Det är inte ofta jag lyssnar på Radio Nordfront eller Elias Lodin från Vänsterpartiet

När den socialistiska tidningen Flamman gör mig uppmärksam på ett Poddradio-inslag från Nordfront med Vänsterpartisten Elias Lodin, så känner jag faktiskt att jag måste besöka kanalen och visst var det intressant och värt alla spionerande ofria dolda skripts (sabotageprogramvara/malware) som måste aktiveras för att ens kunna lyssna på ljudet! Det var alls inte lika enkelt som att ladda ner en öppen fri ogg-fil på archive.org.

När jag lyssnar meditativt på inslaget från killarna så slår det mig att de känslor som är inblandade, samt ständigt rinner över,  måste bottna i olika trauman. Därför kan jag enbart rekommendera att lyssna på forskaren och psykiatriprofessorn Tara Swart, undersöka Oxytocinets roll och därefter praktisera meditation/introspektion som gör att vi kan öka förståelsen för dessa känslor, så att vi finner modet att kommunicera på ett sätt som bygger på sanning. För det var så att många påståenden inte byggde på viljan att vara sanna, men på rädsla och på att vinna en kamp genom olika former av ogiltiga argumentationsfel, bl.a. s.k. ad hominem och associationsskuld.

Rädslan hos nationalsocialisterna att bli utrotade synes mig vara äkta och deras krav synes mig vara berättigade, precis som samernas är det. Etniska svenskar är på väg att bli en minoritet rent statistiskt. Jag har mediterat på denna rädsla och rädslan är naturlig, men inte helt logisk.

Vi härstammar alla från Afrika. Vi svenskar härstammar närmast från Indien. Detta ser man på indierna själva. Vi är oerhört lika dem i våra anletsdrag, även om de har mer pigment och svart hår. Vi är indier som har anpassats till ett ljusfattigare klimat. De vitare hud-generna borde rimligen överleva bättre i Sverige.

De med för brun hud har sannolikt dött ut helt automatiskt i arktiskt klimat, förmodligen p.g.a. d-vitaminbrist och depressioner. Det är sannolikt Sveriges ljusfattiga vinterklimat som formar svensken både till det yttre och det inre. Kulturer har varierat genom historien överallt, även i Sverige och är egentligen den kristna så väldigt Jesus-lik?

Jag håller med Radio-killarna och tycker att man ska våga titta på ägarförhållanden, samt även titta på vänskaps- och släktförhållanden, och fråga sig om dessa ägare samverkar och hur det går till för att ev. kunna falsifiera hypoteserna eller deducera dem, inte enbart förneka dem utan undersökning, eller skylla allting på att de har en viss bakgrund, vilket är ovetenskapligt.

Det finns många märkliga sekter, samt massvis med lättledda och psykopater, så det vore alls inte märkligt om det kan finnas hemliga sekter som tillber helt andra väsen/ideologier än den mediterande fredsprins som kristna tillber, vilket definitivt skulle kunna förklara en hel del av kapitalismens bockfötter och politikeradelns underkastelse under dem.

Men ändå fick jag inte intrycket att debattörerna sökte konflikten som eliten vill skapa, men snarare var alla killarna drabbade av den. Jag tror därför inte att varken killarna på Nordfront eller Elias Lodin får betalt av George Soros eller Expo för att splittra arbetarklassen, även om eliten lever på konflikt, precis som många andra i den tragikomiska troll-cirkusen tycks göra.

Inslaget fick mig att känna att här sörjer killarna. Här finns en förtvivlan och här försöker killarna bygga broar, men når inte riktigt fram till varann. Utländsk makts agenter vill inte att sådana broar byggs, men det är exakt det som Soldathandboken faktiskt förespråkar att vi bör göra.

Vad förespråkar jag? Vänsternationalismen. Den befriade både Vietnam och Sydafrika från finanskapitalismens diktatur. Förmodligen det värsta som globalismens öppet terroristiska finanskapital kan föreställa sig. Liksom patriotisk demokratisk socialism. Liksom Olof Palme, Salvador Allende, Fidel Castro, Chavez eller Morales, innan de plockades bort. Jobbiga killar för det globala finanskapitalet och helt tydligt patrioter som arbetade för sina folk efter bästa förmåga.


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN S.K. ”DEBOOSTING”.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, SÅ ATT VI ALLA BLIR DIGITALT FRIA TILLSAMMANS! VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH INSTALLATION ERBJUDER VI TILL ER ALLA HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DEN HJÄLP OCH DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. DE HAR GJORT STOR NYTTA OCH VI KÄNNER STOR TACKSAMHET FÖR ERT BEHJÄRTANSVÄRDA STÖD. TUSEN TACK.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s