Konsekvensnalys – Bra taktik för Sverigedemokraterna att byta åsikt om Nato?

Sverigedemokraterna bytte åsikt om EU-medlemskapet.

För att kunna lura kvar SD-medlemmar, som har drabbats hårt av globalismens konsekvenser för demokratin i tre decennier p.g.a. frihandelns race to the bottom, så påstår SD:s ledning numera att om EU inte fungerar så ska man omvärdera saken senare…

Men EU har ALDRIG fungerat för 90% av folket och det är därför det är dags för ett Svexit. Det behövs inga omvärderingar. Det är evident. Att EU har fungerat för elitens höjda arvoden, låga skatter och karriärmöjligheter i EU är också helt evident. Jag tycker att den folkstödda kriminaliteten ska beskattas tillbaka progressivt till vår gemensamma budget, till välfärden. Vad tycker du?

Sverigedemokraterna har nu, helt tydligt, ställt in sig på att regera med det okristliga KD och det krigshetsande M nästa mandatperiod. Det är med största sannolikhet ministerposternas arvoden, EU-karriärer och poster hos internationella finansjättar som lockar, precis som för många andra av godhetens politiker, men det är nog mer sannolikt att SD kommer använda ”stoppad massmigration”eller ”håll gränsen” som argument, fastän SD:s hela existens beror på den konflikt som massmigrationen, kombinerat med öka ojämlikhet, som all övrig höger har skapat unisont i vårt samhälle.

Via bloggen Nej till Nato skriver nu Björn Backengård att:

”I en ledare i tidningen VLT 15 februari 2019 funderar man så här:
Taktiskt finns klara fördelar för SD att byta åsikt om Natomedlemskap. Svårare för andra att anklaga SD för att gå Rysslands ärenden, lättare att samtala med M och KD. Hårdföra Nato-motståndare och ryssvänner har lämnat partiet, en hel del SD-väljare kan tänka sig medlemskap.” Källa: http://www.nejtillnato.se/2020/03/03/artikel-av-bjorn-backengard/

När alltså SD ev. taktiskt ”byter åsikt”, om att Sverige inte längre ska vara neutralt och alliansfritt, så är det med argumentationsfelet associationsskuld som grund, men ingen analys om vad Nato faktiskt är och ingen rädsla för att bli anklagad för att gå USA:s ärenden?

Ingen rädsla för att bli associerade med USA som är ett fascistiskt väloljat krigsmaskineri, som har marscherat in i land efter land som det har behagat dem, i strid med krigets lagar?

Bild på babian med baksmällaInte heller framläggs någon konsekvensanalys om vad Nato-medlemskap faktiskt innebär för Sverige som nation, eller för Sveriges medborgare i händelse av krig mellan stormakter. Även EU byggs faktiskt allt mer upp som en aggressiv stormakt mot Ryssland, påhejat av det militärindustriella komplexet som lever på konflikt. Hur denna rysshets och USA-vurm gynnar Sverige, som står nästan helt utan beredskap vid ett ev. kärnvapenkrig, nämns inte.

I Nato ingår USA. USA är ett bland flera notoriskt krigsförbrytande länder som utbildar och ger vapen till öppen extrem terror, mot suveräna stater och som medverkar till att oskyldiga små barn som slits i bitar. Barnen frågar givetvis ibland sjuksystrarna när de kommer få nya armar och ben, såsom barn gör.

Dessa terrorister, som flera Nato-länder stöttar, håller även slavar, eller fångar in flickebarn som tvingas till giftermål med äldre män. USA och Nato stödjer dem ändå. Nato-terror-maskopin har t.o.m. resulterat i en absurd broschyr om att vara gift med barn i Sverige. Nu ska alltså SD bli för denna ”mångkultur”, krig och elände, av ”taktiska skäl” också, eller?

Ovan en politiskt satir föreställande Fredrik Reinfeldt, som efter ämbetstiden som statsminister, vilket skapade kaos och elände, numera är ”senior rådgivare” på den internationella finansjätten ”Bank of America Merrill Lynch”. Den politiska satiren kommer från inlägget den skrattande rasisten av Jens Ganman.

