Mental hälsa & positivitet genom evident sanning och bättre livsstil

Jag har försökt leta upp positiva ”vanliga” människor, men finner massvis med deprimerade människor och de som framstår som deras ”hjälpare”, men som alls inte hjälper. Det hela framstår verkligen inte som intelligent, men det finns en lösning. Först problemet.

Problemet:

Vissa påstår sig ha mentala utmaningar, ex. ”bipolär sjukdom” och ”aspergers syndrom”, samt tar storvulet selfies. Narcissistiskt smäller de upp gigantiska bilder på sig själva, samt leker döende svanen medelst sina mentala diagnoser, samt postar diverse ytligt och lögner som inte intresserar någon egentligen, samt inte medför något nyttigt alls för dem själva eller vårt samhälle.

Bild på Vernon Howard”Truth does not hurt, rather,
it is our resistance to its message
that causes pain.”
/Vernon Howard

Samtidigt som individerna beklagar sig över att de mår dåligt och befinner sig i ett ofrivilligt ”krig” så suger de ex. i sig arom-smittad rök, äter dålig mat fullt med dåligt socker, dåliga kolhydrater och processade fetter fria från nyttiga vitaminer. Aromer kan dessutom vara lika eller mer beroendeframkallande än tunga droger, har jag blivit informerad om från en relativt säker källa. Orsakerna att arom tillsätts är sannolikt ekonomisk. (d.v.s. EU-marknadsliberalismen som 8 av 8 riksdagspartier är för.)

Individerna verkar ha fått diagnoser som tydligen gör att de kan få bidrag, men i ett allt hårdare samhälle, som 8-partiet för EU-medlemskap skapar, så försöker dessa samhällets anställda psykopater nu alltså göra allt för att öka arbetslösheten och samtidigt ge sig på de här stackars människorna, som istället behöver riktig hjälp.

Jag gissar att nuvarande icke-hjälp rör sig om legala droger som de har lurats på, vilka tydligen inte hjälper alls, eller ger allvarliga biverkningar, allt medan läkemedelsmaffian tycks applådera och kasserar in på sjukdom, drogberoende och en strid ström av skattemedel till detta.

Tro sjutton att de här individerna mår dåligt, och inte får ordning på någonting, när de inte gör något av betydelse som förbättrar samhället, istället stoppar i sig en massa kemikalier som bara dövar verkligheten och skapar ännu mer förvirring, följaktligen faktiskt ÄR fullkomligt värdelösa, lika värdelösa som de psykiatriker och psykologer som uppenbarligen INTE stärker dem och hjälper dem på riktigt, men uppenbarligen bara försöker behålla sina trogna drog-kunder i denna mentalt sjuka marknadsliberalism. Detta är ert bidrag till vårt samhälle och ert eftermäle. Hur känns det?

Den som säger som det är och försöker hålla sig sig till evident sanning tycker de här individerna är elak. Den som förklarar skillnaden mellan lögn och sanning, medelst evidens är en ”bror duktig” (pejorativt).

Att försöka göra rätt och vara duktig för alla människor och för framtidens generationer ser de som något klandervärt. Jag skojar faktiskt inte! Vem har tutat i dem en sådan negativ attityd? Drogförsäljarna? Algoritmer på finanskapitalistiskt ägda plattformar?

Hur skall motståndet mot evident sanning någonsin kunna hjälpa dem? Hur skall ens vita lögner kunna hjälpa dem? Klart att det inte kan hjälpa de här lögnarna. Evidens är att de ständigt blir påminda, samt ständigt repeterar inför sig själva och andra, att de känner sig värdelösa.

Ständigt återkommer de värdelösa kompisarna och ljuger för dem om att de alls inte är värdelösa. En uppenbar osanning. Ett osunt offer-hjälpare-beteende, som dessutom inte hjälper alls.

 1. Känner du dig som ett offer? Varför då? Vad kan du göra?
 2. Hjälper det att belöna osunt offer-beteende? Hur då? Vad bör du göra?

