Christopher Jon Bjerknes – Intervju och böcker om judisk extrem sekteristisk rasism

Jag och har tidigare noterat judisk rasism, som jag kallar för nazi-sionism. Jag har även noterat att i alla diskussioner om rasism i alla medier så kommer alltid sionisterna undan. I Sverige är jakten på rasisterna alltid inriktad på svenskar, vilket i sig självt givetvis blir rasistiskt.

Nu tittar jag på ett klipp från USA om judisk rasism. Teorin är att den judiska rasismen tydligen bottnar i en mycket extrem sekterism. Böckerna som det hänvisas till i klippet finns listade under bloggen judisk rasism, som har skapats av Christopher Jon Bjerknes som tydligen själv har judisk bakgrund och är född i USA. Jag vet inte hur det ligger till, men misstänker att Bjerknes antingen är kristen eller ateist idag.

Jag har tidigare funderat på varför Hitler hade en judisk läkare och fattade flera extremt korkade beslut och länge haft teorin om att han var en dubbelagent. Teorierna som framförs kan ev. förklara mer exakt hur det ligger till och varför. Jag märker inget spår av rashets i klippet. Christopher Jon Bjerknes är i min mening snarare en vetenskapligt lagd anti-rasist som jag tycker är väl värd att lyssna på.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s