USA:s plutokrati lever på konflikter i världen, genom det militärindustriella komplexet, så mycket att de t.o.m. låtsas vara ryska u-båtar, samt stödjer etnisk rensning av nationella palestinier genom att strunta i FN:s resolution 242, som USA själva skrev under på. Detta är fascism i dess mest tydliga och osminkade form.


”Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element”
/ Georgi Dimitrov källa: http://jinge.se/allmant/jan-myrdal-hog-tid-att-skriva-klartext.htm

Bild på rabbiner som är emot sionismen och staten Israel
Bild på judar som är emot Sionismen och staten Israel

Det är inte undra på att israeler själva jämför dagens ledarskap med nazismens och den liknelsen haltar inte det minsta, förutom det faktum att nazi-sionisterna själva kallar sig ”judar”. Men riktiga judar står naturligtvis inte för nazi-sionismen etniska rensningar och koncentrationsläger.

Den som står bakom USA och Natos olagliga invasioner, samt stöd av Israels nazi-sionism, kan således jämföras med Hitlers hantlangare och den jämförelsen haltar inte det minsta. Vi har även tillhörande Goebbels-medier i Sverige och hela västvärlden som ljuger dygnet runt.

Bild på Paul Craig Roberts
”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera? Klart att den inte kan det.”
/ Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

”When a country’s government and media do nothing but lie 24/7, how can democracy exist? Clearly, it cannot.”
/ Paul Craig Roberts (Source: OpEdNews 12/5/2017)

Det går inte att tala sanning om ”folkhemmet”, ”välfärd”, ”nationell självständighet”, ”fred” och fria lekande barn med intakta armar och ben, för alla nationer i världen, om man samtidigt är för EU eller Nato. När Sverigedemokraternas medlemmar inser detta kan de fraktionera partiet, organisera sig intelligentare och rösta intelligentare! Ju förr desto bättre, givetvis, eftersom det är korkat att befinna sig i samma parti som extrema psykopater. Det finns ju betydligt bättre saker.

Jag har ex. andats djupt i stillhet och funderat på ”taktikröstning”. Min ”taktikröstning” är sammanfattningsvis ganska enkel, enligt följande slutsats:


”Jag röstar hellre på något jag vill ha, även om jag inte får det, än att rösta på något jag inte vill ha och få det.”
/ Eugene V Debs

”I’d rather vote for something I want and not get it than vote for something I don’t want, and get it.”
/ Eugene V Debs

Detta var f.ö. exakt SD:s taktik, när de också låg under 4%-spärren och var emot både EU och Nato, precis som Vetenskapliga partiet är. Det var då SD behövde folkets röster. Samtidigt är jag realist. Jag kommer ha svårt att uppbringa samma antal röster utan fulmedias fokus, det fokus som SD fick helt gratis av finanskapitalets medier. Så är det.

Det fredliga Vetenskapliga partiet mörkas givetvis av finanskapitalets medier, precis lika mycket som fredsprinsessan Tulsi Gabbard mörkas i USA:s s.k. ”demokrati”.  Vetenskapliga partiet har skapat en riktigt röd och riktigt grön valsamverkan. Vi behöver fredliga människor och deras fredliga vänner! Välkomna!


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR CHANSEN FÖR ATT DIN LÄNK KOMMER FRAM UTAN S.K. ”DEBOOSTING”.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, SÅ ATT VI ALLA BLIR DIGITALT FRIA TILLSAMMANS! VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH INSTALLATION ERBJUDER VI TILL ER ALLA HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DEN HJÄLP OCH DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. DE HAR GJORT STOR NYTTA OCH VI KÄNNER STOR TACKSAMHET TILL ER ALLA. TUSEN TACK.

 

Annons

4 reaktioner till “Konsekvensnalys – Bra taktik för Sverigedemokraterna att byta åsikt om Nato?

