Politisk satir & Korruption? – Markus Allard, Örebropartiet, ställer intressanta frågor i Örebro

Jag tackar Toklandet för de coola gråa skärmdumparna från Markus Allard och de egna kommentarerna. Det var ett stort nöje. Tyvärr har Allard valt att vara en Zucker på Zuckerboken, så jag vill inte länka dit direkt. Hur svårt är det att skaffa en öppen fri WordPress-blogg eller ladda upp alster på Archive.org? Det är faktiskt jättelätt. Fråga kamrat Malcolm, eller mig, bäste kamrat Allard!

Allard vill ha förslagvad han skall göra med överskottet på sin enorma politikerlön. Här är mina tre förslag, men det övergripande förslaget är att fråga läkarna i Örebro om följande kan vara av intresse:

  1. Skapa skyddsutrustning för pengarna och fråga vilken typ vårdpersonalen behöver?
  2. Köp en 3d-skrivare och dator för utskrift av reservdelar till andningsutrustning på sjukhusen! Tag ev. hjälp av arbetssökande ingenjör som kan 3D-modellering?
  3. Tillverka fler CPAP-apparater och sälj/skänk till behövande Covid-19-patienter, beroende på ekonomi? Ring upp, spela in och be om ytterligare donationer, från överbetalda politiker, för fler CPAP-apparater och bygg ännu fler för pengarna. Lägg ut politikernas svar på archive.org och länka intervjuerna till din nya WordPress-blogg.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s