Demokrati – Hård kritik av regeringen Löfven från Bianca Muratagic “Det stinker diktatur om vår regering”

Jag ser att Katerina Janouch har släppt fram en annan ”opinionsbildare” på sin blogg, nämligen Bianca Muratagic.

Bild på Bianca MuratagicOm åsikten som Muratagic har är bättre för Sverige, eller enbart är ytterligare en del av etablissemangets plan, eller kommer leda till mer eller mindre EU-diktatur, kan jag inte avgöra, eftersom hon inte framför någon lösning, men likväl tycker jag att vi bör uppmärksamma henne. Muratagic menar att “Det stinker diktatur om vår regering”. Frågan från mig är då: -Åt vem bildar hon opinion? Det antyder att hon vill ha mer demokrati. Hur då? Deliberativ direktdemokrati? Det kan Muratagic utveckla i kommentarsfältet om hon vill.

Muratagic kritiserar brist på adekvat skyddsutrustning, men INTE den privatiseringshysteri som EU och frihandeln har lett till, som i sin tur verkar ha lett till överbelåning, välfärdsförlust och beredskapsförlust. Det tyder på att Muratagic kan vara ytterligare en EU-frihandels-vurmare i raden av sådana. – Vilka arbetar de för? Jag undrar vad de får för ”jobbet” och ”opinionsbildningen” egentligen?

Att den EU-vurmande regeringen har påstått att ”smittan inte kommer att sprida sig i Sverige” är förmodligen felaktigt. Ingen källa anges heller för påståendet, men vi har ändå samma åsikt om att de svenska politikerna är taffliga och svekfulla. Varför beter de sig så taffligt? Ännu mer intressant är: -Varför röstar folket på dem?

Den dåliga beredskap, som regeringen fullt medvetet (eller medvetslöst) har infört, genom privatiseringar och andra påbud, får givetvis konsekvenser nu. Det förstår en normalintelligent 12-åring. Ändå är konsekvenserna inte fullt lika allvarliga som när USA-viruset, d.v.s. Spanska sjukan, drog över världen. (Källa: Smithsonian – How the Horrific 1918 Flu Spread Across America som föreslår att Spanska sjukan började i USA i Haskell, Kansas, eftersom det fanns grisar där och att området befinner sig på en huvudled för 17 arter av flyttfåglar.)

Kanske hade vi tur i oturen? Frågan är väl kanske om taffligheten är spelad eller skapat enligt sekteristiska protokoll eller ej, samt om Janouch och Muratagic är en del av det lögnaktiga spelet, eller ej? När kommer ett ännu värre virus släppas löst eller mutera självmant? Ingen som kan veta utom ev. någon sekt som ev. vill släppa ut ett sådant mot ”de otrogna”.

Enig. Det tycks nu uppenbart att statsepidemiologen Anders Tegnell ljög oss rakt upp i ansiktet om att det värsta var över, om jag har förstått andrahandsuppgifterna rätt, men frågan är ju onekligen varför han ljög, i så fall? Ljög han inte så får han givetvis dementera nedan. En statsepidemiolog bör ju rimligen förstå dagens globalisering, smittspridning och exponentialfunktion ganska väl, även om vare sig vanligt folk eller de som vill ha ekologisk hållbarhet inte tycks fatta vad exponentialfunktion leder till rent matematiskt.

Vem ljög han åt och varför? Ljög han för den ekonomistiska psykopatiska sekt som vill skapa undantagstillstånd och centraliserad makt, som man kan läsa om i Sion vises protokoll? Eller ljög han för att få igång smittspridningen ordentligt och komma i takt med resten av EU? Eller ljög han för att skaffa sig en längre näsa, eller för att han tänkte på viruset ungefär som George Carlin tänker på bränder?

Bild på George Carlin”Jag har absolut ingen sympati för människor överhuvudtaget. Ingen. Och oavsett vilken typ av problem människor står inför, vare sig de är naturliga eller mänskligt skapade. Jag hoppas alltid att det blir värre. Gör inte du det? Gör inte du det? Har du inte en del av dig, en del av dig som i hemlighet hoppas på att allt blir värre? När du ser en stor eld på TV, hoppas du då inte att den sprider sig? Hoppar du inte att den kommer helt ur kontroll och bränner ner sex län? Du bökar inte efter en brandman heller, eller hur? Jag menar jag vill ju inte att han ska skadas eller så, men jag vill inte att han ska släcka min eld. Det där är min eld. Det är naturen som briljerar och har kul. Jag gillar bränder.”
/ George Carlin Källa: https://scrapsfromtheloft.com/2016/12/28/george-carlin-life-is-worth-losing-transcript/

Bild på George Carlin”I have absolutely no sympathy for human beings whatsoever. None. And no matter what kind of problem humans are facing whether it’s natural or man made. I always hope it gets worse. Don’t you? Don’t you? Don’t you have a part of you, a part of you that secretly hopes everything gets worse? When you see a big fire on TV, don’t you hope it spreads? Don’t you hope it gets completely out of control and burns down six counties? You don’t root for a fireman, do you? I mean I don’t want him to get hurt or nothin’ but I don’t want him putting out my fire. That’s my fire. That’s nature showing off and having fun. I like fires.”
/ George Carlin Source: https://scrapsfromtheloft.com/2016/12/28/george-carlin-life-is-worth-losing-transcript/

Eller mer positivt: Ljög han åt Vetenskapliga partiet som nu tar tillfället i akt att få peka på effekten av EU-vurm och psykopat-privatiseringar i frihandelsracet mot välfärdsbottnen, så att vi tillsammans, genom att rösta på Vetenskapliga partiet, kan kasta EU på soptippen? I så fall måste jag bara tacka honom för den goda intentionen. Kanske kan taffligheten leda till Svexit och beredskap som räddar x generationer i framtiden?

