Beredskap – Skyddsmask 90 – Bara tur att hundratusentals skyddsmasker inte skrotades?

Bild på skyddsmask 90För sex år sedan, enligt Piper och Pettersson, så gick ett ”allmänt påbud” ut om att skyddsmask 90, samt annat som fanns i beredskapslager skulle förstöras. Är det sant? Varför? Vem var ansvarig för det påbudet? Det vill jag veta. Så jag letar upp MSB på Wikipedia. Det står att Helena Lindberg var ansvarig.

Bild från Beredskappodden
Helena Lindberg intervjuas

När jag söker efter Lindberg på nätet finner jag en ”introduktion” om ”Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB)” från Beredskappodden den 14 mars 2017. Lindberg ser ut att vara en stor dam i rosa kavaj med len röst som påstår att man behöver ta ansvar för sig själv med en liten låda som räcker i 72 timmar… Jisses. Hon och MSB verkar ha missat faran för stängda gränser och att Sveriges självförsörjningsgrad är nere på 50%. Varför kommer det inga frågor om 72 timmar räcker vid kärnvapenkrig eller vad som kommer ske vid tre år utan somrar? Vad är det här för någon ”beredskappodd” som stryker MSB, Lindberg och regeringen medhårs?

Bild på babian med baksmällaMedan jag tar mig för pannan och sakta på huvudet, samt tänker på att Sverige brukade ha ett riktigt ordentligt totalförsvar under patrioten Olof Palme, så slår det mig att någon kanske har utsett henne till att gå ut med ett sådant påbud? Vem? Varför? När jag kollar vilka som satt i regering så ser jag att hon tillsattes under Reinfeldts regering och höll alltså den där intervjun under Löfvens regering. Oktober 2014 är ungefär 6 år sedan… Frågan är alltså vilken regering som var fullt medvetet och ansvarigt för påbudet? Den som vet kan svara med evidens!

Nåväl. Kanske är det inte så viktigt nu med JÖK:en. Alla EU-vurmande feminiserade marknadsliberaler är väl alla ansvariga i den här soppan. Det är uppenbart att båda regeringarna har varit katastrofala för Sverige. Vilka är då ansvariga för att de här marknadsliberalerna regerar? Typ 99,9999% av folket? Har du ett motstånd för den evidenta sanningen så släpp det motståndet! Sanningen kan hjälpa oss bättre.

Sverigedemokraterna växer, men kan man verkligen förvänta sig att det marknadsliberala Sverigedemokraterna, lett av f.d. moderater, i sannolik framtida maskopi med EU-vurmarna M och KD, kommer rulla tillbaks Sverige till ett patriotiskt enat Olof Palme-Sverige med välfärd, eller kommer de riskera att störta landet in i totalt kaos … på mindre 72 timmar? Kommer du sitta där likt en babian med baksmälla? Det är frågan. Vad tror du?

F.ö. är det viktigt att man är välrakad och inte har skäggstubb om skyddsmasker med gummitätning mot huden ska fungera optimalt, men det fattar ni säkert. Ni läsare är ju lite smartare än babianer förhoppningsvis.

Mer intressant:

Struntade i att förstöra skyddsmasker…

Vägrade förstöra sitt lager av skyddsmasker- nu kommer de till nytta


VI ÄR MYCKET TACKSAMMA FÖR DE DONATIONER SOM VI HAR FÅTT AV ER LÄSARE.

 

En reaktion till “Beredskap – Skyddsmask 90 – Bara tur att hundratusentals skyddsmasker inte skrotades?

  1. I övrigt vill jag bara tydliggöra att skyddsmask 90 ser ut att skydda den som bär den, men att utandningsluften ser ut att släppas ut ofiltrerad fram på skyddsmasken, men om alla exempelvis bär masken i kollektivtrafiken så andas ju ingen in den utandade luften ofiltrerad ändå.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s