Upplyser man om deras osunda lögner och osunda hjälpande, så att de ska komma loss ur den ohälsosamma cirkusen och börja tillfriskna, så framställs man som elak eller klandervärd, av dem, samt skall helt tydligt attackeras medelst anonyma trollkonton, eller raderas innan någon annan ser sanningens ljus och inser hur illa de ljuger för sig själva och för alla andra.

Lösningen:

Den glada nyheten är ett skifte i synen på aspbergers syndrom som nu istället beskrivs som ”komplexa syndrom” eller ”neurodiversitet”. Nåja. Skönmåla saker inom den mentalt sjuka politiken är ju på modet, men jag skulle vilja påstå att skönmålning och falsk stolthet alls inte är någon lösning, men att nyckeln ligger i att avslöja och bestraffa lögn, samt belöna positivitet, konstruktivitet och evident sanning.

Människor med ”neurodiversitet” behöver alltså i min mening läsa filosofi, psykologi och vetenskapsteori så att de kan förstå evident sanning bättre, samt meditera, samt för bipolär sjukdom att ställa om livsstilen.

Mer intressant:
https://www.globalpolitics.se/kapitalet-lakemedelsindustrin-och-mutade-lakare-orsakar-kraftig-okning-av-heroinmissbruk-och-dodlighet/

16 reaktioner till “Mental hälsa & positivitet genom evident sanning och bättre livsstil

 1. En grundläggande orsak till psykisk utmattning är förmodligen JANTELAGEN, tror jag.

  Framförallt indoktrinerade konkurrensmänniskor tycks i alla fall, i ett otal sammanhang, vilja påtala andra människors klädsel, beteende, tankar m.m. som om de själva vore rättesnöret.

  Jantemänniskor har stort behov att vilja förändra andra människors leverne. Att de går över gränsen och blir negativt destruktiva bekommer dem inte, eftersom de tror sig veta bäst om klädsel, beteende, ideologiska tankekonstruktioner m.m.

  Jantemänniskor/konkurrensmänniskor ser inte att deras offer drabbas av psykisk utmattning. Tvärtom så intalar de sig att de hela tiden har något att vinna på andra människors undergång/underordning.

  Jag hävdar inte att alla konkurrensmänniskor tillämpar JANTELAGEN, men vissa konkurrenskulturers egenskaper tycks vara en stark grogrund för att vissa individer utvecklar Jantelags-beteende.

  Jag vet själv som pensionär, med mycket erfarenhet vad gäller Jantelagen, hur vissa konkurrensmänniskors beteenden har fått mig att tappa tilltron till social gemenskap.

  Det är därför det är viktigt att avbryta relationer som ödelägger oss som individer. Sedan spelar det ingen roll om relationen är en bror, syster, far eller mor. Visst är det tufft att avbryta umgänge med släkt, jag vet, men JANTELAGEN måste motarbetas!

  1. Jag vet inte om JANTELAGEN kan leda till psykisk utmattning alltid och jämt. De flesta människor anpassar sig förmodligen enbart ”ödmjukt” till den bakåtsträvande klanmentaliteten och väljer att konkurrera i den masshysteriska indoktrinering som finns, i det samhälle som den gäller. De inordnar sig i trädet av andra apor och går med på att börja på de nedre grenarna och le mot rövhålen ovanför sig i grenverket.

   Ytligheten hos de apor som sitter överst i detta träd, som enbart ser leende ap-ansikten, blir rättesnöret för alla apor som vill klättra uppåt i grenverket. Negativ destruktivitet bekommer inte ap-psykopaterna i toppen, eftersom de inte bryr sig om andra människors känslor. De ljuger, vilseleder och bedrar utan minsta eftertanke, om de tror att det kan gynna dem själva och kan få dem att framstå som ”godheten”.

