Fredskungen och läkaren Anders Romelsjö deboostad/shadowbannad av Googles RSS-feed?

Beviset att RSS-feeden saknar inlägg från 17:e 18:e 19:e och 20:e

De deboostade/shadowbannade inläggen som RSS-feeden från Google inte vill visa, inkl. mina spekulationer om varför:
[Edit 22/3-2020: Detta behöver inte var Googles fel, men kan vara Romelsjös bloggs eget fel genom att RSS-aggregatorns ex. skapar för stora RSS-filer, över 150kb, eller har fel version eller något/någon annan som spärrar RSS-filens överföring.]

Kriget i Afghanistan skamfläck för Sverige – En skamfläck för hela USA?

Coronavirus är den perfekta chocken för katastrof-kapitalismen
Gretas Gamlingar för klimatet: Gå med också du! – Dessa båda borde Eliten gilla tror jag. Klimat-alarmismen, precis som Coronavirus-alarmismen är sannolikt perfekta avledningsmanövrar åt eliten, men kanske de inte kan shadowbanna/deboosta selektivt i Googles RSS-feed?

Har Kina eller USA eller ? (fladdermöss?) orsakat den alltmer politiserade Coronavirus-infektionen? Och EU klandrar Ryssland… – Sanningen ogillas kanske av elitens konfliktskapare, men kanske inte när Trump ljuger och skapar hat och konflikt mellan människor i USA, eller hat mot den ryska och den kinesiska folkgruppen förstås?

Irak ger USA, Sverige och andra stater order att genast lämna Irak. Vad kommer att… – Att avbryta krigsförbrytelsen mot Irak ogillas kanske av elitens konfliktskapare?

Mellan klimatförnekare och klimatalarmister. Vad kan man tycka om Klimatet, Globaliseringen och Kapitalet? – Att bygga broar i vårt samhälle och skapa hövlig diskurs ogillas kanske av elitens konfliktskapare?

Att sätta freden först betyder att vi sätter Romelsjö först idag. Fortsätt vara fantastisk bäste Romelsjö! Googles RSS-feeds i högerspalten kommer vi nu avskaffa. Vi vill nämligen bidra till goda saker.

Hur jag upptäckte deboostingen/shadowbanningen? Jag noterade dels att inga nya inlägg poppade upp, och dels att den ibland var nedstängd helt.

Förmodligen är detta samma “deboosting”- “shadow banning”-beteende som Facebook/Whatsapp använder mot naiva människor, som vilseleds av dem och övervakas av dem, eftersom de envisas med att befinna sig på dem. Falska konton visar sannolikt att bloggarna får många träffar, men det är sannolikt träffar från trollkonton.

Jag tror följaktligen att det kan vara intelligent att uppmana folk att helt lämna brutalkapitalismens fascistiska ofria dolda spionerande plattformar OCH kanske allra bäst att göra det först dessutom, d.v.s. att föregå med gott exempel, innan man börjar uppmana andra. Ex. skriva ett sista meddelande om att man har loggat ut permanent och var man befinner sig. Det finns faktiskt så många andra alternativ.

När man ex. skriver om vad ex. krigsförbrytare-vurm-medier hittar på, så bör man kanske inte länka till dem heller, eftersom det kan ge klick och reklamintäkter och t.o.m. prenumeranter, när det är att knäcka krigsvurmen som vi vill om vi vill skapa fred i världen, eller hur?

Prenumeranter som indoktrinerar sig med krigsförbrytare-vurm och konfliktskapande osann retorik leder ju sannolikt inte heller till fredlig röstning eller någon intelligent äkta rödgrön valsamverkan i valet heller, eller hur? Välfärd och jämlikhet kommer med största sannolikt att “deboostas” i brutalkapitalismens olika nät, tror jag.

Jag tror att de flesta av oss som läser detta och säkert mer än 90% av folket sätter freden först, som de sanna patrioter vi alla är mot vår egen nation och mot andra nationer i världen, som vi vill bygga goda relationer med. Och det är därför jag nu är motiverad att avveckla mitt användande av Googles RSS-feed, Youtube och Googles Gmail helt, precis som GNU:s skapare Richard Stallman rekommenderar.

