Rasism? – Elitens relation till det importerade proletariatet?

Jag har länge funderat på orsaken till det politiska självmordet, genom extrem marknadsliberalism i kombination med öppen terroristisk fascism, samt kombinerad massinvandring och avskaffad beredskap.

Innan har det nämligen funnits mycket vänsternationell klarsynthet i Socialdemokraterna och i andra partier. Vad motiverade dem att vända till det rakt motsatta?

Joakim Andersen har en hypotes om hur eliten kanske förhåller sig till saken idag:

”Det kan ligga nära till hands att betrakta elitens relation till det importerade proletariatet som snarlik slavägarnas, men manageriellt-kollektivt snarare än personligt-paternalistiskt.”
Källa: Joakim Andersen – Genovese och slaveriet

Personligen tror jag att förklaringen är enklare. Det handlar om kortsiktig girighet, d.v.s. mutor, säkerligen från arabiska profitörer såväl som profitörer från USA, samt att framstå som godheten samtidigt, även om denna godhet bygger på falsk känsloargumentation.

Evidens finns i filmen Godheten av Stefan Jarl, vilken gjordes innan Fredrik Reinfeldt blev senior rådgivare på Bank of America Merril Lynch. För eliten är sannolikt de olika hudfärgerna på proletariatet något de kommer försöka utnyttja för att skapa och förstärka den konflikt som de livnär sig på.

Rasistiska känslor tror jag inte att de har, eftersom psykopater inte har känslor, även om de säkerligen vill skapa både känslor av rasism och antirasism för att hålla proletariatet upptaget, medan de själva bärgar sina arvoden och sänker sina egna skatter.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s