   Ingen behöver vara offer eller drabbas av psykisk utmattning. Man kan genom meditation i enskildhet stärka sig själv, så att man enbart bryr sig om vad man tycker om sig själv, d.v.s. inte gå med på att apa sig eller underordna sig efter normer som ytliga psykopatiska apor i trädets topp har dragit rakt ur rektum, men helt enkelt handla efter det kategoriska imperativet, d.v.s. göra själv mot andra och samhället, vad man önskar att andra skall göra också.

   Däremot tror jag att du kan ha rätt i att konkurrenskulturer förmodligen tenderar att utveckla Jantelags-beteende, eftersom de ängsliga kortsiktiga egocentriska aporna i trädet sannolikt inte vill bli förbi-klättrade av apor som besitter högre kompetens och tankeförmåga, eller, p.g.a. hög arbetslöshet, riskera att kastas ned från trädets grenar och därunder enbart få bajs och rutten frukt.

   Aporna i trädet försöker påskina att det hänger på aporna på marken själva att de ska ha det så, men så är det givetvis inte. Tilltron till social gemenskap i trädet kan då även försvinna, men aporna under trädet och underst i trädet, kan även bli motiverade att stärka varann. Det är detta jag arbetar med. Då ökar motivationen att röka ut de sjuka aporna ur trädets toppar.

   Visst är det viktigt att odla relationer som bygger upp oss som individer och det är därför jag menar att det är viktigt att vi apor fokuserar på att upplysa oss själva och varann om skillnaden mellan lögn och evident sanning, samt därigenom med mental hälsa och positivitet kan organiserar oss rationellt mot psykopat-aporna i trädets topp.

   Ingen apa gillar att le falskt mot rövhål. Det är förnedrande dessutom. Därför finns det alla chanser att lyckas med projektet, tror jag.

 2. Men varför gnäller du på dem som är öppna med sina brister och väljer att ta emot hjälp?

  Du verkar ju inte göra ett nyttigt handtag själv eller ha gjort det på ett bra tag utan hellre vill bli försörjd (som ett offer) av andra. Att peka finger på andras brister när man själv inte är mycket bättre är värsta sortens självbedrägeri.

  Kan bara hoppas att du mediterar en bra stund så du upptäcker dina tankevurpor. Och då menar jag inte som Jesus utan mera seriöst som Nalle Puh.

  1. Jag gnäller inte. Jag exponerar att problemet är skapat av dem själva och illvilliga hjälpare, som alls INTE hjälper dem, men håller dem kvar i en onödig offer-hjälpare-lögn och drogmissbruk.

   Jag visar dessutom min idé om lösning, vare sig om de som känner sig bekväma i offer-hjälpare-rollen är motiverade att lyssna eller inte.

   Jag vill inte nödvändigtvis bli försörjd (som ett offer) av andra, likt politiker med lön på 70 papp i månaden, eller stackars satar som ränner till socialen eller AF och där tvingas le mot psykopater, medan andra psykopater i politiken förstör alla deras chanser att lyckas genom sin politik.

   Jag löser problemet vid källan istället och tänker inte slösa bort min tid på onödig byråkrati. Folk som inte har jobb, eller alla, skall givetvis istället ha medborgarlön. Onödig byråkrati och onödiga frågor skall vi automatisera bort, anser jag!

   Jag har arbetat länge på sparade pengar och nu lånar jag lite av vänner och familj, som jag tänker betala tillbaka. Jag har även fått lite donationer och plötsligt skulle det kunna dimpa ned arv från testamenten också. Tacksamhet på förhand för det.

   Jag arbetar intensivt för detta parti som är rödgrönt PÅ RIKTIGT och är för Svexit, så att vi kan införa sänkt arbetstid för alla, så att vi delar på jobben och lönerna mer solidariskt.

   Jag tar gärna ett ekologiskt hållbart arbete, vare sig det är kontorsjobb eller ett arbete med kroppen.

