Hjälp FN skapa världsfred och välfärd för alla folk i alla nationer!

FN’s fantastiska 17 mål för hållbar utveckling (SDGs) ämnar skapa anständiga liv i välfärd för alla människor på en hälsosam planet år 2030. Man behöver inte vara enig i precis alla punkter, men enbart notera att en god intention ligger bakom dem alla. God intention är viktigt för att skapa världsfred och välfärd för alla.

När människor har mat och en rimlig standard, så kan de lättare säga ja till de som skapar vinst på fredliga aktiviteter, gör vinst på etiska saker, och/eller ber till och följer en fredlig ideologi eller en fredlig Gud, som vill att alla barn ska få behålla armar och ben, födas hälsosamma, göra så att barnen är mätta, trygga och lugna i alla nationer.

När människor befinner sig i ett tillstånd av frid kan de också vara modigare, ha mer medkänsla och förstå hur viktigt det är med ekologisk hållbarhet. Men, nu efter 2019, kan vi se att FN:s populationsmål behöver mycket hjälp från oss alla för att vi verkligen ska kunna nå i mål tillsammans och det är därför du behövs.

Global population i balans med naturen betyder:

 • Ekologisk hållbarhet
 • Överflöd av naturresurser.
 • Hållbar efterfrågan efter land.
 • Mat och vatten för alla barn.
 • Ett överflöd av naturlig energi för alla.
 • En rimlig mängd pengar i plånboken för alla.
 • Lycka även för framtidens generationer.

Så överväg att underteckna namninsamlingen från Population Matters till FN, även om du inte skulle hålla med FN på precis alla punkter och bli därmed en av de viktigaste personerna som vandrar på planetens yta! Var fantastisk!

Dela med dig av denna text ovan eller denna text på engelska till alla dina vänner!


 VI ÄR MYCKET TACKSAMMA FÖR DE DONATIONER SOM VI HAR FÅTT AV ER LÄSARE
Annons

7 reaktioner till “Hjälp FN skapa världsfred och välfärd för alla folk i alla nationer!

 1. Jag förstår att du menar Agenda 2030. Jag har skrivet ett par artiklar om dem och jag är inte överens om att dessa mål egentligen handlar om en fredlig värld.
  [länkar till två dokument fulla med associationsskuld raderade]
  Åtminstone inte den värld vi vill ha… Men det är lätt att bli förförd av formuleringarna.
  Vänligen Pia Hellertz

  1. Jag noterar vid en kort läsning i dina pdf-dokument att du flitigt använder argumentationsfelet ”associationsskuld” när du tänker.

   Jag rekommenderar därför att du läser på om sanning i menyn, samt mediterar innan du korrigerar dina dokument!

   När du är färdig med sannings-kursen och din meditation bör du kunna utgå från vetenskapliga evidens och ett vetenskapligt sätt att resonera.

   Då är jag intresserad av dina dokument igen. ;-)

   1. Martin,

    Tack för dina kommentarer. Jag kommer naturligtvis varken att meditera eller korrigera mina dokument. Jag har lagt ner en hel del arbete på dem.

    Jag blev besviken när du verkar tro att FN är en organisation för att skapa världsfred och välfärd för alla.

    Ja, om du accepterar en värld som är styrd av en fascistisk elitgrupp, modell Stalins Sovjet eller Maos Kina, så kommer vi att leva som lydiga slavar, typ ”1984”.

    Här är en artikel om den absolut jobbigaste bok jag läst och en mist lika jobbig artikel att skriva [Länk borttagen]

    Om Maktgruppernas Maktgrupp… FN är bara ett lydigt organ under Committee of 300.

    Jag har en nördig pensionärssysselsättning. Jag läser böcker. Sen skriver jag artiklar om dem jag vill inspirera andra att läsa och lägger artiklarna numera bara på min Boksida.

    Jag vill inte längre publicera i tidskrifter eftersom jag vill vara totalt fri i mitt tänkande och skrivande. Men OM du vill är du välkommen att besöka min Boksida – [Länk borttagen]

    Kvällshälsningar Pia

    Pia Hellertz Fil.dr., f.d. universitetslektor, Socionom, psykoterapeut, mental tränare, Författare, fri skribent Strombergsgatan 4 702 83 ÖREBRO 019-31 46 77, 070-313 46 77
    [Länkar borttagna]

    1. Varför kommer du inte söka sanningen genom att avslöja de lögner du upprepar, eller meditera, eller korrigera, dina dokument så att du med upptäcker de pinsamma felen som du har begått?

     Varför anser du att jag som söker evident sanning ens skulle överväga att läsa eller ens publicera länkar fulla med lögner som ”associationsskuld” mot vetenskapligt evidenta fakta och matematiska bevis?

     Jag ser inte FN som en bra fredsorganisation för världens nationer …än och visst är de andra länderna medskyldiga som sitter kvar i FN och inte startar en ny organisation, när USA lägger stående veto mot all möjlig utveckling i riktning världsfred. Likväl så är det intentionen som räknas, anser jag.

