Falska nyheter om Ryssland och Vladimir Putin från TT

Inget nytt under solen när TT:s Nato-agenter arbetar åt främmande makt, för att vilseleda svenska folket och skapa konflikt med vår fredlige granne och kärnvapen-bestyckade stormakt Ryssland.

Detta är naturligtvis INTE i Sveriges intresse, lika lite som Kraghs beteende. Ledarskapet under Putin är nog ganska bra för oss svenskar, tror jag. Han skapar ett ganska stabilt och mentalt friskt Ryssland. Faran för oss är i min mening Nato:s aggressivitet och Nato:s strösslande med vapen på terrorister som angriper suveräna stater och skickar dem rakt in i sekteristisk medeltid när de lyckas. Det är ju inte direkt ”demokrati” de vill ha, men kalifat.

Natos aggressiva beteende i världen under ledarskapat av USA:s plutokratiska skämt till ”demokrati”, i vilken USA:s folk lurades att välja mellan drottningen av kaos och personifierad manschauvinism, är beklämmande och dödligt för miljontals oskyldiga barn i världen.

Om Ryssland vill ha Vladimir Putin och hans hjärna fungerar väl vid 84 års ålder, så grattis till Rysslands demokrati! Någon karismatisk Tulsi Gabbard, som kan utmana Putin, verkar inte ryssarna ha, även om Putin säkert hade önskat sig lite sådant demokratiskt vackert motstånd. Det hade varit en välkommen intellektuell utmaning för Putin, tror jag.

Men det är väl kanske som i USA? Det ryska folket är kanske också lurade av kapitalistiska medier som mörkar folkliga kandidater som Gabbard? Vad vet jag? Tråkigt för Putin i så fall.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s