Tillväxt – Absurda bisarra funderingar kring ett blåfruset rosland

Jag läser Birger Schlaugs blogg om det absurda med tillväxt med stort intresse idag. Frågor uppkommer. Anonyma svar tillåts. Försök bara hålla er till evident sanning!

Pinoccio med lång näsa och texten "Faktiskt?"
Osanning kan leda till lång näsa.

1. Är det inte bisarrt att vi befinner oss i en värld där egotrippade influensers tjatar om klimathotet, i kör med samma ekonomiska skrå som skapade klimathotet?

2. Är det inte bisarrt att samma medier som repeterar klimathotet till leda, gör det i exakt de medier som ägs av exakt samma folk som driver på evig tillväxt?

3. Skulle det inte kunna ligga en riktigt vissen blåfrusen ulv i fårakläder begraven i röd mantel, tillsammans med de där höst-lööfven som användes i röfven, efter JÖK:andet  där det där vissna roslandet numera befinner sig?

4. Är det inte bisarrt att folk via Blogspot (istället för WordPress eller Archive.org) gör reklam för sin bok, i vilken jag antar att det varnas för klimathotet, samtidigt som det snöar mitt i maj i norra Östergötland, MEN sannolikt INTE nämner klimathotet av flera år utan somrar eller klimathotet av en ny istid, vilket helt evident är ett lika evident klimathot som uppvärmning, enligt historiska temperaturdiagram?Diagram på jordens temperatur Eocene Holocene och nutid

5. Kanske är det en bisarr ros-fundering, men  varför bäddar inte trädgårds-mästaren in sina rosor i något som värmer dem, ex. ett täcke, en grön filt? Var det dålig beredskap? Slängde trädgårdsmästaren i ren ilska de där globalistiska girigbukarnas gamla tidningar, i vilka han har medverkat, i pappersåtervinningen lite för tidigt?

För även om man inte bör läsa de där globalistiska girigbukarnas gamla tidningar så isolerar i vart fall pappret någorlunda och de duger väl ändå till packmaterial och till utedasset, om bara folk lovar att inte läsa dyngan, eftersom girigbuks-skiten därigenom hotar att tillväxa i huvudet likt en cancer.

6. Eller betraktas röda rosor som något man bara måste plantera för syns skull, för att folk skall tro att man försökte få lite rött i den gröna trädgården, så att man sedan kan sitta på verandan/läktaren och gubbe-gnälla, när de nya riktigt gröna unga skotten inte kommer och inte vill blomma ut i röda rosor?

Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros Bild på VP-ros

Eller var det någon som ryckte upp alla röda rosor med rötterna den 28 februari 1986 och på order av hemliga sällskap ersatte dem med GMO-manipulerade bisarra rosa, som bara passar för Pride-paraden och därigenom repellerar majoriteten av alla normala röda och gröna män, som i ren protest då klär sig i blågula eller svartvita Adidas-uniformer, allt medan konfliktskaparna gnuggar händerna åt den fascism som säkert kommer överglänsa den redan existerande, i det pågående världskriget mot suveräna stater, i strid med krigets lagar och FN-stadgan?

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s