 1. Jag vänder mig mot formuleringen att ”Bristen på donationer skriker också med sin hjärtlösa frånvaro”.

  Som marknadsförare vet jag att man absolut inte ska skuldbelägga kunden för det får oftast en motsatt effekt mot vad man önskar. Man ska också vara försiktig med att ta på sig någon form av offerkofta för det har mest en uttröttande effekt.

  Testa hellre med sakliga och vassa argument eller helt enkelt bara avsluta ett inlägg med att ”Glöm inte att stödja mitt arbete med en mindre donation om du har möjlighet”. Inte tigga, skuldbelägga eller hota utan var artig och håll god ton.

  1. Jag tackar dig för ditt stöd i detta tips. Kanske kommer det hjälpa oss? Jag är pragmatisk och kommer prova det.

   De som tar del av min text och den kunskap jag förmedlar, utan att donera är ser jag inte som ”kunder”. De är sannolikt oftast för fattiga för att donera eller tror på något annat än oss, eller donerar på annat vis, ex. genom att sprida vetskapen om partiet aktivt, eller vågar inte evidensbasera att deras egen tro är mer rimlig.

   Allt lägre pensioner och löner, kombinerat med högre hyror, samt en extrem frihandel mot bottnen som gynnar monopolkapitalet, gör dem sannolikt allt fattigare. Detta är inte hela deras skuld allena, inte heller att vårt samhälle är så repressivt att de inte vågar ställa upp på vår lista.

   Jag skuldbelägger mediemogulerna, men skuldbelägger inte människor för deras egen nyfikenhet eller deras fattigdom eller deras rädsla. Den kommer av livet självt, även om det är ologiskt i ett sanningsperspektiv att läsa kända lögnmedier och även ologiskt ur ett kosmiskt perspektiv med rädsla.

   Vetenskapliga partiet är heller inte tänkt att vara en marknadsplats för säljare och köpare.

   Hade det varit en ”marknad”, som skulle ”föras”, så skulle man redan nu kunnat kasta partiet i återvinningen, för då hade partiet sålt sig till högstbjudande. Vi vet alla exakt var sådant slutar, nämligen i 8-partiets EU-vurm och osanning, samt att ”byta åsikt” till ren fascism.

   Med viss kunskap i psykologi skulle jag råda dig att tipsa andra att formulera sig med ”Kom ihåg …”. Det tror jag att du kan hålla med om.

   Jag tackar dig ändå återigen för ditt stöd i detta tips. kanske kommer det hjälpa oss bättre? …men sanningen är oavsett formulering, för varje parti/nätmedia som har en donationsmöjlighet att vi ”tigger” och ev. att detta ”skuldbelägger” den som har men inte ger, för vi lägger ner ett arbete och de andra konsumerar det vi har producerat.

   Hotar någon gör vi dock inte. Det var osakligt. Hotet utgörs av den evidensbaserade verkligheten självt.

   Stödjer man inte rätt politik för enhet, beredskap och fred, så hotar man sig själv och framtidens generationer till en fruktansvärd och ofta utdragen död.

   Ibland är straffet s.a.s. redan utdelat. Folk gör inte det rätta. De vet om det och de lider p.g.a. det. Det är inget hot från min sida, men enbart ett evidensbaserat faktum. Det är synd om människorna. De hotar sig själva, sina barn och framtidens generationer. Jag försöker hjälpa dem till insikt och intelligent handlande.

 2. Textstorleken var kanske inte den bästa, blev jobbigt att läsa. Avslutningen blev väldigt mycket offerkofta och kontraproduktiv och kan strykas helt. I övrigt en förbättring.

  Har ni någon som är specialist på marknadsföring och kundkommunikation i organisationen som kan hjälpa er? Formuleringar är minst lika viktiga som själva budskapet.

  1. Du har rätt. texten blev väl stor. Bytte från h3 till h5.

   Du har även rätt om offerkoftan. Ändrade texten till mindre offerkofta och mer tacksamhet. När man blir allt fattigare känner man sig som ett offer.

   Jag har en kort 5v-utbildning i marknadsföring och så har vi dig, förstås.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s