Tragikomisk satir – ADL kallar in komikern Sacha Baron Cohen, vilket kan leda till världsfred

Sacha Baron Cohens tal till ADL iförd slips, i kontrast till hur vi känner honom från Borat och Ali G, leder till en mycket väl dold tragikomisk satir, tydligt riktad rakt mot nazi-sionismens ADL, en storvulen satir i slips som kanske endast ganska intelligenta människor som ni läsare kan förstå, även om jag nog måste hjälpa alla andra lite på traven.

Komedin tyder på att världsfreden kan vara mycket nära nu, tror jag, kanske tidigare än 11 april 2022. Den fantastiske komikern Cohen, som har judisk bakgrund, har gjort barnsligt komiska, grova och nedsättande karikatyrer av muslimska rappare, diktatorer och islamistisk terrorism, som förmodligen är särskilt älskade av ADL:s egna nazi-sionistiska rasister såväl som av sekulära muslimer och kristna i Syrien som numera ofta har fått uppleva den tragikomiska satiren av extrem sekterism i verkligheten.

Cohen attackerar hatiskt yttrandefriheten via ADL, som tycks se nazister överallt i andra länder, men komiskt nog aldrig ser någon nazi-sionism eller fascism i sina egna nazi-sionistiska led, men jag anser att både ADL-rädslan och Cohens attack är fullkomligt fantastiskt barnslig, samt att den blir komedi på hög nivå.

Sammanfattningsvis så gör Cohen, i min mening, narr av ADL:s vilja till förbud mot okunniga åsikter. Genom att INTE förespråka upplysning, genom att INTE förespråka öppenhet och skepticism, samt att INTE lära människorna hur man blir mer sanna. Det storvulna talet av Cohen blir därför tragikomiskt. Jag skrattar gång på gång åt Cohens satir av ADL och nazi-sionismens dubbelmoral, som Cohen personifierar storvulet och komiskt i slips.

För varje människa med ögon och en fungerande hjärna, så är givetvis blotta tanken på att vanliga medier inte ljuger vilseleder och bedrar dygnet runt givetvis absurd. Att Cohen inte fattat detta än är givetvis helt omöjligt, men hur ska han exponera de som är drabbade av masspsykosen, som har orsakat av ljugande medier och lakejer som upprepar lögnerna och samtidigt gå under radarn utan att bli utsatt för repressalier av ADL? En väl dold satir naturligtvis! För visst vet vi alla att det finns fullkomligt galna konspirationsteorier, men vem skall avgöra vad som är ”galet” och sätta sig över andra människors tro? När Cohen gör det iförd slips samtidigt som han försvarar annan sekteristisk tro så blir det givetvis komiskt. Jag ler stort.

Det Cohen förespråkar ironiskt, d.v.s. att s.k. ”galna” ska bli blockerade skulle naturligtvis leda till att ”galna” söker sig till andra plattformar, där de radikaliserar sig ännu mer, utan att bli emotsagda eller ”debunkade”, en censur som förmodligen skulle leda till ännu mer galenskap. Cohen måste rimligen vara ironisk som INTE istället förespråkar bifogade debunking-länkar till de ”galna” posterna, d.v.s. en liten ”foliehatt varning”.

Mycket komiskt. Alla vet ju att vetenskap INTE bygger på konsensus. Vetenskap bygger på både öppenhet och skepticism, s.k. hypotetisk-deduktiv metod. Vetenskalighet innebär att man ex. bör lyssna öppet och tolerant på skeptiker och försöka falsifiera vad de påstår. Om det inte går att falsifiera hypotesen så är det heller inte vetenskap. Cohens medvetet spelade okunnighet blir komisk.