   Som politiker kommer jag gladeligen rösta för sänkta politikerlöner ner till svensk genomsnittslön, eftersom jag tror att detta skulle ge oss bättre politiker vid makten, d.v.s. människor som bryr sig om samhället.

   Jag pekar gladeligen finger på andras brister när de själva beter sig illa. Jag är, i min egen mening, mycket bättre än dem.

   Det är heller inte konstigt. Varför är det evident? Jag gottar mig inte i mitt elände, men försöker alltid bli bättre och arbetar på mig själv genom ständiga förbättringar, även om jag är långt från perfekt.

   All meditation som innebär att andas djupt i stillhet och söka evident sanning är bra.

   Nalle Puh är en fiktiv ointelligent snäll tygbjörn som älskar honung, vilket han stavar ”håning”, som jag förmodligen inte kommer läsa eller ta intryck av, när det finns andra författare med betydligt högre intellekt, ex. Vernon Howard som även har gjort en del föreläsningar, för den som är intresserad och förstår engelska.

   Att tänka som Nalle Puh hjälper förmodligen ingen alls, men verkar snarare vara en mycket illvillig taktik för eliten att hålla folk i okunnighet:
   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/01/13/olika-former-av-logn-del-16-gor-dumhet-kandisskap-och-medelmattighet-till-ideal/

 3. Jag undrar bara om du inte borde lösa dina egna problem innan du försöker lösa andras problem. Jag ser vissa likheter mellan dina egna problem och de som du kritiserar har.

  Har någon annan ens bett om din hjälp förresten och har du någon som helst erfarenhet av att lösa dessa typer problem eller är det bara åsikter och killgissningar? Att har en sådan nedlåtande attityd mot personer med funktionsnedsättningar och samtidigt ha en såpass begränsad självinsikt som du har är inte speciellt smickrande.

  Hur många i historien har inte sagt att de ska låna sig ur en svår situation för att betala tillbaka senare? Hur ofta slutar det väl tror du? Det gör att din arrogans smakar ännu mer illa i min mun!

  Nalle Puh och Jesus har en gemensam nämnare, de härstammar från böckernas värld.

  1. Alla har problem som individ . Även Nico från tid till annan. Att en individ som Martin tar sig enorm tid att vilja förändra ett samhälle utöver sin privata problematik finner jag som en positiv egenskap. Det verkar som om Nico angriper personligheten Martin och inte angriper hans politiska åsikter. Ett ganska vanligt angrepp i Jantelagena Sverige.

   1. @Kalle
    Att klanka ner på och mästra andra personer med svårigheter när man sitter i samma båt har inget med politik att göra och jag fattar inte vad det ens har på en politisk blogg att göra.
    Det kanske har med att göra att Martin och partiet är samma sak? Partiet är Martins psyke, sinne och värderingar.
    Jag tror även att Martin och Yolandas personliga problematik är snarlika, inte bara deras sociala och ekonomiska problem.

    1. @Nico
     Det är min egen uppfattning att jag inte klankar ner på någon i egenskap av person eller försöker mästra dem, men faktiskt försöker hjälpa dem PÅ RIKTIGT och att detta verkligen har med politik att göra.

     Alla kan och får påverka partiet. Vi har en moralfilosofisk grund. D.v.s. det bästa för framtidens generationer och vi vill ha evidens och sanna argument för förändringar. Som med alla människor finns det likheter och olikheter och tur är väl det.

  2. Som jag ser det så är mitt och Yolandas problem likartat, d.v.s. ett orättvist samhälle som innehåller en massa skadliga fenomen för oss båda och för många andra också.

   Vilka andra likheter mellan mina egna problem och de som du kritiserar finns det, anser du?

   Jag har i min egen mening läst viktig litteratur, mediterar och har åsikter som jag underbygger med sanna argument och evidens.

