Att kalla kampen mot ”fascismen” och för mer jämlikhet för ”feminism” är ett utmärkt sätt att försvaga folket

Fascismens hemliga agenter, samt de som har lurats av dem, är i full färd med folkets splittring och försvagning. Detta sker inte enbart genom fascismens ägda medier som skönmålar både feminism, krigsförbrytelser, massmigration, sekterism-vurm och segregering, men den sker även genom aktiva och flitiga agenter inom Vänstern.

Männen som har drabbats av ojämlikheten, ibland t.o.m. hårdare än kvinnorna, kan genom agenternas agerande luras in i sekterismens och fascismens nät under falskt nationellt eller sekteristiskt flagg, i en obildad osund protest, men det är naturligtvis ingen sund vänsternationalism att vurma för fascismens icke-demokratiska unioner som undergräver jämlikheten.

Här har vi en kvinnlig agent, eller en kvinna i mängden som är lurad, anser jag:

”Vi ser hur nedskärningar i välfärden, såsom hälsovård och skola, och även sånt som rätten till abort, tas bort. Kliniker för abort stängs. Nätverk som stödjer kvinnor som utsätts för mäns våld får minskade bidrag. I Brasilien är det nu nollbudget i stöd till offer för våld i hemmet.”
Källa: Rättvisepartiet Socialisterna – Louise Strömbäck  – Latinamerika reste sig i miljontals

Trots att säkert 90%-99% av alla män förmodligen är eniga, med 90%-99% av alla kvinnor, om god välfärd och god hälsovård, samt att stödja offer för våld, så har skribenten här utsett 50% av samhället som syndabock genom formuleringen ”kvinnor som utsätts för mäns våld”, fastän detta våld är begränsat till fåtalet män, samt sannolikt till 99% drivs fram av kapitalismens utslagning, arbetslöshet och trångboddhet, samt enbart är en konsekvens av att en individ av två vinner den fysiska kampen, av biologiska/mentala/tekniska orsaker, vilket oftast blir mannen, även om det inte alltid är så.

Det finns med all säkerhet män som underkastar sig kvinnligt våld, där säkerligen brödkavlar och stekpannor är inblandade. Männen skäms och vågar inte berätta om det kvinnliga våldet ens för sina vänner eller polisen, i rädsla för att bli utskrattade.

Likväl vet vi att det kvinnliga våldet existerar i lesbiska relationer, samt således att skulden inte ligger hos det kön man föds med, samt inte i de hormonnivåer man har naturligt, men fascismens agenter vill ändå gärna splittra oss män och kvinnor, samt ställa oss i osunda motpositioner till varann, så att vi inte kommer ihåg att vår kamp för ett jämlikt samhälle i balans med naturen, faktiskt är gemensam.

Att kalla kampen mot den absurda fascismen för ”feminism”, samt befläcka den med allt möjligt frånstötande för majoriteten av både män och kvinnor, är naturligtvis att splittra och försvaga kampen medvetet, eller omedvetet.

Det betyder inte att det som är frånstötande för majoriteten är fel på något vis. Det är helt naturligt frånstötande om man saknar läggningen. Inget majoriteten rår för. Människor föds olika och måste fatta sina egna beslut, men detta behöver faktiskt inte klistras på kampen för jämlikheten, för då kommer varken jämlikheten eller de andra minoriteterna vinna, vilket är det påstådda syftet.

Kvinnokampen har nu blivit så pass repellerande att inte ens majoriteten av kvinnor stödjer den. Se bara på valresultatet för Feministiskt initiativ, eller alla andra om fokuserar på feminismen eller slickar på annan extrem sekterism! Konstanta förlorare.

Låt detta utgöra en väckarklocka och ett facit! Bli därefter vinnare i kampen för jämlikhet och ekologisk hållbarhet tillsammans!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s