Vetenskap – Coronaviruset – Hjälteläkare mot läkemedelsindustrin i Expressen

Bild på Lars Bern”Så har då åter det skolmedicinska etablissemanget i en artikel i boulevardblaskan Expressen, kastat sig över hjälteläkaren Annika Dahlqvist med påståenden om att hon kommer med falska rekommendationer om hur man stärker sitt immunförsvar bl.a. för att bättre kunna motstå virus.” … ”Skam åt Expressens, Björn Olsens och Agnes Wolds cyniska desinformation och all heder åt Annika Dahlqvist som är min och hundratusentals andra människors hjältinna.”
/Lars Bern
Källa: Lars Bern – Den korrumperade skolmedicinen sviker i denna allvarliga stund

”Jag mailade till Anna Bäsén på Expressen och påpekade att beskyllningen i deras artikel, om att jag tjänar pengar på Coronasjukan är felaktig. Jag har nämligen inga inkomster från min bloggverksamhet. De kurser och föreläsningar jag medverkar i tar jag inget arvode för. Det var ett beslut jag tog för många år sen för att inte kunna bli beskylld för ekonomiska intressen i kostfrågan. Jag har ett företag som är vilande. Det är ingen omsättning i det.”
/Annika Dahlqvist
Källa: Dr Annika Dahlqvist – Anna Bäsén är hotfull

Att lögnpressen Expressen är hotfull och säljer sig till läkemedelsindustrins intressenter förvånar mig föga, men är inte osanna påståenden om hjältedoktorn Dahlqvist i Expressen förtal, enligt brottsbalken? Och rent moraliskt om hon räddar liv, vad gör i så fall Expressens journalister?

Likväl ser jag det som gratis gerillamarknadsföring för LCHF (få kolhydrater och fettrik kost) som kan rädda många liv, vilket är ren humanism, så kanske ska man inte anmäla ändå, men låta journalisterna fortsätta?

För vem tror egentligen blint på den presstituerade Expressen, efter allt som har varit? Folk kanske köper det och läser det, i brist på annat matnyttigt i de monopoliserade tidningshyllorna, men jag tror mest att de skrattar och skakar på huvudet.

Tror man på lögnpressen Expressen så får man allt vara osedvanligt godtrogen. Finns det så godtrogna människor? Kanske det finns enstaka som i parodin: ”En människa ställd i en besvärlig situation” där valet står mellan lögnerna i Aftonbladet eller i Expressen?


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN S.K. ”DEBOOSTING”.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, SÅ ATT VI ALLA BLIR DIGITALT FRIA TILLSAMMANS! VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH INSTALLATION ERBJUDER VI TILL ER ALLA HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DEN HJÄLP OCH DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. DE HAR GJORT STOR NYTTA OCH VI KÄNNER STOR TACKSAMHET FÖR ERT BEHJÄRTANSVÄRDA STÖD. TUSEN TACK.

En reaktion till “Vetenskap – Coronaviruset – Hjälteläkare mot läkemedelsindustrin i Expressen

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s