Sekterism – Sverigedemokraterna infiltrerat av frimurarorden?

”Frimurarna genomgår ritualer med frimurarbröder från andra riksdagspartier. Med rituella begravningar, eder och hot sammansvetsas de i ett oupphörligt och evigt förbund dom emellan. Detta gör frimureriet till en grogrund för jäv, korruption och maktmissbruk, vilket kan bevittnas både internationellt och nationellt.”
Källa: https://civilkurage.org/2019/01/20/tema-sverigedemokraterna/

Tydligen ville inte Googles RSS-feed presentera den blogg-posten. Evidens:

Samma sak gäller fredskungen Romelsjös blogg:

Annons

5 reaktioner till “Sekterism – Sverigedemokraterna infiltrerat av frimurarorden?

  1. ”Frimuralogen” är väl en gammal fascistavvikelse i samhället, Innan och efter från Mussolini-tiden där man bildade den sk ”P3 gruppen”, sannolikt styrd av maffian och den ekonomiska eliten i Italien. Ett särintresse för den ekonomiska och politiska Adeln, att utöva politiskt inflytande över beslutsfattandet och politiken på nationell och internationell nivå har jag hört. Tex Berlosconi( fd italiens) Premiärminister (I-ll presidente) har varit anklagad för att ha haft samröre med denna suspekta organisation. (Misstänkt samröre med” Stay Behind” och liknande organisationen som Arla Gryning finansierat av Fascister i Icke namngivna länder, som efterfrågar en dylik världsordning.

    Lägg gärna ut en översättning här:

    https://freimaurer-wiki.de/index.php/P2

  2. Jag undrar viket motiv människor har för att ansluta sig till denna suspekta organisation i dagsläget och vad frimurarnas egentilga agenda är, som tydligen är dold. Att klärrtra in i likkistor och slå vakt om religiösa trohetseder kan väl knappast vara särskilt lockande vare sig för politiker i riksdagen och andra dignitärer i maktställning?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s