Är feminism sekterism? – F.d. Femen-feminist från Brazilien ber om ursäkt till kristna människor

F.d. femen-feminist och grundare av Femen i Brazilien [mycket fina naturliga och bara bröst som sprider glädje] förklarar sig själv vara för livet och ber om ursäkt till kristna. Fint gjort. Kristna är inte ofta som Jesus, men visst är det fint att be om ursäkt om man känner att man har gjort fel.

Bild på Sara Winter”För feministsekten är inte kvinnan inspirationen, men är den primära substansen i sakens värsta mening. De är lämpliga objekt, användbara i syfte att uppvigla hatet mot den kristna religionen, hat mot män, hat mot kvinnans skönhet, hat mot familjebalans. Det är vad feminism är, och jag kan garantera att det är så eftersom jag var på insidan!”
/Sara Fernanda Giromini Källa: https://www.lifesitenews.com/news/ultra-feminist-founder-of-femen-brazil-declares-herself-pro-life-apologizes

Bild på Sara Winter“For the feminist sect women are not the inspiration, they are prime matter in the worst sense of the term. They are convenient objects useful for the purpose of inflaming hatred against the Christian religion, hatred against men, hatred against the beauty of women, hatred against the equilibrium of families. That’s what feminism is, and I can guarantee it is like that because I was on the inside!”
/Sara Winter Source: https://www.lifesitenews.com/news/ultra-feminist-founder-of-femen-brazil-declares-herself-pro-life-apologizes

Jag misstänker att hennes bok, ”¡Perra, no! Siete veces fui traicionada por el feminismo”, som jag översätter som ”Nej för hundan! Sju gånger som jag förrådes av feminismen”, säkert kommer sälja som smör i Brazilien och att hon säker kan göra många bra och Jesus-lika saker för de pengarna, kanske i alla fall sluta med ytligheten av att färga håret? Kanske skapa ett nytt namn nu som är lite varmare och Jesus-likt?

Människor i grupp förirrar sig lätt in i gruppolariseringens träsk, säkert även feminister och kristna. Det är lätt hänt när man inte är medveten om evident sanning. Det är också lätt att förlåta, särskilt om man gör om och gör rätt. Låt lugnet, modet, medkänslan och förståndet leda er!

Vad blir nästa bok? Kanske en meditationsreträtt som mediterar på Jesus liv kommer leda till något fantastiskt? Jesus blev som bekant betraktade som ”kättare”, precis som Inri Cristo som också finns i Brazilien, samt enligt mitt eget intryck och egna meditation verkligen har en mycket stark Jesus-energi, en Jesus-energi som verkligen är väl värd att studera närmare och meditera på, likt Jesus, för alla s.k. ”kristna”!

Mer intressant:
Sara Winters brazilianska hemsida
Wikipedia om Femen [mycket fina naturliga och bara bröst som sprider glädje]
Lista på människor med olika mycket Jesus-energi från Engelska Wikipedia och från svenska Wikipedia
Maitreya explains meditation for world peace and how meditation can become a kickstart for World Peace

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s