   99,9999% av folket har mentala funktionsnedsättningar, i min mening. De är inte ur funktion helt, snarare befinner de sig i en media-inducerad masspsykos. Detta är min åsikt efter djupa undersökningar, långvarig meditation och allt mer ökad självinsikt. Det är en hemsk insikt. Jag vet också vad det beror på, tror jag. Det verkar ligga en plan bakom. Eliten vill skapa en dum lättkontrollerad befolkning.

   Hela bankirväldet bygger idag på att belåna folket upp över öronen och göra dem till slavar. Detta är en del av planen. Jag är en del av detta samhälle, vare sig jag vill det eller ej, men jag försöker påverka den situationen positivt och konstruktivt politiskt, d.v.s. ett kännetecken på mental friskhet.

   Visst kan även Jesus vara fiktiv, men håll med om att det är en fantastiskt bra berättelse med en aura av god karaktär!

 4. Den som tror att det är fel på alla andra bör först söka insikt genom att titta sig själv i spegeln.

  Bara att snabbt skumma igenom din blogg ger mig den djupaste möjliga insikt i att du behöver gå och prata med någon, och du behöver göra det omgående.
  [En person jag känner] har i alla fall en insikt som du uppenbarligen saknar. 1-0 till henne. Game, set and match dessutom.

  1. Du skulle kunna tala sanning vad gäller din ”djupaste möjliga insikt”, men visst får du gärna gå djupare i sak, för annars blir det faktiskt en mycket ytlig Internettrolling, p.g.a. att detta faktiskt är ett personangrepp (som f.ö. har noll effekt) särskilt eftersom det inte är sakligt. Jag kan således inte bli arg, men enbart tycka synd om dig som faktiskt är så pass ytlig. Något är ju uppenbarligen fel i din hjärna.

   Låt oss säga att den sak du kommer med är sann om min person, och jag inte gillar det. Då kan jag heller inte bli arg, eftersom jag då kanske har fått hjälp av dig att förbättra något i sak.

   Självfallet ska man tala med alla slags människor, även psykologer och psykiatriker! Särskilt om man vet att det inte står rätt till i hjärnan, men även annars! Vi har alla något att lära av varann. Under https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/tag/intervju/ så kan du lyssna på några samtal som jag har haft med olika människor.

   Psykologer och psykiatriker har ofta insikter som är viktiga för oss alla. Från två psykiatriker fick jag ex. insikt om begreppet ”media-inducerad masshysteri”. De menade att människor är till synes mentalt friska i ett mentalsjukt samhällssystem, men p.g.a. att samhället är mentalsjukt så blir människor ofta deprimerade, vilket gör att de har massvis med jobb att göra.

   De har kemikalier att skriva ut, vilket deras långa utbildning tycks gå ut på, men de verkade inte ha modet och karaktären att hjälpa människor på riktigt, kanske för att de då riskerar repressalier? Arbetslöshet? Skuldslaveri? Jo. De är ju mänskliga, precis som alla andra.

   I Vetenskapliga partiet så spelar vi inte med i ett tomt ytligt retoriskt krig där någon är vinnaren med ”Game, set and match”. Alla skall bli vinnare tillsammans genom evident sanning och ett mentalt friskt samhälle där alla trivs. Att bli fångad med en felaktig uppfattning ser vi som något positivt som kan förändra politiken till det bättre för oss alla.

   Man kan släppa sitt ytliga krig, sin falska personlighet och skaffa sig djupare insikter och karaktär, bidra aktivt till något bättre och bli nöjd med sig själv, t.o.m. kanske få ett gott eftermäle, eller i vart fall känna att man lever i ett slags himmelrike bara genom att göra allt mer rätt. Det är lätt att prova. Försök!

   1. Analysen som jag kan göra efter att jag har läst vad du själv skriver och vad andra skriver om dig är att du har lätt att kritisera andra men har väldigt svårt att ta kritik själv.
    Du höjer du dig själv över skyarna och utmålar dig som intelligentare och för mer än andra samtidigt som du förmedlar alla svårigheter du har i det sociala, på arbetsmarknaden och i det ekonomiska.

