Vetenskap – Jacob Nordangård – SwebbTV – Är Corona den nya klimatfrågan?

Fil. dr. Jacob Nordangård är forskare och författare och har ägnat mycket tid åt att studera hur världens maktelit har format olika frågor som de använder för att få till stånd global lagstiftning som gynnar dem.

Via SwebbTV framförs nordangård nu hypotesen att Covid-19 är den nya klimatfrågan. Nordangård tror att Covid-19-pandemin kan komma att ersätta klimatfrågan som verktyg för de internationella globalisterna.

Jag tror själv INTE på en ersättning av klimatfrågan, men att de kommer försöka att använda varje möjligt event som verktyg, på de olika grupper som det fungerar på, för att försöka få tillstånd en stor opinion för sin marknadsliberala diktatur. De globala tvångsåtgärderna kommer sannolikt INTE införas med tvång, men folket kommer förmodligen frivilligt låta sig vilseledas till detta genom olika former av lögn. De flesta av oss är redan under deras kontroll. De som följer deras agenda på deras plattformar får ”likes” och högre statistik från charlatanernas egna bots och algoritmer. De som förespråkar sådant som ogillas, stämplas, censureras eller mörkas.

Smartphones genomför konstant triangulering. Att övervakning är defaultinställningen är intressant. Att övervakningen kan kopplas ur av användaren är förmodligen en illusion. Smartphones innehåller både hårdvara och mjukvara som ägs av samma charlataner och inte är öppen och fri för någon granskning.

Få använder de öppna fria alternativen. Många av oss laddar t.o.m. upp våra liv och alster på deras ofria plattformar. De kräver dessutom att ofria skripts körs för att någon ska få ta del av det som har laddats upp.

På så vis vet de också vem som har tagit del av vad och kan därigenom skaffa sig en psykologisk profil av alla som går med på detta. De kan även styra flöden genom algoritmer, så att människor hålls kvar i sina fastfrusna föreställningar, att hatet mellan vissa grupper hålls hög, medan enande och läkande saker censureras/mörkas/shadowbannas.

Eftersom allt fler börjar rata ljugande fulmedier så har de notoriska lögnarna börjat ge sig ut på nätet för att repetera sina lögner, dels som rena internettroll som inte håller sig till evident sanning, hur mycket man än upplyser om deras lögner, men även som EU-positiva alternativ som säger sig stå i opposition, eller marknadsliberala som säger sig vara ”alternativa” och/eller ”svenska”, för Svexit, förmodligen ända tills de kommer i maktställning, likt SD, då de kommer sälja sig till högstbjudande EU-höger, eller fiktiv marknadsliberal EU-vänster, som de kortsiktigt giriga marknadsliberaler de är.

Detta är i full gång och SwebbTV har ännu inte bytt sin media-plattform. Detta betyder att SwebbTV inte bryr sig om att utöva sin frihet, eller redan är en kontrollerad opposition för globalisterna, eller helt enkelt bör upplysas om sin egen belägenhet.

voltaire_80x80
”Så länge folket inte bryr sig om att utöva sin frihet, kommer de som vill tyrannisera göra det; för tyranner är aktiva och flitiga, och kommer hänge sig i guds namn eller under namnet av vilka andra gudar som helst, religiösa eller icke-religiösa, för att sätta handfängsel på sovande människor.”
/ Voltaire

”So long as the people do not care to exercise their freedom, those who wish to tyrannize will do so; for tyrants are active and ardent, and will devote themselves in the name of any number of gods, religious and otherwise, to put shackles upon sleeping men.”
/ Voltaire

Kuckeliku! Det är dags att vakna!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s