Naomi Seibt 19 år ålagd vite i Tyskland för klimatförnekelse?

I en delstat i Tyskland kan myndigheter tydligen ålägga viten på tyska medborgare för att de arbetar för Heartland Institute, en amerikansk marknadsliberal tankesmedja och aktivist-smedja, som s.a.s. har ”fel åsikter om klimatet”, enligt Klimatupplysningen,

Eller är detta gerillamarknadsföring? Då får i vart fall jag inga donationer som avslöjar den, utom kanske av generösa läsare som älskar analys och skepticism?

Bild på Naomi SeibtDen 19-åriga Naomi Seibt utgör i vart fall en ung kvinnlig slags motvikt mot budskapet från Greta Thunberg, som även hon skall hyllas för sitt mod och sin karaktär! Jag ser egentligen inga motpoler här, mera två unga blonda liknande [marknadsliberala?] ”influencers”, om än olika hårt sminkade, men jag väljer att hylla dem båda två för deras karaktär i att hänvisa till vetenskapliga evidens, d.v.s. öppenhet och skepticism, d.v.s. det som genomsyrar Vetenskapliga partiet.

Bild på Albert Einstein”De flesta säger att intellektet är vad som kännetecknar en stor vetenskapsman. De har fel: Det är karaktär.”
/Albert Einstein

Bild på Albert Einstein”Most people say that it is the intellect which makes a great scientist. They are wrong: it is character.”
/Albert Einstein

Den till synes karaktärsfasta ”influencern”, samt verbalt intelligenta Naomi Seibt, som arbetade för den marknadsliberala tankesmedjan, verkar vara i princip okänd i vanlig fulmedia. Seibt har nu alltså, till synes, blivit ålagd att betala vite av en delstat i Tyskland. Detta förmodligen enbart för att hon är en s.k. ”klimatförnekare” och därmed, till synes, utgör ett hot mot etablissemangets panikskapande klimatalarmism.

Ev. görs detta även för att eliten vill skapa konflikt, i denna fråga som saknar verklig betydelse, i jämförelse med ex. BEREDSKAP mot olika utrotnings-event eller ekologisk hållbarhet på riktigt som kan skapa enhet människor emellan?

Eller utgör både Thunberg och Seibt helt enkelt omedvetna spelpjäser och avledningsmanöver för att fascismens marknadsliberala bombliberaler vill undvika fokus på världsfred? För är det inte så att det är marknadsliberaler som stödjer båda blondinerna? Eller är de spelpjäser åt globalkapitalet för att kunna skifta politiken efter storföretagens manipulation av världsmarknaden?

Seibt framstår ändå, precis likt Thunberg, som en modig tjej, när jag tar en titt på Desmogblog. Båda har modet och karaktären att göra uttalanden exakt som de själva tror är rätt. Det är i alla fall mitt eget intryck. Är de kanske lite för självsäkra för att kunna kallas vetenskapliga? Mod är bra, men var är modet till skepticism?

Mod fattas hos så många människor idag, men de modiga behöver också självreflektion, men klart att Seibt, när hon struntar i alla påhittade tabun,även kan utgöra ett enormt hot mot det finanskapitalistiska etablissemanget som vi alla vet ljuger, vilseleder och bedrar dygnet runt genom sina fulmedier.

Bild på Henry Louis Mencken”Den farligaste mannen för vilken regering som helst är den man som är i stånd att fundera ut saker på egen hand, utan hänsyn till rådande vidskepelser och tabun.”
/H. L. Mencken

Bild på Henry Louis Mencken”The most dangerous man to any government is the man who is able to think things out for himself, without regard to the prevailing superstitions and taboos.”
/H. L. Mencken

Tänker 19-åriga Seibt ut alla de här sakerna på egen hand eller ligger Heartland Institute bakom? Det vet jag inte. Vet vi att den klimatalarmistiska sidan ljuger. Jodå. Fulmedia har ljugit länge om allt möjligt. Jag vet att det är så eftersom jag är motiverad att analysera skillnaden på lögn och evident sanning och de ljuger så pass brutalt att det hotar hela demokratin.

Bild på Paul Craig Roberts”När ett lands regering och media
inte gör något annat än ljuger dygnet runt,
hur kan då demokrati existera?
Klart att den inte kan det.”
/Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

Bild på Paul Craig Roberts”When a country’s government and media
do nothing but lie 24/7,
how can democracy exist?
Clearly, it cannot.”
/Paul Craig Roberts (Source: OpEdNews 12/5/2017)

Att ställa sig emot finanskapitalets och forskningsfuskets klimatalarmism i Tyskland, samt gå emot även andra tabun, som ligger i centrum av det oligarkiska korrumperade EU-eländet, är särskilt modigt, tycker jag.

Seibt uttalar sig tydligen om saken via finanskapitalets Youtube, som jag själv har börjat undvika, eftersom det faktiskt finns andra och bättre ställen att lägga upp ljud och video, ex. VideoPress.com, Bitchute.com och archive.org, där man kan ladda ned filerna utan att köra dolda ofria icke-triviala skripts.

(Richard Stallman anger på sin egen hemsida f.ö. fler goda anledningar att undvika och kringgå en hel del av finanskapitalets alla olika plattformar, ex. vår egen integritet, frihet och demokrati.)

Man kan väl helt enkelt säga som så att Seibts och Thunbergs trovärdighet kommer öka när de använder vetenskaplig metod i sina analyser, samt gör det genom att mötas hövligt på öppna fria plattformar, EFTER relevanta utbildningar och vetenskapliga avhandlingar, men det skulle naturligtvis vara verkligt mod och karaktär, som kanske skulle kunna leda till riktig demokrati och världsfred, istället för käbbel? Vad är är deras arbetsgivares intention? Har de samma arbetsgivare?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s