En ljugande EU-vurmande skattesänkare angriper en annan?

…samtidigt som den konfliktsökande svansen okritiskt jublar i kör i kommentarsfältet på Newsvoice (när Bianca Muratagic raljerar mot Stefan Löfven) med fåtalet undantag… Jag tänkte kalla hela artikeln för Demagogi, men ordet passar inte riktigt med betydelsen, även om det är nära.

Men att Newsvoice och Bianca Muratagic ljuger tycks i varje fall vara evident. Sveriges medborgare betalar ex. INTE världens högsta skatter längre. Evidens:

Länder Andel skatt
Tyskland 49%
Frankrike 47%
Sverige 43%
Finland 42%

Källa: https://www.ekonomifakta.se/Fakta/Skatter/Rakna-pa-dina-skatter/Jamfor-skatter-mellan-lander/

Att ljuga är ohederligt. Att som redaktör inte kräva källor för påståenden är också ohederligt.

Att vi har ett uselt försvar stämmer nog, och ”kollaps” är kanske ett passande ord, med tanke på den dåliga civilförsvars-beredskapen.

Vem som larmar om allvarlig brist på ammunition, slitna fartyg och flyg som inte får flyga, framgår dock inte, men jag gissar på diverse stridspittar som vill förslösa svenska skattepengar på sådant, fastän ett modernt värnpliktsförsvar, med stor andel civilförsvar och hemvärn, vore vettigare, i min mening.

Muratagic vill sänka skatterna ytterligare, mer än vad EU-vurms-JÖK:en redan har gjort. Hur detta på minsta vis skulle bidra till att rädda vården, stoppa hemlöshet, eller stoppa  fattigdom som breder ut sig, framgår dock inte.

Jag har ett förslag på hur vi kan få bort de rasistiska våldtäkts-gängen. Vi gör en Svexit och därefter delar vi på jobben solidariskt, utvisar våldtäktsmän, inför strikt sekularism och återinför kvarterspoliser!

Visst kan vi skydda gränser. Det blir dessutom lagligt att göra om vi tar oss ut ur EU, men detta vill oftast inte EU-vurmare.

Jag håller med om att en riktig ledares uppgift, samt dessutom alla representanters uppgift, är att försäkra sig om att aldrig utsätta sitt eget folk och sitt land för hot och fara. Det är också folkets uppgift att stödja dem och att välja dem.

Visst har vi ett överskott av män från kvinno- och demokrati-fientliga och primitiva kulturer i Sverige. De är för EU hela bunten. EU skapar nämligen sämre demokrati i vår nation. EU undergräver nationalstaten och dess självständighet, vilket leder i riktning oligarki, diktatur och kalifat.

Det är EU-vurmare som har bjudit in den fundamentalism och den sekteristiskt drivna våldtäktskulturen, som riktiga flyktingar ofta har flytt. Det är EU-vurmare som föraktar våra svenska värderingar och vår svenska livsstil. Det är EU-vurmare som livnär sig på den konflikt som de skapar i vår svenska nation, för de är inte äkta svenskar i sina hjärtan … än.

Det stämmer att FN har larmat om att färre än 3 av 100 migranter är riktiga flyktingar. ”Alla människors lika värde” är f.ö. en osann s.k. floskel.

Att asylbedragare lyxbehandlas är nog sanningen i många fall, men att alla som får åtnjuta frihet i Sverige är extremister som vill utplåna oss, är nog långt ifrån sanningen. Att de finns i stora mängder som ser ned på ”otrogna” är nog helt sant, med tanke på vilka individer som 7 av 8 riksdagspartier har valt att släppa in i landet, särskilt de senaste åren.


I övrigt kom INTE min kommentar på Newsvoice om användarkonton in. Jag har heller inte fått svar, så jag petar ner Newsvoice under den rubrik som är relevant.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s