Ekologisk hållbarhet – Berättelsen om när ett barn kom i kontakt med det första växtgiftet

Bild på Rune LanestrandLäs om när första växtgiftet kom till byn! Texten är Rune Lanestrands kortfattade, men gripande, berättelse om när han som barn kom i en mycket sorglig kontakt med det första växtgiftet och dess konsekvenser, något som måste ha drabbat honom mycket hårt, särskilt som barn. Varför myndigheterna inte förbjuder alla växtgifter har länge varit ett mysterium för mig, men det börjar så sakteliga gå upp ett ljus.

För att få folk att rösta på dessa politiker, så kan deras intressenter och deras medier ha relativt hög intelligens, för de måste ha en förmåga att lura människor, vilseleda dem och bedra dem. Ett gemensamt drag tycks vara deras kontrollord och floskler, som låter bra och kan tolkas precis hur som helst, samt storvulenheten, ytligheten och narcissismen.

Min slutsats är att det rör sig om extrema psykopater, som förmodligen njuter när de vilseleder och massmördar folket, sannolikt ungefär som helt vanliga katter och Hitler. Vår uppgift som människor är att göra det bästa för barnen och barnbarnen. Det allra viktigaste ansvaret, som vi måste ta, är att INTE vara alltför godtrogna inför manipulerande psykopater, men se till att vår energi hamnar rätt, positivt och konstruktivt, varje dag resten av vårt liv!

Bild på Albert Einstein”Få är de som ser
med sina egna ögon
och känner med sina egna hjärtan.”
/ Albert Einstein Källa: https://www.goalcast.com/2017/03/29/top-30-most-inspiring-albert-einstein-quotes/

Bild på Albert Einstein”Few are those who see
with their own eyes
and feel with their own hearts.”
/ Albert Einstein Source: https://www.goalcast.com/2017/03/29/top-30-most-inspiring-albert-einstein-quotes/

Tag hand om er! tag hand om naturen och djuren! Lev länge! Lev väl!


 JAG ÄR MYCKET TACKSAM FÖR DEN PUBLICITET, DE KOMMENTARER, ALLA DONATIONER JAG FÅTT  & DET TESTAMENTE, SOM JAG KÄNNER TILL. FÖRHOPPNINGSVIS KOMMER JAG KUNNA SKAPA RABALDER I RIKSDAGEN REDAN 2022, ÅT ER ALLIHOP, OCH ANVÄNDA PENGARNA PÅ ETT UTMÄRKT SÄTT FÖR FRAMTIDENS GENERATIONERS VÄL.

 

 

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s