Nya Tider kallar ”Rechtsanwalt Dr Henning Witte” för ”advokat”

Eftersom den välkände offentlige Henning Witte, enligt Cornelia Dahlberg motverkar allt vad valsamverkan heter, vilket jag får reda på via en synnerligen bisarr blogg, så sökte jag upp Henning Wittes hemsida. Där läser jag att han titulerar sig med ”Rechtsanwalt” och ”Dr”. Så märkligt att han inte bara kallar sig ”advokat” tänkte jag då.

Jag noterar även att Witte har kontor på Östermalm, som Jens Ganman har gjort satir på i sin rapport från Naziland. I kommentarsfältet på Cornelias blogg haglar även nazist-kommentarerna i enorma mängder, som om detta skulle hjälpa folket att organisera någon större samlad kraft mot bankerna… Det hela luktar s.a.s. INTE jordgubbstårta, snarare Östermalm-kapitalist-nazi-bank-advokat-tårta … om ni frågar mig, alltså.

”I Norden liksom i kontinentaleuropa är en advokat vanligen en utbildad jurist med särskilda kvalifikationer som är upptagen i en särskild medlemsorganisation eller register (advokatsamfund).”
https://sv.wikipedia.org/wiki/Advokat

Är Witte ”upptagen” i något advokatsamfund i Sverige eller i Tyskland? Vilket? Eller har han uteslutits? Detta verkar han inte nämna.

Jag sökte upp begreppet ”Rechtsanwalt” och ”Dr”. Först tänkte jag dessa begrepp sammantaget betyder att det rör sig om en individ med en doktorsexamen inom juridik som är tysk licensierad advokat, vilket jag antar är individens avsikt med att skriva ut titlarna så, men efter en djupare undersökning av begreppet Rechtanwalt på tyska Wikipedia så verkar det som om titeln inte innehåller någon licens:

”Außerdem gestattet § 17 Absatz 2 der Bundesrechtsanwaltsordnung (BRAO) der zuständigen Rechtsanwaltskammer, einem Anwalt, der wegen hohen Alters oder Gebrechen auf die Zulassung verzichtet, die Erlaubnis zu erteilen, sich weiterhin Rechtsanwalt zu nennen. ”

Tyska är ett krångligt bakvänt språk, för mig som svensk, men med den kunskap jag har i tyska, från skolan, så tolkar jag det som att det behöriga advokatsamfundet i Tyskland kan besluta att utesluta en advokat, ex. p.g.a. hög ålder, svaghet eller defekt, samt att personen ändå får kalla sig för ”Rechtsanwalt”, fastän denne har blivit utesluten. Är Witte utesluten? Det vet jag inte.

Jag tar upp saken med en tysk vän som bara säger ungefär: ”Håll dig ifrån advokater [”Rechtanwälter”]! Hälften är idioter och hälften är korrumperade.” Personen berättar därefter några anekdoter från Tyskland om hur advokaten [”Rechtanwalt”] tog pengarna, men inte gjorde något nyttigt alls för dem. Personen hade heller ingen aning om skillnaden mellan ”Anwalt” och ”Rechtsanwalt”. Inte jag heller, mer än att ”Rechtsanwalt” låter som en tautologi, d.v.s. okunnig repetition av ord med samma betydelse, ex. ”underrättelse-information”.

Jag gissar således att titlarna ”Advokat”, ”Anwalt” och ”Rechtsanwalt” lagligen kan innehas av människor med avlagd juristexamen, även om de har ex. hallucinationer om ödlor med mänsklig maskering, har funderingar om skalärvågor helt utan kompetens på området, eller har funderingar om ”mind control” med liknande vågor, trots att TV-sändningarna, samt dagens sociala media-plattformar, helt evident, redan är de största ”mind control”-medlen som någonsin har existerat på planeten och tycks vara i händerna på fåtalet psykopater, som tycks träffas med jämna mellanrum i hemlighet på Trilaterala kommissionen och på Bilderberggruppen med svenska politiker.

Inget illa om Witte som person. Han är kanske jättetrevlig. Ger hans arvoden någon utdelning, för de individer som han företräder, så har jag alls inget emot verksamheten. Tvärtom. Att bli defekt kan f.ö. säkert vem som helst råka ut för, ex. efter en stark drog från Sydamerika, ett helt vanligt hjärnsläpp, demens eller något liknande? Till slut blir vi givetvis alla ”defekta” och pensionsmässiga. Så är det allra oftast.

Defekter på hjärnan kan ex. göra att man får för sig att utmana ett helt korrupt banksystem, via de lagar som det korrupta banksystemet vilar på. Det är för mig en sådan där grej som är komplett dömt att misslyckas. Det fattar kanske inte en mentalt defekt 12-åring med ADHD, men sannolikt en normalintelligent 12-åring, tror jag. Här ett sådant exempel: https://www.nyatider.nu/bankernas-fuskpengar-infor-ratta-nar-advokat-ifragasatter-systemet/

Visst kan jag ha fel, men det tycks faktiskt vara ett slags ”fuskpengar” som banken hittar på när de skriver in krediten på ett konto, samt sedan tar ränta på hittepå-krediten, men vad ska man göra åt detta fusk om det är lagligt? Lagen måste givetvis förändras politiskt genom att fatta beslut om nya banklagar.

Men vad ska man göra mot kapitalismens girigbukar, som redan har det mesta av värde i sin ägo genom detta korrupta banksystem, när 99,9999% i praktiken röstar för det, i val efter val? Det kan liknas vid ett demokratiskt införande av slaveri av fria människor som arbetar flitigt, till allt lägre reallöner. Människorna flätar villigt ihop de piskor, som de strax skall piskas med, av ekonomisterna, allt medan de hatiskt käbblar mot invandrarna som befinner sig i exakt samma situation och även de skall piskas.

Problemet löses givetvis genom organisering i nya nya systemkritiska partier, som förstår att man måste valsamverka sig över 4%, med partier vars ideologi hänger ihop, är tilltalande och kan lösa problemen vi står inför, samt har ledare som INTE är ”defekta”, ”idioter” eller ”korrupta”!

Mer om Henning Witte:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Henning_Witte

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s