Vetenskap – Medicin – Uppmaning att iföra hundar niqab mot Covid-19

Bild på hund i burka och turbanHundar uppmanas nu att iföras niqab, enligt Aftonbladet. Detta skall skydda våra nosande vänner från att smitta multisjuka äldre män med Covid-19, så att dessa slipper dö i kvävning bara för att hunden måste få komma ut.

En appliceringsmetod som resulterar i både en slags turban och niqab rekommenderas för att hålla ihop konstruktionen.

Flera svenska imamer (islamistiska lärare) har, enligt Aftonbladet, bedömt åtgärden som ”halal”, d.v.s. ”tillåtet”, på ren svenska. Imam Bassam M. Ullah menade följande:

”Fy djävulen vilket öde för den gamle mannen! Ja! Jag tror Allah gillar den idén! Det vore inte halal att smitta goda män. Självklart får hundar ha niqab! Självklart! Det är halal, tycker jag.”
/ Bassam M. Ullah, Imam i Växjö

Visst är det illa att folk har röstat på fel politiker i tre decennier, så att den äldre hedervärde mannen nu kanske knappt har någon pension eller välfärd, genom god vårdberedskap. Jag beklagar kvävningsdöden för alla hedervärda män. Det hade inte skett om Vetenskapliga partiet hade haft makten, eftersom vi är för en extremt hög beredskap.

Så tänker jag att profeten Muhammed kanske hade rätt vad gäller skyddande tyg, ändå, särskilt när det blir djävligt trångt med människor efter några generationer med 12-barnsfamiljer, men att kanske både män och kvinnor borde ha dem vid sådana här tillfällen?

Bild på hund i skyddsmaskIdag hade kanske profeten Muhammed förespråkat en något mer modern variant, med filter och imfritt plexiglas? Kanske även 2-barns-policy för att skydda Allahs gudibehagliga skapelse? Kanske även våra älskade husdjur bör ha riktig skyddsmask? Dessa finns för hundar på Amazon ser jag, men kan säkert sys och anpassas av händiga hemmamän och hemmafruar.

Covid-19 var långt ifrån Spanska sjukan, men vem vet vad som kommer härnäst? Bill Gates varnade oss alla redan 2017. Kanske var Covid-19 bara en generalrepetition? Rösta rätt, så att vi har beredskap och modern utrustning till alla djur och människor vid nästa tillfälle!

Skämt åt sido, så här dagen till ära. De svenska imamerna har INTE godkänt niqab på hundar … än och Aftonbladet uppmanar INTE till niqab på hundar … än, men resten verkar helt evident vara sant. Och det är väl klart att man vill att hunden ska vara ren som choklad under ett godispapper, inte vara en sådan där smutsig sjuk hund. Så här till våren borde kanske honhundar ha någon form av kyskhetsbälte också?

Mer intressant:

Birger Schlaug inträder som hovmarskalk
Skvitt visar hur man skaffar internet utan operatör


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR NÄMLIGEN CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN ATT CENSURERAS.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, ATT BLI DIGITALT FRIA OCH FÅ ER INTEGRITET TILLBAKA. VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH HJÄLP MED INSTALLATION OCH FUNKTION, SOM GÖR ER FRIA, ERBJUDER MÅNGA AV OSS I DEN FRIA PROGRAMVARURÖRELSEN HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. VI SER FRAM EMOT FLER LÄSARE SOM BLIR MOTIVERADE ATT DONERA EN SLANT IBLAND TILL DE SOM UTFÖR DETTA ARBETE.

 

Annons

2 reaktioner till “Vetenskap – Medicin – Uppmaning att iföra hundar niqab mot Covid-19

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s