Karaktär – Befriarna av Auschwitz kommer till Italiens undsättning, medan USA vill mörda fler människor

Italien fick hjälp med coronaviruset från ”ondskans” Ryssland, enligt RT. Även det onda Kina hjälpte tydligen till att vårda italienare. En märklig fredlig ”ondska”. Den fredliga ”ondskan” måste jag uppmärksamma!

Aktivt hjälpande i världen har även ”kommunismensKuba varit, med läkare interferon etc., enligt Svensk-kubanska föreningen. Har västs fejk-media rapporterat om detta? USA har inte hjälpt eller lovat hjälpa något europeiskt land, istället inför man olagliga sanktioner mot ett coronavirus-drabbat Iran, enligt Global Politics. ”Godheten” känner inga gränser.

Bild på Bill Gates
Är Bill Gates en rimligare president-kandidat?

Men det är väl kanske så att varken ”godhetens axelmakter” eller den omåttligt ”gode” Donald Trump knappt ens kan hjälpa sig självt, lika lite som godhetens vasallstat Sverige? I sitt eget extremkapitalistiska, och allt mer ojämlika dödliga kaos, försöker de väl unisont angripa och skuldbelägga ett litet land på andra sidan planeten för ”godhetens axelmakters” egna stora misslyckanden? Trots att en av ”godhetens axelmakter” har en intelligent USA-medborgare som har varnat dem mycket länge så har de inte gjort någonting, mer än att höja utgifterna för kärnstridsspetsar och extremt dyra flygplan. Pinsamt.

Vem har i Sverige ständigt påtalat vikten av beredskap? Var det intelligent? Ska vi ha intelligent ledarskap i Sverige? Ska man rösta rätt nästa val?

Jag är naturligtvis extremt nyfiken på vad de svenska vasallerna åt ”godhetens axelmakters” främmande makt, som själv-titulerar sig som “analytiker”, nu kommer ha att säga om detta? Visserligen läser jag inte längre godhetens folkförrädare-medier, där ”analytikerna” tillåts husera fritt, eftersom jag har tröttnat på att hjärnförsmutsa mig med ”godhetens axelmakters” folkförräderi-lögner, men rapportera gärna i kommentarsfältet vilka tokerier de hittar på, för att få ur er er ilska! (Jag redigerar er ilska enligt kommentarsreglerna) Med vanligt hederligt folk diskuterar jag gärna. För mig är det ingen ondska att bli heligt förbannad.

De presstituerade folkförrädare-skräpet, som har skönmålat massmördande olagliga sanktioner och krigsförbrytelser, är nu följaktligen, likt Goebbels, ansvariga för massvis med onödigt lidande och döda svenskar. Vilka röstar för att de ska gå och hänga sig i närmsta lyktstolpe? – Jag röstar för det. 1 Ja. 0 Nej.

Bild på kattunge, kossor och familj med hinkar över huvudet
Vilken färg det var på foderhinken som folket än stoppade huvudet i så blev det en av de kortsiktiga psykopaternas EU-hinkar.

För vad ska folket annars rimligen göra med dessa folkförrädare, när de vaknar upp ur sin slummer? Sluta betrakta era medier? Sluta lyssna på er? Sluta rösta på den skit ni framhäver, helt utan att ställa kritiska frågor till makthavarna? Ska folket tvingas slänga ut TV:n, betrakta er press som toalettpapper? Ska folket börja klicka sig fram i Vetenskapliga partiets sidospalt, samt med mer sanning än lögn som bas kanske kunna valsamverka så att de kan rösta rätt nästa val? Vilken sida ska du stå på nästa val? ”godhetens” eller ”ondskans”?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s