Censur av konspirationsteorier om 5G och Covid-19 – David Icke ber om allas vår hjälp

I en ocensurerad video via Bitchute, som föredömligt nog går att ladda ned utan att köra okända ofria skripts https://seed177.bitchute.com/weBLW8e6mgIB/bJFrYBy4aT7o.mp4 (10,7 MB) (helt enligt Richard Stallmans rekommendationer förutom att de inte är ogv-format) så ber konspirationsteoretikern David Icke om hjälp att vi skall meddela typ 5 vänner och bekanta, via e-post etc. om den censur som han har utsatts för på Facebook och Youtube.

Om din egen e-post, eller sociala media-konto, shadowbannas eller förvanskas kan jag inte svara på, men det är väl inte heller otroligt om de kontrolleras av samma ägare som censurerar Icke? Dubbelkolla gärna alltså om meddelandet har gått fram via andra kanaler om du är motiverad att hjälpa David Icke! Överväg även att logga ut från dem i protest!

David Icke är den engelske sportjournalisten som reste till Sydamerika och tog den psykedeliska brygden Ayahuasca och kom tillbaka som en mycket förändrad man. Icke var efter sin upplevelse mycket öppen för andra teorier om verkligheten, teorier som skiljer sig kraftigt mot de teorier som eliten repeterar storvulet.

Ickes mest välkända teori är att eliten är ödlor som har en slags holografisk teknologi som gör att de ser ut som människor. Icke påstår sig ha upplevt hur teknologin hamnar ur fas och att han då har sett deras ödleögon.

Själv är jag skeptisk till Ickes konspirationsteorier om 5G och om upplevelsen av ödlor, men David icke presenterar också andra intressanta  teorier om verkligheten. Det som i min mening fattas är ofta falsifierbarheten. Samtidigt bör vi komma ihåg att vetenskapen inte vore någonting utan öppenhet för nya teorier om verkligheten.

Vi bör även vara medvetna om att det militärindustriella komplexet skadar och dödar miljontals människor, på alla möjliga vis, samt att galaxen har många solar och ännu fler planeter. Det är därför jag är motiverad att dela med mig denna video till er idag.

Det är givetvis en risk för partiets trovärdighet inför den ovetenskapliga svenska sekten VoF, men jag anser att mod, karaktär och öppenhet är viktigare för vetenskaplighet, samt att censur av teorier och strypande av yttrandefrihet är raka motsatsen till vetenskaplighet, samt liknar helt vanlig psykopatisk reaktionär sekterism, ni vet sådan som söker världsherravälde, dominans och lurar med sig mentalt svaga genom att upphöja dem som utvalda.

Problemet med David Ickes teorier är i min mening att de övergår i metafysik, d.v.s. varken kan falsifieras eller verifieras, men som med mycket annat inom vetenskapen så har det varit så med andra upptäckter också, ex. upptäckten av radioaktivitet. De som forskade kände på sig att något var mystiskt och såg samband, men kunde inte först evidensbasera vad det var.

David Icke använder tydligen även social media som Minds och m.VK. David Icke finns även på Gab och OnSteller, men var ej sökbar via DuckDuckGo på dessa plattformar, vilket i min mening är ett varningstecken för ev. shadowbanning.

Plattformar som kräver inloggning, skripts eller appar för att sidorna skall fungera och vara sökbara, bör man förmodligen inte lita alltför mycket på. Det är därför mitt eget val ligger på WordPress.com och Archive.org.

Mer intressant om David Icke:
RT – Banning the conspiracist David Icke is WRONG & actually strengthens his case that we’re sleepwalking towards DICTATORSHIP En oroväckande förutsägelse med tanke på mänsklighetens historia.
Sputnik News – Don’t Ban David Icke. Debate Him Oroväckande att detta skall behöva poängteras.
David Icke – I Need Your Help (No – Not Money!) With Bypassing The Censorship. Here’s What You Can Do …
Easier – 5 things David Icke predicted that actually came true

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s