Covid19 – Islands skogsvårdsstyrelse rekommenderar att krama träd

Eftersom människor rekommenderas att hålla avstånd, för att minska belastningen på den förkrympta vården, efter privatiserings-psykopatin, som har förstört vår beredskap (mot ex. Covid-19 och betydligt farligare utrotningsevent), så är det ändå trevligt att se att det finns lösningar på vårt behov av att kramas, nämligen att vi kan krama träd.

Det finns konspirationsteoretiker på nätet som tror att illvilliga psykopater önskar att avstånden mellan oss människor skall ökas av olika skäl, ex. förhindra demonstrationer mot makten, för att kunna övervaka dem, eller t.o.m. för att kunna utsätta individer för farliga våglängder av mobilstrålning i syfte att sänka deras immunförsvar, eller att Covid-19 inte existerar, men då är det nog bra att ge sig ut i skogen för att krama träd och få tillräckligt stark sol på huden som stärker immunförsvaret istället, tror jag.

Personligen tror jag att det är skärmljuset, särskilt från webbsidor som inte har vett att ha mörk bakgrund, som kan störa sömnhormonet, ge dålig sömn, men även att störande och stressande signaler eller stressande TV-program på kvällskvisten kan ge dåligt immunförsvar, samt brist på motion givetvis, men visst håller jag avstånd och bär munskydd i respekt för alla som är rädda, så att de känner sig tryggare.

Det finns alla anledning att vara försiktig, för oss alla, tror jag. Ex. så skulle i princip illvilliga psykopater kunna släppa ut riktigt farliga sjukdomar, kanske en Covid-19-mutation som de har gjort riktigt farlig? Ebola? Hepatit? Tuberkulos? Vem vet vad de tar fram i sina laboratorier? Men att krama ett träd tycks ändå vara helt riskfritt och ger ändå en härlig känsla.

Det är heller ingen konspirationsteori att det existerar psykopater, både moralfilosofiskt skolade, som kanske kommer få fina eftermälen eftersom de använder sin förmågor rätt, men också helt förfärliga psykopater, som ex. stödjer krigsförbrytelser och terrorism mot suveräna stater. Sådana har vi fullt av i riksdag och regering.

Det är också tydligt att de flesta villigt låter sig bli totalt övervakade genom proprietär hårdvara och mjukvara, i datorer och smartphones, och visst är det klart att det blir lättare med triangulering och att bestråla individer målinriktat om de står separerade, om nu någon skulle ha ett sådant vapen och ha en sådan avsikt och ex. vill straffa och bestråla dissidenter som inte vill lyda makten.

Det är också tydligt att folket ständigt röstar för att deras rättigheter och deras demokrati skall försvinna. (De flesta röstade ex. på ett allt mer överstatligt Nato/EU i valet 2019) Har vi ex. fått rösta för stråldoserna eller frekvenserna som vi skall utsättas för? Får vi rösta för nedrustning av kärnvapen, om Svexit eller för världsfred? -Nja. Delvis får vi det, men det är inte de frågorna som tas upp inför valen i psykopat-media. Folket låter sig villigt vilseledas av andra frågor som medierna bestämmer.

Det tycks heller inte vara någon konspirationsteori att vårt samhälle har blivit allt mer psykopatiskt repressivt, ej heller att medier och folk tycks strunta i strålningskällor och gränsvärden, men istället fokuserar på saker utan betydelse, som monopol-medier som ägs av fåtalet psykopater framför repetitivt.

Det tycks inte heller vara någon konspirationsteori att allt för mycket datortid förstör vår metabola hälsa och att ge sig ut i naturen och leta upp träd att krama förmodligen är mycket hälsosamt, särskilt om man ”råkar glömma” mobilen hemma.

Den glada nyheten är att man kan göra som Richard Stallman, skaparen av GNU som blev GNU/Linux, d.v.s. INTE ha någon mobiltelefon alls. Stallman avstår en hel del faktiskt (under sin lista ”What’s bad about”) SAMT väljer endast helt öppen fri hårdvara och mjukvara. Stallman ser alltid väldigt glad ut, tycker jag. Jag känner på mig att Stallman är en riktig trädkramare som säkerligen kramar träd när han är ute och går. Om inte så får han i alla fall en digital kram av mig idag.

Jag vill samtidigt passa på att länka till Omskogen.se där det påminns om att vi i Sverige alls inte har så mycket ”skog”, men numera har enorma mängder ”trädplantage” och att det är en mycket stor skillnad i betydelse. Jag har även upptäckt att träden står i olika typer av moskog som har helt olika karaktär och doft. Ut och upptäck vår fantastiska natur, kontrasterna och dofterna och krama träden, så länge de finns! Det är både vård och välfärd!

Vissa, även i den gröna rörelsen, vill nämligen INTE inse hur viktigt det är med en mänsklig population i balans med naturen OM det ska finnas träd kvar för framtidens generationer.

Tack för tipset går till: http://almanova.eu/stark-dig-mot-corona-krama-trad/


JAG ÄR MYCKET TACKSAM FÖR DONATIONER & KÄNNEDOMEN OM ETT MYCKET STORT TESTAMENTE. DET STÄMMER INTE ATT OTACKSAMHET ÄR VÄRLDENS LÖN. LEV LÄNGE & LEV VÄL, KÄRA LÄSARE! ATT FÖRSÖKA GÖRA RÄTT VERKAR LÖNA SIG.

