Vetenskap – Kritik – Hälsogrupp anklagar etablissemangets hantering av Covid-19

Per-Arne Öckerman, Ingemar Ljungqvist, Mikael Nordfors och Erik Enby anklagar via Vaken.se etablissemanget för att inte fullt ut tillämpa godkända metoder, vikten av att ha fullgoda D-vitaminhalter i blodet, samt för att hålla på med aktiv dödshjälp. Denna kritik kommer även från Lars Bern, som dessutom påpekar att läkemedelsindustrins vaccin sannolikt kan göra mer skada än nytta.

Skribenterna anklagar även ansvariga myndigheter för att enbart försöka två sina händer via media, men inte granska framgångsrika länder, samt tycks misstänka att försök med mycket dyra patenterade mediciner beror på korruption. Inte en orimlig tankegång med tanke på kostnaden som anges.

Regering och riksdag anklagas för att inte ha genomskådat den dolda agendan bakom Covid-19, som enligt skribenterna går ut på att skuldsätta hela svenska folket för flera år framöver, vilket de tror kommer medföra en havererad samhällsekonomi. Public service anklagas för att sprida ångest och rädsla och för att fogligt godta en ny världsordning.

Skribenterna anklagar också majoriteten av läkare i intervjusoffor för att baktala fungerande alternativ, samt för att de inte söker sjukdomars orsak och vägar till hälsa, samt menar att de bryter mot det lagstadgade kravet att de skall följa med i den forskning som ger råd och tips hur man läker patienter.

Bonnierskoncernen, särskilt DN och Expressen, angrips som oetiska delar av den brottsliga läkemedelsindustrins affärsidé att försöka hindra folk från att bli friska av beprövade billiga läkemedel och naturliga medel. Som tur är så har diverse Journalist-miffon med psykopatisk läggning tydligen startat Medietikens förvaltningsorgan (MeFo)…

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s