Katter som liknar Hitler – 20 April – Adolf Hitlers födelsedag

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkorsNästan ingen vill ha ett ledarskap som leder dem in i krig, i alla fall inte om man ställer lagom ledande frågor till dem, likt komikern Sven Melander i pälsmössa, om vad barn allra helst vill ha. Medkänsla till Adolf Hitler kan kanske passa på hans födelsedag ändå, kanske även medkänsla till alla psykopatiska nazi-sionister, som har drabbats av barnaga, eller indoktrinering eller skrämsel?

Alice Miller, som var en polsk-schweizisk psykolog, psykoanalytiker och filosof, som lovordade Sverige för att förbjuda barnaga, menade ex. att det handlar om att Hitler fick en mycket hård uppfostran med både psykisk och fysisk misshandel, som gick i arv, på grund av att barn ofta förtränger och idealiserar barndomen och gärna vill se agan som föräldrarnas kärlek. Psykopaten vet inte att det är det förtryckta barnet inom dem som slår sin gamla ”baneman”. Miller gör en koppling mellan uppfostran genom barnaga och Adolf Hitler. (källa: https://dokodoc.com/bilden-av-psykopaten.html)

Enligt Vladimir Putin, som har sagt många fina saker, exempelvis följande…

Bild på Vladimir Putin”Ryssland är för en multipolär värld, en demokratisk världsordning, förstärkning av det internationella rättssystemet och för att utveckla ett rättssystem där vilketsomhelst litet land, till och med ett mycket litet land, kan känna sig tryggt som om det ligger bakom en stenvägg. … Ryssland är redo att bli en del av denna multipolära värld och garantera att det internationella samfundet följer dessa regler. Och inte som en supermakt med speciella rättigheter, utan snarare som en jämlik bland jämlikar.”
/Vladimir Putin (Källa: Engelska Wikiquote)

Bild på Vladimir Putin”Russia is in favor of a multipolar world, a democratic world order, strengthening the system of international law, and for developing a legal system in which any small country, even a very small country, can feel itself secure, as if behind a stone wall. … Russia is ready to become part of this multipolar world and guarantee that the international community observes these rules. And not as a superpower with special rights, but rather as an equal among equals.”
/Vladimir Putin (Source: English Wikiquote)

…så var den demokratiskt valde Adolf Hitler heller INTE ensamt ansvarig för 2:a världskriget …men notera att fortfarande så röstar de allra flesta fortfarande för nästan likadana psykopater som Hitler och hans anhang, även om färgen på skjortan, mustaschen, skäggväxten, håret och nationaliteten är annorlunda. Låt mig förklara vad jag menar!

Bild på Hanif Bali med vapen
En bombliberal medhjälpare?

Folket stödjer psykopatin med sina bombliberala medlemskap, sina rysshetsande tidningsinköp, samt när de på valdagen väljer medkänslans förvillande ministrar, som ofta villigt besöker Bilderberggruppen. Detta är bankirer, mediemoguler och ministrar som täljer guld på krig och massmigration, ojämlikhet och rasistiska känslor i dess kölvatten och de medverkar till rasistisk massdöd i Medelhavet genom sin signalpolitik.

På valdagen röstar folket med ögonen fullkomligt stängda, för det EU-vurmande psykopatiska 8-partiet, till 99%, i alla fall enligt val.se. EU-vurmarna i TV-rutan strider retoriskt, likt katter med utspända klor. De resonerar inte sakligt och vetenskapligt inför folket, såsom sig bör i en riktig demokrati, men käbblar med färdiginövade lögnaktiga floskler, inkl. olika kontrollord, vilket leder att det slött betraktande folkets valmöjligheter ter sig som att välja mellan olika svåra sjukdomar.

Bild på Liberalernas blåfrusna fallos-symbol som krymperBombliberalismens stolta erigerade fallos-symbol, för EU-frihandelns ”race to the bottom”, står i ännu högre vinkel än Hitler-hälsningen. Alternativen till den extrema marknadsliberalismens EU:s frihandel redovisas heller INTE av den s.k. folkrörelsen Nej till EU. Vilka partier som är emot EU, vill de inte nämna. Bisarrt. Vilka som är ekologiskt hållbara redovisas heller INTE heller av Naturskyddsföreningen eller Fältbiologerna, fastän flera olika alternativ finns.

