Analys – Problemet löst – Varför dör läkare av coronaviruset Covid-19?

Såväl läkare i Italien som läkare i Kina har avlidit. Varför dör då läkare av coronaviruset Covid-19?

Det dör människor varje år av olika coronavirus. Läkare är också människor, människor som i bland har diabetes, har hjärtfel, röker, bor i förorenade områden, stressar, bränner ut sig och ibland tror att de är Gud själva eller Stålmannen när de får feber, halsont och hosta.

De dör sannolikt ofta för att de tar febernedsättande och fortsätter arbeta, när de borde ha vett nog att vila och försöka stärka immunförsvaret med ex. huskuren vitlök, även om den inte är bevisat effektiv så är andedräkten givetvis repellerande. Man kan även inta C-vitamin, D3-vitamin, kokosolja, magnesium, zink, medan man vilar och föreställer sig det aktiva immunförsvaret och hoppas på bättring givetvis.

På sjukhus skulle ev. läkarna själva kunna få intravenöst C-vitamin och/eller chloroquine, eller respirator, men kanske har detta tagit slut p.g.a. EU-vurmande politikers nedrustning av beredskap? Sådan EU-vurm och sådan nedrustning av beredskapen kan naturligtvis leda till döden även för läkare.

Det kan även bero på läkemedelsindustrins indoktrinering av läkare. Läkare kan ex. tro på den idiotiska föreställningen, som läkare ofta sprider till sina patienter, att det inte har någon betydelse vad man äter.

Nåväl! Ät då glutamat-kryddad hamburgare från någon amerikansk matkedja och skölj då ner den med sötsliskig eller aspartamsliskig svart dryck, och avsluta med en sötsliskig mjukglass gjort på processade fröoljor som saknar varje spår av vitamin, om du nu, mot förmodan, tror att det skulle vara nyttigt!

Sammanfattningsvis dör alltså läkare för att de är människor, inga gudar.

Mer intressant:
Wikipedia – Coronavirusutbrottet 2019–2020 i Europa


I dessa tider när människor skriker och gråter om coronaviruset Covid-19 i människobyarna, samt ser upp till läkare likt gudar, så passar väl kanske följande dikt av Nils Ferlin? Jag avser INTE hetsa mot folkgrupp rasistiskt med det nedsättande n-ordet. Jag ser brun hud på svenskar som en utmärkt hud en svensk sommardag med stark sol. Jag blev själv kallad neger av min mor ett par somrar förresten, ”Åh så fin du är, min son. Du är brun som en neger” Neger och nigger är alltså positiva ord för mig, inte nedsättande, inte hetsande.

Nils Ferlin avsåg nog INTE heller att hetsa mot någon med sin dikt när den skrevs, men kanske ville poängtera religionens slaveri, eller att han kände sig som en nedvärderad människa när han besökte läkaren, som kanske satt där likt någon gud i silverskrud?

Vissa försöker nedvärdera mig ibland, men det drabbar mig inte. Jag bryr mig nämligen mer om vad jag tycker om mig själv och mitt eget handlade, än vad andra tycker. Jag kan varmt rekommendera länge på vad du tycker om dig själv och fundera djupt på ev. förändringar!

Hade jag själv haft en väldigt djup solbränna hade jag säkert gladeligen kallat mig själv för ”Martin, negern från Vetenskapliga partiet” och uppmanat andra att gärna benämna mig så om det hjälper till. På samma vis drabbar mig inte den rasistiska beteckningen ”svenne-hora” eftersom jag ser min svenskhet som sann och kvinnor och mäns hor i Sverige som lagligt och mänskligt.

NIGGERN SKRIKER
(ur Goggles (1938)) (Nyårsrim 1936.)
av Nils Ferlin

Bild på Nils Ferlin

Niggern skriker i niggerbyn.
Niggern är alldeles svart i syn.
Niggern är rädd och gråter.
Mycket illa det låter.

Stilla din gråt, du svarte bror.
Gud han hjälper och Gud är stor.
– Titta blott på hans stjärna! –
Gud han hjälper dej gärna.

Allt förlåter han också, Gud.
Sitter nånstans i silverskrud.
Den må du tro, är han fin i.
Nästan som Mussolini.

Niggern skriker i niggerbyn.
Betlehems stjärna står högt i skyn.
Niggern skriker och gråter
allt medan Gud förlåter.

Källa: http://www.ferlin.se/Motenochreflektioner.htm


Mer intressant:
En passande politisk satir för oss alla,
i de allt mer förtryckta och konfliktladdade
svenne-neger-byarna,
i jämförelse med Östermalm:
Politisk satir – ÖSTERMALM – rapport från Naziland

 

3 reaktioner till “Analys – Problemet löst – Varför dör läkare av coronaviruset Covid-19?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s