Alternativmedias clowner – Förklaringar till vurmen för, länkningar till och betraktandet av etablissemangsmedier

Pinoccio med lång näsa och texten "Faktiskt?"
Lögnare kan få väldigt långa näsor.

Jag har FAKTISKT skrivit om saken förr även på engelska med en kul bild med grisar och även gett de självklara svaren som framstår som enkla, samt kanske de mindre självklara svaren, kanske t.o.m. något mer psykologiska eller politiskt satiriska och sarkastiska, kanske rentutav paranoida svar när folk framstår som riktigt korkade, fastän de faktiskt kan vara det, men visst måste vi kunna acceptera vår egen inkompetens ibland och visst måste vi kunna skratta åt oss själva, eller hur?

Frågan om vem man FAKTISKT kan lita på kommer återigen upp när Pål Steigan, som tyvärr FAKTISKT länkar till sådan media, och samtidigt frågar helt oskyldigt om Rødt verkligen litar på sådana medier.

Politisk satir av på Steigan med clownnäsa och de plattformar han både kritserar och länkar till
Är det verkligen tillitsfulla plattformar som du själv länkar till, bäste Pål Steigan? Är du en amerikansk agent som försöker få kommunister att registrera sig på Zuckerboken, Steigan? Lägg av med det! – Don’t be a Zucker!

Noterar dessutom via NoScript följande skripts, som blockeras på min dator när jag besöker Steigan:
Bild på Skripts som blockerats av NoScript

På en av dessa adresser finner jag en hel del intressanta hjälmar… Ett annan av skripten utger sig för att vara ”min tub” på amerikanska, som ni ser, men på ”min tub” får jag inte ladda ner filer utan att köra okända ofria skripts (sabotageprogramvara/malware) från USA på min dator, fastän ex. Archive.org erbjuder detta med full självklarhet, om jag ex. vill se en intervju med Richard Stallman om öppen fri mjukvara.

Kanske har Pål Steigan någon clown-liknade förklaring? Hemsidor ska fungera utan att köra några som helst skripts, naturligtvis! Fixa det! Kontrollera att det är så från olika terminaler!


Mer intressant:
Newsvoice – Censur – Konspiration bekräftad – Newsvoice är nu med största sannolikhet kontrollerad av imperialistisk konfliktskapande främmande makt

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s