Cohens citat av Voltaire är helt sant, och eftersom Cohen får många i publiken att tro på absurditeter, vilket jag visar, så är det tragikomiskt, och citatet tycks, tragikomiskt nog, INTE vara någon som helst garanti mot de massmord, den apartheid och den etniska rensning som nazi-sionister, salafister, diktaturer och s.k. ”demokratier” begår idag. Cohen exponerar dessa psykopater, som begår ohyggligheterna på ett skickligt, barnsligt, ytligt och utmärkt sätt med väl spelad dubbelmoral, så att de dubbelmoraliska psykopaterna med låg intelligens i ADL inte inser att Cohen gör narr av den nazi-sionistiska absurda statens egna massmord.

Återigen skrattar jag. Cohen tar upp hittepåordet ”islamofobi” som är ett nedsättande hittepåord mot människor som kritiserar extrema former av islam, vilket han själv gör i sin egna komedi ”Diktatorn”. Det är utmärkt satir att använda ordet ”islamofobi”, när apostater absolut INTE har någon ”fobi”, eftersom de tar upp fenomen i islam med risk för att bli dödade av islamistiska sektmedlemmar, som de egentligen borde ha fobier emot.

Cohen är för rolig. Demokrati bygger verkligen INTE på ”delade sanningar”. Anklagelser om ”förnekelse”, mot de som är oeniga med andra evidens, är naturligtvis sekterism, INTE demokrati. Demokrati betyder folkstyre och inebär att människor måste få tänka fritt och uttrycka åsikter fritt, även om deliberativ demokrati är att föredra för att undvika käbbel, helt oavsett vad oligarker och deras nyrika lakejer anser om den saken.

Det tycks stämma att hatbrotten ökar. Tragiskt, men verkligen komiskt av Cohen att försöka förbjuda hat, särskilt då orsaken till ökad mordfrekvens är välkänd, d.v.s. ojämlikhet, enligt vetenskapliga metastudier. Det är därför mycket tragikomiskt att den rike juden Cohen inte verkar för den verkliga lösningen mot hatbrotten, d.v.s. ökad jämlikhet, vilket skulle leda till fred och harmoni, människor emellan, istället för hat.

Även komiskt att Cohen har letat rätt på en lättledd individ, hjärntvättat denne att tro på absurditeter och sedan har gjort komedi av det, samt samtidigt gjort historien till ett rasistiskt angrepp på vita icke-judar som har konspirationsteorier, fastän det var jude Cohen själv, som bevisligen skapade den fiktiva konspirationen. Dubbelt briljant.

Komikern Cohen tar så upp den högervridne komikern Alex Jones, som blivit populär p.g.a. att han släpper fram åsikter och teorier som makthavare försöker lägga locket på. Komiskt att Cohen helt enkelt inte vill bekämpa konspirationsteorier från Alex Jones genom att helt enkelt debunka Jones påståenden. Debuking kan naturligtvis enkelt läggas in i algoritmerna utan att göra honom till en martyr genom att censurera honom.

Vem bestämmer vad som är ”Fake News” och ”Real News”, när stora nyhetsbolag storvulet, likt Cohen, tragikomiskt bedriver fejkade nyheter, medan alternativa medier ibland analyserar öppet och skeptiskt, samt evidensbaserar vad de tror är sant, med vetenskapliga rapporter och källhänvisningar som underlag?

Sion vises protokoll är sanslöst komiskt psykopatiska, precis såsom den psykopatiska oligarkin är, så vad säger att INTE barnsligt löjliga komiska psykopater INTE har skrivit dem, eller att lika barnsligt löjliga komiska psykopater INTE kan följa dem under löjliga rituella former likt frimurar-sekten?

Varför är det ”sanningen” att protokollen uppfattas som fiktiva för judiska idioter eller judiska psykopater som vill utnyttja dem eller andra liknande nyskapade hemliga protokoll i hemliga grupper och kommissioner? Störtlöjligt naturligtvis. Varför måste detta vara ”sanningen” för ADL-sekten utåt?

Varför inte säga som det är? Klart att det finns barnsligt löjliga sekteristiska psykopatiska judar som hittar på en massa skit. Varför skulle just judar vara undantagna från tragikomisk galenskap, men inte ateister, kristna eller muslimer? För att judar är en överlägsen ras, med rätt att tränga undan andra lägre stående folk, eller vadå? Ha ha ha. Mycket lustigt.