Annika Strandhäll från Socialdemokraterna påstås i texten ha sagt att vi har “vård i världsklass” och att “allt annat är faktaresistens”. Hon får givetvis dementera här om hon vill det, men om Strandhäll sade det så kan det kanske bero på satsningar på kvalitet, istället för kvantitet och beredskap, som behövs vid pandemier? Bara en tanke. Det är ju inte olagligt att ha otur i schack s.a.s. Är Strandhäll en del av EU-vurmen och fortsatt frihandels-kaos? Jo. Visst är hon det, precis som resten av politikeradeln, som folket röstar in varje val. I dag har vi ett helt 8-parti för EU-vurm och frihandel. Vill man ha det så kan man inte direkt ha tur i schack.

Frågan från Muratagic om vad som hände med alla människors lika värde är givetvis befogad. Själv har jag försökt undvika sådana motsägelsefulla välrepeterade floskler från etablissemanget. Värde är givetvis något personligt. Det förstår en 4-åring som värderar sin mamma väldigt högt, lika väl som en individ med judisk bakgrund som tror att Hitler var en del av en mycket nazi-sionistisk plan av intern judisk etnisk rensning, vilket blir logiskt om de tror sig vara ”det utvalda folket” som står över andra folk, eftersom judar med utmaningar blir ett dåligt evidens för den saken.

Men varför skulle inte fulmedia-propagandan kunna vara sann ibland, när den ex. påstår att statsminister Stefan Löfven får ökat förtroende bland våra äldre och kvinnor mitt i Covid-19-krisen som han och resten av 8-partiet är medansvariga för? Propagandan kan rentutav vara självuppfyllande. Media-etablissemanget har länge pysslat med sin hjärnförsmutsande propaganda som försätter människor i en slags medvetslös masspsykos.

Janouch vet definitivt hur detta går till. Hon har länge varit en integrerad del av det lögnaktiga propagandamaskineriet. Äldre och kvinnor är kanske allra mest mottagliga i tider då dödhot sprids? Dödshotet mot dem har nu varit massivt och repetitivt i våra medier, så pass att allt annat av intresse, som förr var så väldigt viktigt, i princip har försvunnit spårlöst, medan skrämsel och stress om Covid-19 hålls hög.

Visst ber regeringen nu om ökad makt, trots det faktum att svenska EU-vurms-regeringar har missbrukat den i ca tre decennier, men frågan är ju onekligen om detta inte är en del av planen för fåtalet oligarkers världsherravälde genom EU och globalism? Är Janouch och Muratagic nu plötsligt emot EU och globalism? Det tror jag inte. De är förmodligen en del av etablissemanget, tror jag. En kontrollerad opposition. Alla EU-vurmare och globalistvurmare är, i min mening, precis lika medskyldiga, oavsett hur mycket de vill göra sig gulliga på förstorade bilder av sig själva.

Visst stinker det allt mer diktatur om vår regering och deras personliga underhållare i medierna, eller omvänt, eller är de enbart nickedockor åt samma finanskapital? Förmodligen. Muratagic har rätt. Stanken tycks komma från någon slags ekonomistisk sekt bakom dem, men att kalla dem clowner är väl ändå att gå för långt? Clowner försöker oftast glädja människor har jag fått för mig, men vilken glädje skapar detta elände?

Clowner är heller inga ytliga narcissister som spänner upp jättelika bilder på sig själva. Clowner sminkar sig för att få människorna att skratta, men det är svårt att skratta åt EU-vurm, ojämlikhet och prioriterade dödsoffer, som i något svältande koncentrationsläger. Ganska billig skyddsutrustning och rimliga medikamenter hade lätt kunnat finnas till hands, helt utan att inskränka våra liv eller störta landets ekonomi i botten, samt därefter ge sig på det lilla som finns kvar av vår demokratiska ordning….

Bild på Paul Craig Roberts”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera? Klart att den inte kan det.”
/Paul Craig Roberts
(Källa: OpEdNews 12/5/2017)

Bild på Paul Craig Roberts”When a country’s government and media do nothing but lie 24/7, how can democracy exist? Clearly, it cannot.”
/Paul Craig Roberts
(Source: OpEdNews 12/5/2017)

TYVÄRR finns det ÄNNU bara ett parti att meditera på tillsammans med alla sina vänner, samt att rösta på, om man vill ha EN RIKTIGT GOD BEREDSKAP, eftersom andra fredliga Svexit-partier för hög beredskap INTE tycks förstå alla utmärkta anledningar att valsamverka mot 4%-spärren, eller helt enkelt låter sig styras medelst olika lögner av agenter som har infiltrerat dem.


 VI ÄR MYCKET TACKSAMMA FÖR DE DONATIONER SOM VI HAR FÅTT AV ER LÄSARE.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s