Vilka partier som är mest humana redovisas inte heller av Humanisterna. Psykopatin, som vill dölja sanningen, tycks således även ha infiltrerat dessa organisationer, tyvärr, för annars skulle de givetvis inte tiga still om psykopatin som arbetar emot deras egna uttalade intressen, men stå i vild opposition till psykopatin OCH redovisa exakt de politiska alternativ som uppfyller de krav som deras organisationer faktiskt ställer!!!

Alternativen till psykopatin drabbas istället av mörkning eller av argumentationsfelet ”ad populum”. Typ att: ”Miljontals katter kan inte ha fel. Uppspärrade kattklor, katternas stridsvrål, samt de skador de åsamkar varann, är kuckelimuck och myspys.” De partier som ligger under 4% förstår i sin tur inte att valsamverka mot den 4%-spärr som psykopaterna spärrar dem med. Det är verkligen bisarrt.

Slutresultatet efter valet blir sannolikt precis lika sjukt. Förvänta er fortsatt stöd för olika krig och krigsorganisationer! Förvänta er fortsatt statsterror mot suveräna stater och terror-resor med olika bidrag under nyspråket ”insatser” och ”missioner”! Förvänta er ökad ojämlikhet oavsett vilket lag som vinner! Förvänta er mer arvode till politikeradeln och mer sänkt skatt för de rikaste, samt mer segregation!

Förvänta er ökad barnavel i arktiskt klimat av sekterister, samt höjd pensionsålder och höjd arbetslöshet (istället för precis tvärtom att äldre personer får vila ut och ungdomarna får dela på jobben)! Förvänta er ännu fler dödsoffer i Medelhavet, eftersom inga kännbara straff eller allmän deportation utdelas! Förvänta er mer förargelseväckande oxymoronmångkultur”, samt påföljande ökade rasistiska känslor och en osund gruppolarisering.

Katt med Hitler-utseende
Adolf Hitler enligt hinduismens tro på återfödelse?

Dessa katter som liknar Hitler är dock helt oskyldigt söta och illustrerar faktiskt ganska väl vad psykopaterna är för slags varelser. Katter, såväl som psykopater, verkar ofta söta oskyldiga och charmiga för oss. De leker med sina oskyldiga offer och dödar utan någon som helst skam. De utrotar gladeligen alla fåglar de kan finna, precis som den mänskliga psykopaten. Katterna såväl som psykopaterna ignorerar det vi försöker förklara för dem. Ytligt gulligt med uppspärrade ögon förväntar de sig att vi ska fortsätta mata dem, eller släppa ut dem på mördarstråt, ändå. Det gör också folket, till ca 99%, istället för att hålla dem inlåsta.

Mänskliga ekvivalenter till de psykopatiska katterna säljer vapen till diktaturer, invaderar och begår krigsförbrytelser, ignorerar FN: s resolutioner, samt stödjer de som bryter mot dem. Folket röstar för dem, stödjer dem och handlar prylar från deras militärindustriella komplex, fortsätter läsa och länka till deras krigshetsande och krigsförbrytelse-vurmande medier, samt bojkottar dem inte (d.v.s. fortsätter mata dem). Vad de än hittar på så fortsätter folket att gulla med både katter och psykopater.

Att försöka få folket att rösta rätt att stödja bra saker eller få folk att medverka till lösningen, kan liknas vid att försöka mata en katt med ett piller. Att få folk att tänka rätt och att göra rätt kan verkligen INTE liknas vid att vira in ett nyttigt vitaminpiller i en bit bacon och ge det till en duktig hund som förstår exponentialfunktion (d.v.s. att tillväxt alltid är ohållbar).

Satirisk bild om hur man vet att hundar på DN kan multiplikationstabellen. Svar: Det vet man, helt enkelt.
Dagens media-debatt. Lita på medias storvulna psykopater! De vet allting. Så är det bara!
Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s