Tragikomiskt nog kan galenskap inte längre skiljas från mental friskhet genom Nobels fredspris. Det vet naturligtvis den intelligente Cohen. Barak Obama fick Nobelpris, en president som kunde förväntas starta massvis med fascistiska imperialistiska krig i världen, och gjorde det, precis som de flesta av USA:s presidenter har gjort.

Fredspristagaren Obama gjorde det dessutom i maskopi med majoriteten av hela kongressen, andra galningar i det militärindustriella komplexet, samt med galningar i diktaturer och i terroristorganisationer som grillade pilot i stålbur, halalslaktade andra, samt spelade teater med barn täckta i pulvriserad betong. Det var väl en psykopatisk tragikomedi om något, som t.o.m. fick en Oscar i USA.

Att människor tror olika mycket på månlandningens äkthet, eller olika mycket på att 0,01% CO2 är ett hot, samtidigt som de gynnar ökade transporter genom global frihandel, samt barnavlande kulturer som skär i oskyldiga barns genitalier, eller har har olika uppfattning om folkmord i Tyskland, så är i sig ingen katastrof, så länge samtalen om fenomenen är deliberativa, har länkar som för till debunking och att samtalet inte blir enögt, sekteristiskt eller hatiskt. Det är viktigt för både demokratin och för sanningsökande, INTE att man har samma åsikt.

Ateisten David Cole, med judiska föräldrar, har ex. inte samma åsikt om Auschwitz, efter egna vetenskapliga undersökningar. Ska han inte få ha de åsikterna eller inte få posta dem? I ljuset av detta så är kravet på samma åsikt helt evident tragikomisk sekterism, INTE vetenskap. Det vet naturligtvis Cohen, men låtsas storvulet att det inte är så, vilket givetvis blir tragikomiskt.

Om man tittar på vad Hitler, eller extrema islamister, säger och vad matematiken säger, så är det ingen konspirationsteori att det har pågått och pågår medvetna försök till utbyte av olika galna sekter/etniciteter i världen, av galna sekteristiska/etnonationalistiska människor som sannolikt även finns i ADL.

Det gäller även när albanska islamister migrerar till Serbien och sedan, när de är ikapp numerärt, tar till vapen mot Serbien, eller när islamister vill ta över Myanmar eller burmeserna vill kasta ut s.k. Rohinga/bengaler, eller där israeler eller nazi-sionistiska ADL-medlemmar etniskt rensar Palestina, eller palestinier vill utradera alla judar från jordens yta. Nej. Det är ingen konspirationsteori att det pågår ett försök till utbyte av sekter/etniciteter i världen. Att påstå motsatsen är komedi på hög nivå.

Att mass-avlande överbefolkade katolska och fattiga delar av syd- och centralamerika ”invaderar” USA tycks visserligen INTE vara sanningen, men att USA bekrigar nationer illegalt i världen och att det skapar misär och att det pågår en massmigration som är illegal som skapar konflikter och hat, är helt uppenbart. Den som påstår andra saker gör uppenbarligen politisk satir.

När Cohen så påstår att ETT land [underförstått Ryssland som faktiskt INTE har bevisats utföra detta] påverkade USA:s val, så är det komedi på hög nivå, nu när vi vet hur Mossads barnsexhandel med stor sannolikhet har kontrollerat makthavare i USA genom Epstein-affären, detta sannolikt för att få USA att gå Israels ärende att krossa land efter land i Mellanöstern och mörda miljontals oskyldiga människor.

Sitter Ghislaine Maxwell, makthavarna, kungligheterna eller politikerna av straff i fängelse för krigsförbrytelser eller barnsexhandel? Inte det? Det ÄR tragikomedi på hög nivå, anser jag. Cohens väl dolda tragiska komedi skulle kunna leda till världsfred. Tacksamhet till Cohen.

En reaktion till “Tragikomisk satir – ADL kallar in komikern Sacha Baron Cohen, vilket kan leda till världsfred

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s