Är William Hahne (AfS) en fascist och en nationalist för att han säljer skyddsmasker?

För att kunna avgöra frågan måste man undersöka betydelsen av orden! Vad är en fascism? Efter en undersökning av den länken och jämförelse med AfS politik så måste jag påpeka att AfS INTE officiellt är för den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element, men tvärtom har varit för fred i Syrien, varit emot den EU-stödda terrorn mot Syrien, till skillnad från Riksdagens EU-vurmande och Nato-lojala krigsförbrytare.

Skulle AfS vara emot fascism väl i regeringsställning? Det kan man spekulera i, men det vet vi faktiskt inte, om vi ska hålla oss till sak. De är ett litet miniparti som inte valsamverkar för att ta sig över 4%.

Många människor i Sverigedemokraterna funderar ex. nu på att byta åsikt i Nato-frågan. Om det är pengar på hemliga konton som lockar till Nato-fascism vet jag inte, men man kan kanske anta att de gillar pengar väldigt mycket, precis som Hahne, eftersom de är marknadskapitalister, precis som Hahne.

Är Hahne en nationalist? – Det kan vi nog anta, så vida inte hans ”nationalism” ämnar orsaka blitzkrieg och totalt nederlag, vilket jag betvivlar? Jag tror dessutom att Hahne kallar sig ”nationalist” och ”svensk” med stolthet. Kanske gjorde även Olof Palme det? Det finns nämligen olika former av nationalism. Själv är jag vänsternationalist som FNL och ANC som befriade sina länder från förtryck och införde demokrati.

Inköp och försäljning av skyddsmasker i en marknadskapitalism gör dock inte Hahne till varken ”fascist” eller ”nationalist”, men marknadskapitalist. Vi lever alla i marknadskapitalismen, oavsett vad vi tycker om den saken, och vi har 8 partier i Riksdagen som är för marknadskapitalismen idag. T.o.m. jag är för den, om än i en mer tyglad balanserad form. Min åsikt ligger nog någonstans mellan V och KP i en nationell demokratisk socialistisk balans som skapar en god beredskap. Det har ingen regering de senaste tre decennierna varit.

Enbart kommunister vill väl egentligen avskaffa marknadskapitalismen helt. Även Goebbels påstod att han ville avskaffa den, men attacken mot Sovjetunionen visar att det sannolikt enbart var populistiskt munväder för att lura in kommunister i ”insatser” och ”missioner” mot andra suveräna stater.

Jag misstänker att propagandan från AfS också är munväder. Men hur kan man bevisa det? Men behöver man ens fundera på den saken när vi redan har en Riksdag som redan stödjer den öppna terroristiska diktaturen åt finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element? Om Hahne är hemlig fascist så skulle skillnaden, efter ”tupp-byte” på gödselhögens topp, följaktligen ändå bli minimal.

Maria Hind Alias, som angriper Hahne tillhör, i min mening, ett parti som, helt evident är mer fascistiskt än vad AfS visar i sin politik idag. Hahne mördar inte människor av andra raser i krigsförbrytelser och vill inte att de ska drunkna i Medelhavet genom signalpolitik heller. Socialdemokrati är rent objektivt en del av fascismen idag, inte en tvilling, men snarare en underkuvad liten fjant-vasall, som ljuger så att näsan växer.

Hahne vill, helt evident, värna Sverige mer än Hind Alias och således är han betydligt mer nationell än henne. Att vara för extrem marknadskapitalism och sedan fördöma den är faktiskt falsk lögnaktig dubbelmoral, i min mening.

Hahnes agerande är däremot inte dubbelmoral. Han är både för extrem marknadskapitalism, plattskatt och använder kapitalismen i sitt eget intresse, precis exakt så som den är tänkt att fungera, där fåtalet blir rika och flertalet blir fattigare. Om man ogillar den saken och vill inför planekonomi på just skyddsmasker så är det en helt annan sak. Då är det bara att göra det, särskilt om man sitter vid makten.

Jag uppmanar inte att köpa Hahnes prylar, men att man istället använder halsdukar skyddsglasögon etc. som skydd och är noga med att tvätta händer och prylar efter butiks-besöket, samt låter varorna vila några timmar, gärna i solljus innan man berör dem.

Mer intressant:
Svenska fascistledaren säljer skyddsmasker till överpriser: ”Jag såg en möjlighet”
Aktuellt i Fokus – Maria Hind Alias: ”Det finns en särskild plats i helvetet för alla som utnyttjar kaoset”


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN S.K. ”DEBOOSTING”.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, SÅ ATT VI ALLA BLIR DIGITALT FRIA TILLSAMMANS! VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH INSTALLATION ERBJUDER VI TILL ER ALLA HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DEN HJÄLP OCH DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. DE HAR GJORT STOR NYTTA OCH VI KÄNNER STOR TACKSAMHET FÖR ERT BEHJÄRTANSVÄRDA STÖD. TUSEN TACK.

 

 

Annons

2 reaktioner till “Är William Hahne (AfS) en fascist och en nationalist för att han säljer skyddsmasker?

 1. Via Twitter, som vi givetvis inte använder själva, skriver William Hahne:
  ”Då har vänsterpöbeln lyckats massanmäla min webbshop så att den tillfälligt har stängts ned. Alla de människor som tillhör olika riskgrupper och är i desperat behov av att få tag på andningsskydd kan nu inte få det. Hoppas de är stolta över sig själva.”

  Via Zucker-boken, som vi givetvis inte använder själva, skriver Hahne:
  ”Många av de reaktioner som har uppstått över mitt företag http://www.skyddsmask.com är helt orimliga.

  Jag har alltså personligen tagit enorma ekonomiska risker för att importera andningsskydd från utlandet till Sverige i en mycket osäker tid, för att kunna tillhandahålla dem till den svenska befolkningen.

  Om jag inte hade gjort detta så hade det funnits flera tusen färre andningsskydd i Sverige idag. Det hade inneburit att flera tusen människor som behöver eller vill ha andningsskyd..”

 2. Noterar nu att min tidigare rekommendation om halsduk förmodligen inte var så bra, eftersom jag nu har evidens om att de flesta munskydd inte skyddar så bra mot virus, och absolut inte finmaskiga halsdukar och bandanas, samt har kompenserat för min tidigare dumhet…

  … genom att experimentera med HEPA-filter och här har publicerat resultatet:

  https://archive.org/details/home-made-mask-with-hepa-13-filter
  https://archive.org/details/modifying-hepa-half-mask-safe-virus

  Kanske är mina förslag något för Hahne att inspireras av för att rädda fler liv i vår nation samtidigt som han tjänar pengar?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s