SwebbTV – Markus Allard – Örebropartiet – Den politiska adeln

Marxisten Markus Allard är idag partiledare för Örebropartiet som har två platser i kommunfullmäktige i Örebro. Allard påstår i följande intervju om den politiska adeln från SwebbTV att det fanns människor i Örebro som inte kände till partiets existens förrän de kom in i kommunfullmäktige, genom demokratiska val.

Att få mer än 2% utan stöd av media är väldigt starkt gjort. Jag är imponerad. Förmodligen har poddradion, som Allard har medverkat i under namnet Markus och Malcolm, hjälpt till.

Allard har varit Ung Vänsters ordförande i Örebro Län och har uttalat sitt stöd för den nedlagda Revolutionära Fronten som verkar ha skyddat honom mot nazister som har hotat honom, ett skydd som Allard anser att polisen inte ska ha levererat i tillräcklig hög grad. Att en ung människa vill ha beskydd mot nazister, och visar tacksamhet för sådant beskydd, blev dock tydligen för mycket för den fega partistyrelsen i Vänsterpartiet, som då uteslöt honom ur Ung Vänster. Källa: Sveriges Radio. Ingen hänsyn togs tydligen till att polisen oftast är mycket beskyddande när det rör sig om andra rörelser än Ung Vänster.
Om Allards konflikt med nazisterna har ett samband med att Allard har liknat Stefan Löfven vid nazisternas stora idol, Adolf Hitler, på Twitter vet jag inte, men det kan väl tänkas vara en rimlig källa till konflikt med både nazister och sossar som säkerligen inte vill associeras med varandra, trots en hel del likheter, som jag osökt kan komma på:
  • Beundrar extrema islamister (fastän de vill ha dem på olika platser)
  • Deltager i olagliga invasioner av suveräna stater (fastän den ena ledde och den andre är vasall)
  • Vill tillhöra ett Stort starkt Europa (fastän den ene vill bli utnyttjad och de andre vill utnyttja)
  • Hetsar mot Ryssland (fastän den ene hetsar åt främmande makt och förstör det egna folkets ”lebensraum” och den andre invaderade för sitt folks ”lebensraum”)
  • Leder sina länder mot totalt nederlag
  • Ogillar kommunister

Låt dock inte argumenatationsfelet ”associationsskuld” ovan vägleda era politiska åsikter! Hitler var vegetarian, men alla vegetarianer är ju inte som Hitler. Betänk också att självaste Vladimir Putin har visat medkänsla med Hitler och tyskarna och inte ger dem hela skulden för första och andra världskriget, samt att fulmedias ägare till stor del tjänade enorma pengar på krigen och därefter har skrivit vår historia i väst, inte de som förlorade kriget, d.v.s. nazisterna.

Allard menar att religion ska vara en privatsak, men hur kan extrem sekterism och bokstavstro på gamla doktriner, eller ens kyrkklockor som väcker stackars vilande människor, någonsin utvecklas till en privatsak? Jag får väl kanske kontakta honom och fråga?

En annan sak som slår mig är att han tycker att han får alldeles för mycket lön och att han söker aktiva medlemmar till Örebropartiet, samt att jag behöver både pengar och jobb, samt delar väl kanske 95% av Örebropartiets åsikter, samt har startat Växjöpartiet, samt är en mycket politiskt aktiv individ. Det måste jag också ta upp med honom.

Vill du få ett e-postmeddelande, när mitt samtal med Markus Allard publiceras här, så prenumerera på bloggen i sidospalten!


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG AV DEN. VI TACKAR ÄVEN FÖR ALLA DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. NI ÄR HELT FANTASTISKA.

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s