 

6 reaktioner till “Covid19 – Islands skogsvårdsstyrelse rekommenderar att krama träd

 1. Jag ser inledningen och behöver kommentera orden ”privatiseringspsykopatin”. Jag äro till ålders höst och har insett att politik och personliga egenskaper kan leda till tvångstankar. Jag tror mig veta att många människor stampar på med samma tankegods från sina föräldrar och predikar dito. För min egen del är jag inget undantag under viss uppväxtperiod.

  När en person slitit sig ur familjens påverkan och är öppen för alla ideologiers påverkan (med kritisk blick), ja då har den personligheten öppnat sig för en flexibel hållning vad gäller ekonomiska relationer och är öppen för att rucka på tidigare tvångsgemenskap. Då har personlighetens sökande trätt in i vetenskapens värld!

  Privatiseringspsykopatin är väl en tvångstanke! Precis som kommunister vill att all produktion ska vara i statlig ägo, men det finns mellanmjölk i form av kombinationsekonomi. För min del, på ålderns höst, är mitt ruckande på omgivningens tvångstankar i riktning vetenskapligt tänk, ty vetenskapligt tänk är ett flexibelt tänkande.

  Vetenskapliga ämnesområden är öppna för nya kreativa tankekonstruktioner oavsett ämnesområde, men bevisföring är av enorm vikt. Tvångstankar är av ringa vikt inom vetenskapliga områden. Tvångstankar eller vetenskapligt nytänk? Även i denna motsättning måste varje människa ta ställning!

 2. Kanske jag gled ur ämnet trädkramande något, men kombinations-orden ”privatiserings”-”psykopatin” är ett särskilt ämne som bör kopplas till tvångstankar! Politik och tvångstankar hör ihop, oavsett ekonomisk politik.

  All praktik, vad gäller historisk ekonomisk politik, bör vägas samman med dess ledare och deras tvångstankar om ett bättre samhälle, d.v.s. enligt deras sätt att vara sina medborgare till viljes och därmed accepteras vid makten, på gott och ont, då även rasistiska tvångstankar (det onda enligt min värdering) i extrem propaganda kan bli accepterat hos en majoritet i en stat, under vissa ekonomiska sammanhang.

  För min egen del är jag totalt ointresserad av makt och maktutövningen, men har insett att vissa människor har stort behov av maktutövning och att politik är en arena att utöva makt i! Vi som är totalt ointresserade av makt, som endast går till valurnan vart fjärde år, har också ett ansvar, att med kritisk blick se en föränderlighet hos de gamla partiernas okunskap vad gäller demokrati.

  Demokrati är svenskt nationellt självbestämmande, men tydligen vill de flesta riksdagspartier ha maktutövning från främmande makter, vilket tycks vara en tvångstanke hos dessa riksdagspartier.

  Nationellt svenskt självbestämmande är ingen tvångstanke, utan en demokratisk tanke om att folkets maktutövning ska råda. Okej, jag kanske har en tvångstanke om att vi måste ha demokrati, till varje pris, men kanske är min tvångstanke om demokrati av godo?

  1. (Som du ser måste jag redigera din text för att själv förstå innehållet. Försök gärna skapa text som är lätt att förstå!

   Du kan ex. gå igenom den några gånger och läsa den högt, kommatera den väl, dela upp den i lagom styckes-indelning, samt plocka bort felaktiga mellanslag, innan du trycker på skicka-knappen!)

   Till saken!

   On topic:

   Viljan till demokrati, såväl som motviljan, är nog ingen tvångstanke, men något naturligt för oss människor. Jag tycker mig känna detta när jag läser dessa citat om demokrati.

   Om en demokrati beslutar om massmigration och barnavlande sekterism samt skogsskövling för att skapa exponentiellt tillväxande jordbruksmark åt en sådan vettlös population som skapar artfattig öken var helst den drar fram, så är jag emot den demokratin och för den diktatur som skulle rädda oss från sådant elände.

   Det vi har idag är en oligarki som genomför den absurda tillväxten och skogsskövlingen, som jag ser det.

   Jag tror att en bättre vetenskapligt styrd demokrati, med inslag av direktdemokrati, skulle göra ett betydligt bättre arbete än dagens oligarki, vad gäller att rädda våra skogar.

   1. Gäller direktdemokrati endast Vetenskapliga partiets medlemmar? Partiets egen status är väl viktig? Ett ämne som dock blir starkt infekterat i ett samhälle bör överlåtas i en folkomröstning, anser jag.

    För min egen del önskar jag en ny folkomröstning vad gäller EU-medlemskapet, men det lär jag väl ALDRIG få uppleva, eftersom både MILjÖPARTIET, VÄNSTERPARTIET och SVERIGEDEMOKRATERNA satt sig i karantän vad gäller Swexit.

    Landet Schweiz är exemplariskt att initiera direktdemokrati. D.v.s. folkets beslutanderätt.

    1. Utan för ämnena välfärd, vård, Covid-19, Island, trädkramare, Gunnar. Svar på dina frågor finns förmodligen i menyn under ”stadgar” och under ”Vår politik A-Ö” om ”Demokrati, vetenskaplighet, deliberativitet och direktdemokrati”. Annars så ställ frågorna igen där så svarar jag där.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s