     Jag tror att du kan ha ha fått ordet ”fascism” om bakfoten om du kallar Stalins Sovjet eller Maos Kina för detta, men det är nog normalt om du läser fulmedia eller propagandaorganet Svenska Wikipedia, där högertrollen förvillar begreppen långt bort från de internationellt vedertagna: https://en.wikipedia.org/wiki/Fascism#Position_in_the_political_spectrum

     Jag har nog som enda partiledare i Sverige flitigt citerat Orwell, på tal om ”1984”, samt ivrigt avslöjat makthavarnas nyspråk som en del av de lögner som du inte vill se igenom.

     FN är visserligen ofarligt för de psykopatiska girigbukarna, eftersom USA-regimen lägger veto i FN:s säkerhetsråd och fortsätter med krigsförbrytelserna, utan internationell bestraffning. Det är naturligtvis inte ”fred”, men finanskapitalets öppna terror, för vinsten hos fåtalet banker och aktieägare, d.v.s. ”fascism” i ordets rätta bemärkelse.

     Varför läsa böcker, helt utan att kunna se igenom de vanligaste formerna av osanning, samt därefter skriva osanna artiklar? Känns inte det helt bortkastat att ljuga dygnet runt?

     Du är inte fri i ditt tänkande och skrivande innan du är motiverad att söka sanningen.

     1. Martin, tack för dina kommentarer. Jag blir dock förvånad att du som vill beskriva dig som ”vetenskaplig” kallar min syn på världen, mina perspektiv, mitt paradigm, för ”lögner”. Det är inte särskilt vetenskapligt. Det jag försöker göra med mina studier och mitt skrivande är just att söka en sanning som verkar logisk, sannolik och så nära Sanningen som möjligt – för MIG. Om den sanningen genom senare studier visar sig inte hålla så är jag den förste att fortsätta min undersökning, mina litteraturstudier.

      Jag har inte bett dig publicera några länkar jag skickat. De sändes för din personliga läsning.

      Jag är minst lika kritisk till Wikipedia som du, men ibland har den ändå ganska rena definitioner, när den inte påverkats av PK-redigering av politiskt korrekta redigerare. Att fascismen och den extrema formen av ”kommunism” som Stalins Sovjet och Maos Kina har mycket stora beröringspunkter kan du väl ändå inte förneka. Extrem maktutövning, total avsaknad av en human människosyn m.m. Jag citerar från Metapedia: ”Fascism beskrivs normalt som ’extremhöger, även om vissa skribenter har upptäckt att placera in fascismen på den traditionella vänster-höger skalan på det politiska spektrumet är svårt. Det finns en akademisk samstämmighet att fascismen influerades både av vänstern och högern.”

      När du skriver att de böcker jag läser är ”osanna” och att mina artiklar, som du inte ens läst, är ”osanna”, då bekräftar du min bedömning av dig som ”ovetenskaplig”. Jag har sett hur du attackerat andra sanningssökare, så jag är inte överraskad över ditt förhållningssätt till mig.

      Jag väljer därmed att avsluta min prenumeration på din blogg.

      Med varm vårhälsningar Pia Hellertz, Fil.dr. f.d. universitetslektor.

      1. Visst kan du fly vetenskaplighet och ett sant sätt att resonera. Att sluta prenumerera på VP:s blogg är då ett utmärkt sätt att hålla sig kvar i sina egna villfarelser.

       Du svarar INTE på varför du undviker meditation, d.v.s. det Jesus använde för att nå den fantastiska filosofi som han sedan presenterade och agerade enligt mot de välkända rädda girigbukarna, hellertz.

       Om du är motiverad att komma nära Sanningen måste du:
       1. Ha kunskap om vad som är evident sanning, d.v.s. frånvaron av lögn.
       2. Rena ut ditt egna ”osanna” sätt att resonera medelst meditation/introspektion.
       3. Fylla på med evident och bevisat vetenskapligt underlag.

       Som fil.dr. borde du förstå det. Således tolkar jag saken som att du är en mycket medveten förvillare åt girigbukarna som medvetet försöker avleda uppmärksamheten från deras plan, samt vill attackera varje fråga som kan skapa ett ekologiskt hållbart, jämlikt samhälle i varje nation, ex. en population i balans med naturen som är vetenskapligt evidensbaserat och matematiskt bevisat rimligt att göra.

       Att söka sanningen är att attackera lögner. Tål du inte mitt förhållningssätt och blir arg så så fråga dig varifrån den störningen kommer i din meditation/introspektion och du skall bliva upplyst!

       ”Dina” lögner är ju egentligen inte ”dina”. Du har hjärnförsmutsat dig själv och andra med dem hela ditt liv, men de är ju inte en del av en sann fantastisk person som potentiellt finns i oss alla, bakom lagren av rädsla och lögner.

       Den evidenta sanningen kommer inte göra ont. Det är ditt inre motstånd som kommer göra ont i början. Släpp detta motstånd och tag den evidenta sanningen som en glad överraskning, som kan hjälpa dig själv, ditt folk (vilket det nu är) och många andra!

       Girigbukarna och deras lögner gynnar ju inte dem själva eller deras folk alls, men leder till nederlag, eftersom de är kortsiktiga rädda psykopater och parasiter, som av outgrundlig anledning inte vill meditera, likt Jesus, på vad Jesus sade och gjorde.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s