Alternativ finns att rekommendera. GNU.org och FSF.org är bra utgångspunkter för den som har intresse av att veta mer.

Själv använder jag Linux Mint (hjälper gärna folk att installera gratis) Firefox+NoScript, DuckDuckGo.com, det Schweiziska Protonmail.com (kan tydligen anslutas till Thunderbird), samt WordPress.com för bloggande och Archive.org, där jag publicerar ljud och bild i ogv- och ogg-format.

Web.archive.org kan med fördel användas för att länka till artiklar så att fattiga människor inte drabbas i onödan av betalväggar eller ger lögnmedier klick i onödan.

WordPress erbjuder även WordPress.org för de som vill visa egna videos från en helt egen domän/server, men detta är jag inte själv insatt i.


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN S.K. ”DEBOOSTING”.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, SÅ ATT VI ALLA BLIR DIGITALT FRIA TILLSAMMANS! VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH INSTALLATION ERBJUDER VI TILL ER ALLA HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DEN HJÄLP OCH DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. DE HAR GJORT STOR NYTTA OCH VI KÄNNER STOR TACKSAMHET FÖR ERT BEHJÄRTANSVÄRDA STÖD. TUSEN TACK.

7 reaktioner till “Fredskungen och läkaren Anders Romelsjö deboostad/shadowbannad av Googles RSS-feed?

 1. Även om jag inte helt delar ideologin så uppskattar jag Romelsjös artiklar emot den enorma krigshets som kabalen ägnar sig åt! Fred är alltid lösningen istället för sanslöst krig!

  1. Är ett Romelsjös freds-ideologi så förskräcklig? Varför? För att främmande makts agenter tycker det?

   Det som är mest förbluffande är hur människor köper krigshets och röstar för krigshets och hur nu vissa i SD överväger att ”ändra åsikt” och bli för krigshetsens och terrorismens Nato, helt öppet.

   Vad ska du då rösta på, käre Lundberg?

   1. Jag avskyr krig och hets och kommer rösta på SD. Om det är rätt eller inte kommer framtiden visa men till syvende og sidst så är det vi gräsrötter som måste påverkar politikerna till en mer människo- och miljövänlig politik.

    1. Jo. Jag har funderat på att gå med i SD, men vurmen för nazi-sionismen, som alls inte gynnar Sverige, EU-frihandels-vurmen som försvagar Sverige och vår demokrati och nu funderingar på att ”byta åsikt” och delta aktivt i krigshets och krigsförbrytelser ihop med Nato tror jag inte kan leda till en mer människo- och miljövänlig politik. Tror du själv det?

     Kan verkligen ”gräsrötterna” påverka detta i SD, eller inte? Vad blir resultatet av att gilla ett självständigt Sverige med beredskap, välfärd, fred och demokrati på kongressen om man går med? Uteslutning?

     1. Jag håller med dig om de invändningar du reser men samtidigt så ser jag inget parti starkt nog att kasta ut de galningar i den sittande regeringen som förstört det förhållandevis trygga Sverige som vi hade innan det blev populärt att ta emot välfärdsflyktingar varav det inte finns någon gräns för och grovt kriminella som används som nyttiga idioter av globalistmaffian.

      1. Jag håller med dig om att inget parti är starkt nog att kasta ut galningarna, men tror knappast att KD+M+SD kommer bli så mycket mindre galet. Tror du verkligen det?

       Jag ser istället framför mig att ett äkta rödgrönt SD (vilket är Vetenskapliga partiet) och ett EU-Nato-SD bildas och att båda växer och tränger undan alla de andra partier som har förstört det trygga Sverige.

       Och hur blir egentligen Vetenskapliga partiet starkare? Man måste naturligtvis gå med, stödja och rösta på det! Eller hur?

       Hur stort hade SD varit om ingen hade stöttat SD?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s