    Det är det jag menar med att du inte riktigt har insikten hur din totala situation är (till skillnad mot tjejen med bloggen som jag inte känner). Det är inget personangrepp eller internettrollning utan en objektiv observation.

    Man får det allmänna intrycket att du har lätt att komma i konflikter med din omgivning och att du inte riktigt kan ta till dig de tillrättavisningar som du då får.

    Jag upplever även att du använder Vetenskapliga partiet som någon slags fasad för dina personliga åsikter. Jag vet inte om du upplever att det förstärker och ger mer tyngd åt åsikterna. Jag tycker att det är ärligare att själv stå för sina åsikter.

    Den filosofiska föreläsningen lämnar jag därhän.

    1. @Nico
     Jag anser att kritik är viktig om den är saklig och evident, samt positivt föreslår konkret förändring.

     Visst skulle jag kunna vara falskt ödmjuk, d.v.s. sänka mig själv fegt enligt Jantelagen, men jag väljer att vara modig, saklig och evident. För mig är ärlighet nämligen viktigare.

     Jag är långtifrån perfekt, men försöker i alla fall göra 99% rätt, till skillnad från många strulpellar.

     Jämfört med osakliga anonyma troll, som vet sin omoral men skiter i den, framstår jag givetvis som ”långt över skyarna” moralfilosofiskt och kanske också intelligentare, även om intelligens inbegriper så många olika områden.

     Jag är absolut INTE intelligent på alla områden, ex. inte musikaliskt, även om jag brukade skriva ganska bra på högskoleprovet.

     Jo. Det är helt klart min egen uppfattning att jag är över genomsnittet, även på andra saker, när jag tittar på olika evidenta indikatorer, men absolut inte på allting. Är det inte rimligt att se denna verklighet som den är?

     Jag anser inte att jag har svårigheter med det sociala, såvida det inte betyder falsk ödmjukhet eller mentalsjuka grupper som förhåller sig så till varandra.

     Jag har dessutom alltid följt de regler som har funnits nedtecknade, eller som jag har instruerats i, medan chefer ofta har brutit mot moraliska principer och sina egna regelverk, inte har bett om ursäkt för det, samt i min mening har betett sig riktigt farligt för sig själva och för andra också.

     De har tur att jag mediterar flitigt och kan le ett halvt leende åt det. Jag insåg nämligen att de där cheferna, som saknar ledarskapsförmåga, med all sannolikhet kommer träffa på en personer som är mindre benägna att meditera…

     Jag har i alla fall upplyst dem om deras belägenhet, i all välmening. Deras egna narcissism verkade dock göra att de inte ville se sina egna brott mot regelverk eller sin egen dåliga moral. Om någon/några beslutar sig för att avsluta deras verksamhet tvärt, så blir jag inte ett dugg förvånad, men kommer som vanligt tänka ”Vad var det jag sade”.

     Så brukar det vara för mig. Jag varnar förutseende för faror, ingen lyssnar och så sker tragiken. Jag brukar då få skulden av de narcissister som jag varnade, som inte ville lyssna och inte vill ta ansvar för det problem som de själva har skapat (eller har ignorerat).

     Ingen i Jantelagens Sverige säger: ”Du hade rätt, Martin. Vi skulle ha lyssnat på ditt råd!”. Själv är jag inte sen att ge andra rätt eller ge beröm. Senast var det Muhammed och de som förespråkar niqab, som jag gav rätt, har jag för mig, fastän jag ser vetenskaplig metod som en perfekt ersättare för blind lydnad under blind sekterism.

     De politiker, som ca 99% av folket har valt, har förstört arbetsmarknaden (genom EU-medlemskap och krav på heltid). De har förstört den ekologiska hållbarheten (genom massinvandring av sekterism). De har förstört välfärdsekonomin som vi hade i Sverige (genom sänkta skatter för de allra rikaste). Därför är vårdberedskapen dålig idag och det svårt att få jobb även för mig.

