Muslimer! – Allah, som är störst, påstår att det är djävulen som gör att Turkiet skapar konflikt med Grekland & Syrien

Turkiska gränsvakters ammunition mot Grekland ser ut att vara tårgas och migranternas ammunition ser hittills ut att vara molotovcocktails. Jag har mediterat och Allah, som är störst, säger att detta konfliktskapande är fel och att djävulska girigbukar, som livnär sig på konflikt, ligger bakom konfliktskapandet.

Krigsförbrytaren Erdoğan och hans alltmer öppet islamistiska parti AKP gör också fel säger Allah och att orsaken är en obefogad rädsla för fred. AKP vill att EU skall invaderas med migranter, när Syrien inte kan invaderas. Detta är en distraktion som har skapats för att dölja ologisk rädsla för fred. Att Erdoğan och AKP inte modigt kan ta ett tydligt tecken från Allah, som är störst, beklagar jag verkligen. Allah säger att krigsförbrytelser är fel och att AKP skall lämna Syrien och Grekland i fred.

Jag gissar att migranterna är en blandning av IS-folk, talibaner och ankarbarn, som genom att befinna sig i Turkiet faktiskt inte flyr någonting, men drivs mot EU av girighet, eftersom de inte är i direkt fara i Turkiet tillsammans med sina muslimska bröder och givetvis bör ges biljett direkt hem från Turkiet. Gör så säger Allah! Meditera och fråga själva! Lyssna inte på djävulens girighet! Lyssna på Allah i er meditation!

Terroristerna erbjuds dessutom generös amnesti i Syrien. Det är alltså bara att bege sig till Turkiets eller Syriens vackra stränder, samt dra på sig de badkläderna och bada fredligt och respektfullt med varann! Allah säger att ni skall göra det och att ni skall snorkla och betrakta och njuta av Allahs skapelse i Medelhavet! Om ni finner smutsiga grisars plast-avfall i Allahs skapelse, Medelhavet, så säger Allah att ni skall plocka upp detta åt grisarna som har kallar sig ”muslimer” och ta hand om detta. Då blir Allah glad och kommer belöna er.

Att vara en massmördare och krigsförbrytare är nog inte så tilltalande hos de sekulära muslimerna och minoriteterna i Syrien just nu, även om Bashar Al-Assad utlovar amnesti. Men ljug inte! Allah säger nämligen att allting kan förlåtas, genom att be om förlåtelse ärligt till Allah och till de efterlevande. Finn modet att vara sanna! Allah älskar mod. Meditera och fråga Allah vad han vill att just du ska göra för att hjälpa offren, eller Syrien, och gör sedan det! Då förlåter Allah, men girigbukar och djävulen blir arg.

Greklands och EU:s motdrag mot Turkiets tårgas tycks vara jättefläktar som blåser bort gasen, samt fler officerare från EU som ska skydda gränsen, samt att erbjuda ett generöst bidrag till de som vill resa tillbaka till de hemländer, som faktiskt inte längre befinner sig i krig. Allah gillar denna balanserade respons. Grekerna kommer bli rikligt belönade för sin måttfullhet.

Det är ett faktum att nästan ingen längre behöver ”fly”. Det enda som migranter tycks behöva ”fly” tycks vara migranterna som behöver ”fly” misären i flyktinglägren i Grekland. Allah säger att ta erbjudandet från EU som en välkommen gåva, samt med denna gåva delta aktivt, intelligent och flitigt i uppbyggandet sitt eget folks land och därigenom hjälpa eget folk. Allah säger i min meditation att han kommer belöna sådan intelligens och flit rikligt.

Allah säger också att gränser ska respekteras och rekommenderar Östtysklands strategi för gränsbevakning, inkl. minering, samt villiga grekiska patrioter i vakttorn, och/eller drönare som patrullerar gränsen. Allah säger att det kommer spara många muslimska liv att gränsen mot EU respekteras och att islamistiska bröder kommer gynnas av och trivas med att bo med sina islamistiska bröder i Turkiet där solen skiner hela året och att de även bör överväga att bli mer sekulära och att bo med sina sekulära bröder i Syrien.

Allah påstår i min meditation att islamister helst ska bo i islamistiska länder, samt att alla muslimer skall bedja och meditera tillsammans, helt oavsett koran-tolkning, och att varje muslim själv måste tolka vad Allah vill, men att ABSOLUT INTE lita på alla imamer, eftersom vissa kan arbeta för konfliktskapande girigbukar och djävulen självt, ex. för att överbefolka och därigenom förstöra Allahs skapelse.

Allah säger också till mig att att Israel, EU, Saudiarabien, USA är dåliga och har skapats och styrs av djävulska girigbukar och inte kommer vara lyckosamma för någon, inte ens för girigbukarna själva som, enligt Allah, har har lurats av djävulen och redan lider av sin egen girighet och snart kommer få brinna i helvetet för den girigheten, när djävulen självt vänder sig mot dem, för djävulen kan man INTE lita på. Det vet Allah och det vet jag och det vet du.

Källor:
Allah(Gud) som är störst
https://www.breitbart.com/europe/2020/03/14/greece-deploys-large-fans-to-blow-back-migrant-tear-gas-attacks/
https://abcnews.go.com/International/wireStory/tear-gas-hits-fan-clashes-greek-turkish-border-69567426
https://www.aljazeera.com/news/2018/10/syria-assad-offers-amnesty-army-deserters-181009090035909.html

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s