Läsarfrågor på troll-cirkusen – Näthatsgranskaren samlar pengar för att kunna stämma Joakim Lamotte

”Föreningen Näthatsgranskaren, vars verksamhet officiellt går ut på att bekämpa så kal­lat näthat genom organiserat angiveri, försöker samla ihop 200 000 kronor för att stämma frilansjournalisten Joakim Lamotte för förtal mot deras företrädare” Källa: https://www.nyatider.nu/nathatsgranskaren-tigger-swish-pengar-for-att-stamma-lamotte/

Fler medier, jurister och journalister vill tydligen ge sig in i cirkusen:

Fria Tider, Katerina Magasin, Aftonbladet, Nyheter idag, Magasinet Paragraf

Joakim Lamotte själv skriver på Zucker-boken att ”JAG BEHÖVER HJÄLP!”, men jag använder inte Zucker-boken av mycket goda anledningar – Sammanfattningsvis: I am not a Zucker.

Joakim Lamotte, med sin höga inkomst, behöver förmodligen inte någon hjälp alls, så länge han envisas med att befinna sig på Zucker-boken och bli censurerad där, för att därefter leka offer.

Noterar samtidigt att den person som anser sig vara utsatt för förtal faktiskt tycks göra precis allting för att förbli en offentlig person, samt sannolikt vill bli förtalad, samt således inte kan anses vara något annat än just en offentlig person.

Skulle personen vilja någonting annat så skulle han rimligen byta namn, flytta till annan ort och därefter inte jaga och plåga pensionärer som har delat Joakim Lamottes reportage.

Läsarfrågor:

– Vad har ALLA i ovanstående troll-cirkus gemensamt?

– Vad för annan funktion kan troll-cirkusen fylla?

– Vad är vår rimliga uppgift som betraktare av troll-cirkusen?

– Varför används Zucker-boken i troll-cirkusen?

Meditera fem minuter på frågorna innan du svarar!


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN S.K. ”DEBOOSTING”.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, SÅ ATT VI ALLA BLIR DIGITALT FRIA TILLSAMMANS! VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH INSTALLATION ERBJUDER VI TILL ER ALLA HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DEN HJÄLP OCH DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. DE HAR GJORT STOR NYTTA OCH VI KÄNNER STOR TACKSAMHET FÖR ERT BEHJÄRTANSVÄRDA STÖD. TUSEN TACK.

 

2 reaktioner till “Läsarfrågor på troll-cirkusen – Näthatsgranskaren samlar pengar för att kunna stämma Joakim Lamotte

 1. ”Näthatgranskaren” är en osedvanlig ful typ! Att samla in pengar från folk till att stämma Lamotte, är troligtvis bara ett svepskäl för att få in kapital till sin äckliga verksamhet och levebröd. Det är ju i en domstol som han måste få rätt i, i så fall, och det är ju inte alls säkert att han får rätt där. Han vill hålla igång sin lukrativa verksamhet och helst vilja stoppa pengarna i sin egen ficka givetvis. Ett stort svin alltså. Att bara leva på att stämma folk som tycker något är bedrövligt.

  1. Du är rätt svar på spåret, men föll själv i fällan delvis, en fälla som sannolikt har gillrats medvetet av människorna ovan.

   Jag ändrade även det namn du nämnde till ”Näthatgranskaren” eftersom denne har fått många gamla människor polisanmälda för förtal, när hans personliga namn har använts, vilket några av personerna ovan har uppviglat till.

   Det är i sig inget farligt att bli anmäld, eller ens att få böta, men gamla människor kan ta väldigt illa vid sig och t.o.m. skadas psykiskt/fysiskt av att bli anmälda.

   Att denne individ själv inte vill betala sina skulder, medan han håvar in pengar på sin verksamhet precis som de andra trollen ovan, är en annan intressant detalj.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s