Analys – Jimmie Åkesson och kommunisten Jan-Åke Karlsson har rätt – Sverige är fullt

Precis som jag ger Jimmie Åkesson rätt, när han säger att Sverige är fullt, så ger jag även Jan-Åke Karlsson rätt på det sätt som Karlsson tycker att Sverige är fullt, via Proletären, men varken Karlsson eller Åkesson verkar vilja ge varandra rätt, samt verkar heller INTE vilja förstå vad tillväxt faktiskt är, samt hur katastrofalt det är med tillväxt av population och att vi behöver NEDVÄXT till balans med naturen och att vårt gemensamma intresse är BEREDSKAP.

Bilsd på Albert Bartlett”Den mänskliga rasens största tillkortakommande är vår oförmåga att förstå den exponentiella funktionen.”
/ Albert Bartlett Källa: Youtube – The Most IMPORTANT Video You’ll Ever See

Åkesson vill förmodligen  inte ge Karlsson rätt, eftersom han tycks tro på ekonomismens tillväxt och EU-karriär och kanske Nato-vurm, men med påstått ”kristna värderingar”, till synes i rädsla för den extrema islamismens mål.

Karlsson tycks inte vilja ge Åkesson rätt, eftersom han och Kommunistiska partiet förmodligen lever i rädsla för att bli angripna med kontrollordet ”Rasism!” via fulmedia. Det är nämligen det som KP:s inre kris har handlat om, ifall jag har förstått saken rätt. Detta har lett till fraktioner under nya namn, bl.a. Malmölistan som tycks påminna om Örebropartiet och Växjöpartiet.

Kommunistiska partiets problem är snarare, i min mening, att KP mörkas nästan helt i fulmedia, samt inte valsamverkar likt Rødt i Norge, med andra röda partier.

Men till saken! Sverige ÄR, helt evident, fullt i ett ekologiskt hållbart perspektiv, i ett SD perspektiv och i KP:s perspektiv. Varför ska vi behöva splittra vårt samhälle bara för att vi uppmärksammar och belyser olika problem? Varför kan vi inte lyssna på varann och respektera varann i vårt samhälle och komma i balans? Har vi inte lärt oss någonting av historien?

Bild på Mahatma Gandhi”Demokrati, disciplinerad och upplyst, är den finaste sak i världen.
En demokrati fördomsfull, okunnig, vidskeplig, kommer att landa i kaos
och kan blir självförstörande.”
/ Mahatma Gandhi

Importen av vidskeplighet är förmodligen en del av det kaos vi ser och kaoset driver människorna in i vidskepligheten och sekterismen/gruppolariseringen.

Bild på Fidel Castro”För 23 år sedan sade jag, i en FN-konferens om miljö och utveckling, att ‘En viktig biologisk art är i fara att försvinna med tanke på den snabba och progressiva förstörelsen av dess naturliga livsuppehållande förhållanden: människan.’ Jag visste inte vid den tidpunkten hur nära vi var detta.”
/Fidel Castro Källa: https://monthlyreview.org/castro/our-right-to-be-marxist-leninists/

james_madison_80x80”Vad blir det av överskottet av mänskligt liv? Det blir antingen, för det första, förstört av barnamord, som bland kineserna och Lacedaemonianerna; eller för det andra, kvävt eller utsvält, som bland andra nationer vars befolkning är i proportion till sin mat; eller, för det tredje, blir det konsumerat av krig och endemiska sjukdomar; eller för fjärde, svämmar det över, genom emigration, till platser där ett överskott av mat finns tillgängligt.”
/ James Madison

Låt oss lära oss av intelligenta människors uttalanden om population och av Påsköns historia! Det är av allra största vikt att vi fattar modet till oss att erkänna både nationalism och vänsternationalism och förstå varifrån rasistiska känslor kommer, så att vi inte skapar dem och göder dem av misstag i en gruppolariserad vilja att ställa sig i osunda motpositioner!


Mer intressant:
Politisk analys – Vilket politiskt parti skulle Karl Marx välja idag?
Intervju med två ledande kommunister i Växjö – Gunnel Thörn & Jan-Åke Karlsson

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s