Fred – Turkiet tar en Covid-19-paus vid Greklands gräns

5’800 Migranter som försökte ta sig över gränsen till Grekland i Edirne-provinsen transporterades i bussar till statliga repatrieringscentrum för karantän, i syfte att förhindra Covid-19, rapporterar den statliga turkiska nyhetsbyrån Anadolu.

Efter karantän skall migranterna flyttas till andra regioner i Turkiet. Efter den stora coronavirus-faran är förbi tänker Turkiet inte förhindra att migranter tar sig tillbaka till gränsen. Grekland och EU har således ca en månad på sig att förstärka gränsen så att den kommer respekteras.

Den statliga turkiska kanalen kallar den kurdiska organisationen PKK för ”terrorister”, trots att de har bekämpat den extrema terroristiska sekten IS i Syrien, men vilka som är ”krigsförbrytare”, ”terrorister”, ”statsterrorister” eller ”fascister” låter jag dock var och en självt avgöra, genom att läsa på om PKK och AKP.

Allah verkar i alla fall önska sig något helt annat än EU-migration för de allra flesta av migranterna. Allah önskar heller inget EU-medlemskap för något enda land i EU, eller för något land utanför EU. EU gynnar inget folk. Allah önskar sig heller inte något USA, men befriade stater och befriade folk som lever separerade i fred med varandra.

Allah önskar också ett eget och rättvist stycke land för alla folk och människor, inkl. för kurderna, samt att varje land ska ha sin egen kulturella prägel och att den som är välkommen att bo i landet assimilerar sig in i den rådande kulturen. Om den kulturen som råder inte duger, så vill Allah att man ansöker via ambassad om att få utvandra till ett land med önskad kultur. Meditera djupt och fråga Allah om det jag säger är sanningen! Det är bara djävulens konfliktskapare som önskar sig flera olika kulturer och folk i samma land.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s