Förräderi i Labour – Jeremy Corbyn kan nu sluta lita på högerns infiltratörer!

Högerfalangen i Labour, vilket motsvarar Sveriges kanslihushöger i Socialdemokraterna, saboterade partiets egen valkampanj för att bli av med den folkpopuläre vänsterfalangens Jeremy Corbyn, som motsvarar ledaren för Sveriges Vänsterpartiet.

En rapport inifrån Labour visar att högerfalangens agenter i partiet aktivt motarbetade ”sin egen” den valkampanj som de infiltrerat, samt undergrävde Corbyns bemötande av de osakliga anklagelserna om antisemitism [i betydelsen hat mot alla med judisk bakgrund]. Källa: http://proletaren.se/artikel/partitoppar-i-labour-saboterade-valkampanj-att-bli-av-med-corbyn

Nazi-sionisterna och deras lakejer i Labour har valt att beteckna kritik mot Israels etniska rensningar och andra krigsförbrytelser som det skrattretande kontrollordet ”antisemitism”, fastän de verkliga antisemiterna och rasisterna givetvis är Israel-regimens egna nazi-sionister som tyvärr kletar ned alla israeler med ett dåligt rykte i världen, fastän alla israeler inte är för folkmord och landstöld.

Girigbukarnas lakejer evidensbaserar härmed att de är de rasistiska nazi-sionisternas schackpjäser, helt enligt principerna i ”konspirationsteorin” Sion vises protokoll.

Det finns två hederliga val.

  1. Att sparka ut förrädarna och återinsätta Corbyn i Labour
  2. Att skapa ett nytt Labour som ersätter det förrädiska Labour

Mer intresssant:
https://www.globalpolitics.se/partitoppar-i-brittiska-labour-saboterade-for-att-bli-av-med-corbyn-som-avgick-alltfor-latt/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s