I HEMLIGHET VIA ÖPPEN FRI HÅRDVARA, OPERATIVSYSTEM & KRYPTERAD PROGRAMVARA:
h-node GNU/Linux ProtonMail Signal MessengerThunderbird

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s