Ledarskap – Fascismen vill tydligen massmörda Covid-19-patienter i hela världen

Har ledarskapet av öppen finanskapitalistisk terror satt sin sista potatis nu?

”USA pressar länder som tar emot kubanskt läkarsamarbete att avvisa det, trots Covid-19.-pandemin. Men USA har inget att erbjuda istället. USA gör detta när viruset härjar i det egna landet, som kan bli epicentrum för viruset.” Källa: https://svensk-kubanska.se/usa-pressar-lander-att-tacka-nej-till-kubanskt-bistand/

Varje människa som dör, p.g.a. att den ytterst inhumana vårdpolitiken, ger nu sina anhöriga all moralisk rätt att hämnas på de som ligger bakom denna politik och deras mördar-villiga kriminella kumpaner på olika börser i världen.

Denna fascism (i ordets verkliga betydelse) är INTE enbart Trump skyldig till, är nog ytterst rimligt att tillägga. De som röstar på olika krigs-ivrande fraktioner, i världens motsvarigheter till Republikanerna och i Demokraterna, är givetvis alla medskyldiga till massmördandet.

Bild på George Orwell”Ett folk som väljer korrupta politiker, bedragare, tjuvar och förrädare är inte offer … men medbrottslingar”
/ George Orwell Källa: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

Bild på George Orwell“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims… but accomplices”
/ George Orwell Source: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

Det finns naturligtvis många sätt att hämnas. Ex. att bojkotta varor från mordiska länder, men även att bojkotta deras valutor, men även att bojkotta de länder och politiker som är i maskopi med detta massmordiska finanskapital på olika vis. Ja. De allra flesta kan faktiskt organisera sig intelligent , stödja och rösta betydligt bättre!

Jag beklagar hela USA:s folks lidande, och andra länders medborgares lidande, under dessa idiotiska fascistiska presidenter/kongressledamöter, samt undrar i stor förvåning varför stödet för fredsdrottningen Tulsi Gabbard i USA, samt hennes motsvarigheter i världen, inte får fler röster? Vad är det som är fel på medborgarna i våra demokratier? Varför lyssnar ni inte på utmärkta alternativa kanaler som ex. komikerns Jimmy Dore Show?

Och varför står kampen om ledarskapet mellan olika pensionsmässiga människor, som helt evident tänker arbeta för det öppet terroristiska militärindustriella komplexet, när USA har den skärpta och fredliga Tulsi Gabbard att välja in? Och varför går inte Bernie Sanders i pension och stödjer Tulsi Gabbard? För mig är sådana här självklara saker helt djävla ofattbara. En tragisk komedi.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s