Hypotes – Medicin – Vad dödar de äldre? Covid-19 eller mediciner mot metabol sjuklighet?

I den sänkta välfärd som EU-medlemskapet och allt för många brutalkapitalistiska partier har lett fram till, så förbereder vården just nu tyvärr vilka äldre som skall få livsuppehållande vård eller inte. Detta beror på att Sverige har demonterat beredskapen generellt, inkl. vårdberedskapen för denna typ av pandemier.

Vad som är ännu mer katastrofalt är att övermedicinering av äldre ev. kan göra att de kommer dö i förtid, kanske inte mest p.g.a. Covid-19, men av att medicinerna försvagar deras immunförsvar. Mer intressant om denna fullt logiska hypotes av Lars Bern:

Bild på Lars Bern”Risken finns att många äldre kommer nekas livräddande vård av åldersskäl, när orsaken till den högre dödligheten kan stå att finna i alla medicinska preparat som idag förskrivs de metabolt sjuka.”
/ Lars Bern
Källa: https://anthropocene.live/2020/03/28/politikerna-har-ett-ansvar-for-coronapandemin-del-2/

Detta är en hypotes som relativt snabbt, på ca 8 dagar, borde kunna deduceras av läkarna själva, med relativt enkla medel, samt därefter rapportera uppgifterna till oss alla till läkemedelsindustrins stora glädje eller stora förtret.


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR NÄMLIGEN CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN ATT MANIPULERAS.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, ATT BLI DIGITALT FRIA OCH FÅ ER INTEGRITET TILLBAKA. VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH HJÄLP MED INSTALLATION OCH FUNKTION, SOM GÖR ER FRIA, ERBJUDER MÅNGA AV OSS I DEN FRIA PROGRAMVARURÖRELSEN HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. VI SER FRAM EMOT FLER LÄSARE SOM BLIR MOTIVERADE ATT DONERA EN SLANT IBLAND TILL DE AV OSS SOM UTFÖR DETTA ARBETE.

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s