Landsfadern rullad i tjära och fjädrar – Nu får väl proletärerna ändå öppna sina hjärtan, eller?

I Proletären publiceras nu en önskan om att doppa landsfadern i tjära, därefter rulla honom i fjädrar för att sedan låta honom löpa gatlopp i Stockholm, p.g.a. slakten av svensk välfärd som han är medskyldig till. Den uppviglande texten är i revolutionär anda. Daga att ta tillbaka namnet KPML(r)?

Skämt åt sido. Får man föreslå den öppna hjärnan istället, när vi fortfarande faktiskt har demokratiska val? För med en öppen hjärna hade KP kunnat valsamverka likt Rødt i Norge, med fler riktigt röda och riktigt gröna partier för fred och Svexit.

Då hade KP kanske kunnat komma över 4% tillsammans med andra röd och gröna partier, samt kunna erbjuda folket ett smörgåsbord av alternativ som de kan tro på … istället för att fantisera om att rulla landsfadern i tjära och fjädrar inför ett gatlopp i Stockholm? Hade inte ett KP i Riksdagen förargat sådana som honom betydligt mer?

Och hur många Stockholmare vill egentligen se en moderat-tupp söla ned gatorna med tjära och fjädrar? Hur skulle det göra deras situation bättre? ”Kulorna” som trillar in på landsfaderns konto borta i USA numera, från den tacksamma baken Bank of America Merril Lynch, där Georges Soros brukade vara storägare, kommer ju inte ”inifrån”, samt hamnar ju ändå på landsfaderns konto och han betalar väl ändå skatt i Sverige och har väl ändå mer patriotiska arvingar i Sverige, eller hur?

Folket vill väl egentligen bara ha tillbaka sin välfärd, få bort kaoset från gatorna och att världens barn ska få behålla armar och ben, samt i vissa fall att människor som ser ned på fria svenskar som otrogna hundar tar sitt pick och pack och drar, eller deporteras, dit där den sekteristiska tron är statsreligion? Det tror i alla fall jag. Det är bara det att folket inte fattar hur de ska rösta … än, p.g.a. av media-inducerad masspsykos. De är i övrigt mentalt friska.

Tragikomisk satir av Reinfeldt från Jens Ganmans WordPress-blogg

Låt istället landsfadern leva sina sista år med sitt katastrofala eftermäle i kaosets kriminella USA, tillsammans med Bodström, där drogerna flödar och fängelserna är överfulla! Något bättre straff finns nog inte för fjäderlösa tuppar, än att få sitta på toppen av en sådan stinkande gödselhög … å kanske hålla handen?

Ett gatlopp i Stockholm i tjära och fjädrar, hade ändå varit allt för milt och kortvarigt, i min mening. Mitt hjärta för världens barn kräver ett mycket mera utdraget och mer avskräckande straff, så att barnen får vara ifred i framtiden och får världsfred från krigshetsande politikeradel och sekterister, samt får bo kvar i sina hemländer inkl. familj och kultur, helt utan kaos i Sverige.

Landsfadern är ju inte ensam om alla sina katastrofala beslut. Visst! Låt oss straffa dem alla, men låt oss göra det inom lagens ramar, intelligent, så att straffet blir plågsamt, långt och utdraget, på ett sätt som avskräcker även den värsta formen av manipulerande psykopater!

Vad kännetecknar dem? Narcissism, ansvarslöshet och ytlighet. Låt således alla få veta hur ni uppfattar karaktärslösa offentliga psykopater! Ge dem exakt det eftermäle som de förtjänar! Det, är i min mening, att använda hjärta och hjärna samtidigt, kära proletärer.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s