Några läsarfrågor om vilka individer som förtjänar turkiskt fängelse

Via SwebbTV:s blogg läser jag att en turkisk domstol har dömt tre män till fängelse i vardera 125 år för dråpet/mordet på den 3-årige Alan Kurdi från Syrien som spolades upp död på en strand i Turkiet.

Fotografiet av pojkens döda kropp spreds snabbt över hela världen och användes för att sprida en falsk känsloargumentation, men utan en rationell diskurs om vad som faktiskt lett fram till Alan Kurdis och många andra migranters död i Medelhavet, i fåtalet logiska steg.

Lögnmedier och politiker använde istället händelsen ensidigt för att framstå som godheten och för att skapa stöd för sin vurm för ännu mer illegal migration, samt för fortsatt signalpolitik, samt för att understryka Europas ansvar att ta hand om ännu mer migranter från Syrien, men undvek att ta ansvar för att just denna krigs- och signal-politik faktiskt blev den 3-årige Alan Kurdis död och hundratusentals fler oskyldiga barns död.

Flera turkiska och syriska medborgare har dömts för inblandning i händelsen Domarna mot dem leder till några läsarfrågor:

 1. Åkesson ansågs begå ett brott i Turkiet när han ville stoppa den illegala migrationen genom att berätta för migranterna att ”Sverige är fullt”. Kan nu svenska ansvariga krigs-migrant-vurms-politiker resa till Turkiet helt utan att dömas till turkiskt eller syriskt fängelse i 125 år?
 2. Är ledande politiker i Turkiet medansvariga för Alan Kurdis och andra barns hemska död?
 3. De journalister och politiker, som har stöttat krigsförbrytelserna mot Syrien och sanktionerna mot Syrien, har också mördat en massa barn där, inte enbart Alan Kurdi. Vore 125 år i turkiskt fängelse ett alltför milt straff för dessa mordiska journalister och politiker?
 4. Vad borde straffet vara för de som har köpt dessa journalisters medier och har röstat för dessa mordiska politiker?
 5. Vad tycker du själv att du bör göra nu?

OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN S.K. ”DEBOOSTING”.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, SÅ ATT VI ALLA BLIR DIGITALT FRIA TILLSAMMANS! VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH INSTALLATION ERBJUDER VI TILL ER ALLA HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DEN HJÄLP OCH DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. DE HAR GJORT STOR NYTTA OCH VI KÄNNER STOR TACKSAMHET FÖR ERT BEHJÄRTANSVÄRDA STÖD. TUSEN TACK.

6 reaktioner till “Några läsarfrågor om vilka individer som förtjänar turkiskt fängelse

 1. Vi vet sedan länge att journalistiken många gånger är hänsynslös, ofta inadekvat och politiskt styrd eller förvrängd och känslomässig överdriven. Ofta för att kunna ”sälja sig”, ”utöva propaganda” eller utöva emotionell kontroll som politisk och social ”värdeförmedlare”. Som kunskapskälla är journalistiken i det närmaste totalt värdelös. Undantaget är verkligt ”fria” och obundna journalister.

  1. Det är s.a.s. en fråga om ”människovärde”. Vad är korrupta överbetalda krigsförbrytare och barnamördare ”värda”?

   Är de värda ”lika” behandling som barnen de har mördat, eller ska de bara spärras in 10 år, eller ska tortyr, med avslitna armar och ben ingå i straffet så att det blir ”lika”, liksom?

   Ca 65-85% tänker nog rösta på krigsförbrytare nästa val, tror jag. Där är svaret entydigt. Krigsförbrytare skall belönas. Vad är dessa röstandes ”värde” för de som har drabbats?

   Det är sådana frågor jag ställer mig och gärna vill ha svar på.

 2. Om ”värde” kan du läsa på wiki. Omdömen är känslouttryck och icke vare sig verifierbara eller falsifierbara och kan därför inte vara sanna. Alltså går det inte att dra några vettiga slutsatser av ett känlouttryck. Men nära nog alla använder det ändå
  (har människor värde)? och vad består det av? Eget uppskattat värde, eller av värde för någon annan räkning?
  Om man tittar på utvecklingen i Världen är det lätt att få intrycket, att mäniskan är totalt värdelös. Ha Ha!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s