     Jag är en av de få som försöker rätta till den saken, positivt och konstruktivt, vilket kännetecknar mental friskhet.

     Det gör jag , inte enbart genom att söka arbeten med hundratals sökande på varje jobb (vilket framstår som att rulla ett stort stenblock uppför en kulle, likt Sisyfos, men ändå inte löser grundproblemet).

     De lösningar som jag erbjuder folket under A-Ö, löser problemet, anser jag. Det är lösningar som dessutom hänger ihop utan att vara populistiska.

     Ex. inser jag att välfärd för alla medborgare kräver ett Svexit och därefter högre skatter för de rikaste, samt att ekologisk hållbarhet kräver populationens och konsumtionens nedväxt, till balans med naturen. Vilket annat parti inser detta? Och om de har fattat, så varför valsamverkar de inte mot 4%?

     Att ha insikten om sin totala situation är jättebra. Skulle man inte ha den, eller om egot inte vill se den, så kan det bero på den s.k. Dunning-Kruger-effekten. I min mening hjälper meditation för att minska effekten av den.

     Meditation fungerar både mot överdriven falsk ödmjukhet, samt mot överdriven äkta ödmjukhet som gör att man liksom liknar en hund som viftar på svansen åt allting, men det är helt klart svårt att inse att man är drabbad av kognitiv bias, som John Cleese så riktigt påpekar i ett klipp som heter ”Stupidity”.

     Jo. Jag skulle tro att jag kommer i betydligt fler konflikter med människor, eftersom jag ofta har andra åsikter som är underbyggda av evidens, medan människor med stora egon oftast inte har det och blir jätte-jätte-arga på detta, men även att jag inte är konflikträdd, när människor skapar eller söker konflikt.

     Oftast har dessa individer eller jag missförstått något, anser jag. Ilska är ofta ett tecken på det. Jag är väldigt sällan arg, även om jag ibland kan ryta till för att få folk att inse sin dumhet känslomässigt, när rationell tillrättavisning inte biter , d.v.s. ge dem en starkt negativ upplevelse som betingning mot irrationellt beteende.

     Jag tror att jag har lyckats belysa missförstånd och ökat medvetanden hos många människor, särskilt genom att repetera evident sanning, så att de slipper fortsätta leva i de media-inducerade masshysteriska lögnerna.

     Människor som beter sig illa ska man givetvis tillrättavisa. Du beter dig ex. inte så bra, enligt Wikipedias post om ”Internettroll”, eftersom du gång på gång angriper mig med osakligheter istället för att bidra till vetenskaplig sakpolitik, som denna blogg handlar om, vilket skulle bidra till att lösa det problem som du så negativt gnäller på.

     Korrekt. Din upplevelse av att Vetenskapliga partiet är i samklang med mina personliga åsikter, vad gäller moralfilosofi och politik, är helt riktig. Annars skulle jag givetvis starta ett nytt parti och valsamverka med det nya partiet mot 4%-spärren.

     Nej. Jag anser inte att mitt medlemskap förstärker eller ger mer tyngd åt mina åsikter. Det är i vart fall inte avsikten. Det vore ett argumentationsfel som kallas för auktoritetsargumentet.

     Alla får vara medlemmar om de delar partiets vetenskapliga arbetssätt, samt mediterar regelbundet, samt vill göra något litet för partiet varje dag, samt vill genomdriva vår politik, enligt centralkommitténs riktlinjer. Att jag ofta anger mitt medlemskap är för att det finns så många olika Martin Gustavsson i Sverige, som inte ska behöva stå för mina åsikter.

     Om du tycker att det är ärligare att själv stå för sina åsikter, så får du givetvis gärna börja göra det, såsom jag gör det med namn och parti, även om jag har full respekt för anonymitet i ett övervakat och repressivt samhälle, där människor kan förlora jobbet p.g.a. sina åsikter.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s