Jämställdhet – Dubbelmoral i presstitutionen och prostitutionen

Det finns äkta medkänsla och kärlek och så finns det människor med makt som utnyttjar yngre människor som prostituerade för att de är chauvinister. Även sektledare och drogförsäljare arbetar på liknande vis. Problemet finns i hela världen och beror främst på överbefolkning, ojämlikhet och dålig välfärd, vilket skapar den misär som föder kriminaliteten.

De senaste decennierna har ojämlikheten ökat p.g.a. ”race to the bottom”. Då ökar dessa fenomen i omfattning. Man kan även se det på att mordfrekvens korrelerar med ojämlikhet i vetenskapliga studier. Det är lätt att förstå att ojämlikhet kan leda till både mord och självmord.

En känd manschauvinist köpte nyligen en prostituerad i Sverige, inte i statlig eller kommunal tjänst, men det verkar ändå ha blivit mycket stor uppmärksamhet i media, eftersom det är olagligt att köpa sex i Sverige. Sannolikt blev uppmärksamheten så stor för att denne man verkar passa perfekt  in i bilden av just manschauvinism genom sitt twittrande.

Nu visar det sig att en kvinna har gjort något liknande chauvinistiskt, i tjänsten dessutom, vilket är mycket allvarligare i min mening, vilket betyder att svenska skattebetalare har fått betala för prostitutionen/bedrägeriet, vilket skattebetalarna inte gjorde för manschauvinisten, men fallet med den bedrägliga kvinnan får nästan ingen uppmärksamhet alls i media. Varför inte då?

Den som fortfarande tror på floskler som ”alla människors lika värde” är följaktligen vilseledd. Fulmedia tror inte på sin egen floskel, men glada nyheter till dig om du länge har trott på den välrepeterade floskeln för Toklandet berättar nu om ett nytt fall, som kanske kan få dig att vakna.

Fallet visar alltså att en kvinnas chauvinism har mindre nyhetsvärde än manschauvinism, samt därför diskrimineras att INTE ha ”lika värde” för fulmedia. Manschauvinism får stor uppmärksamhet, kvinnors chauvinism får alltså liten uppmärksamhet.

Varför är det så? Ägarna har förmodligen bestämt detta. Chefredaktören bestämmer åt dem vad som skall uppmärksammas. Bakom denna vilja ligger sannolikt en agenda som har fastslagits på Bilderberggruppen och på Trilaterala kommissionen av diverse storföretag, mediemoguler och bankmän.

Att kvinnor kan utnyttja män passar helt tydligt inte in i den agendan. Vad är agendan? Det handlar sannolikt om att försöka skapa konflikt mellan män och kvinnor, tror jag. Kvinnor skall hata män. Män skall hata sig själva för att de är män, även hata sin egen kåthet.

Det är sannolikt därför du nästan aldrig får höra invandrare som har flytt sekterism i våra medier. Det beror på att det inte passar in i agendan, vilken jämställer kritik mot sekterismen med rasism, d.v.s. en lögn genom ett ogiltigt kontrollord som då skulle avslöjas och falla ihop likt ett korthus, eftersom sekteristen och den som har flytt sekterismen s.a.s. är av samma ras/etnicitet, samt att de svenska medborgare som länge har blivit lurade då direkt skulle förstå att fulmedia har lurat dem medvetet väldigt länge, genom att hålla dem under ytan i grumliga vatten, vilket den undersökande journalisten Jens Ganman har visat oss tidigare.

Vem styr denna vilseledande konfliktskapande agenda? Det är bara att titta på ägarförhållandena så förstår man vilka som ligger bakom förstörelsen av nation efter nation. De vill skapa krigsförbrytelser, massmigration, segregering, ojämlikhet och konflikt för att slå sönder alla nationalstater för att öka sin globala makt.

Hela 8-partiet spelar med i globalistspelet, eftersom inget av deras partier har ett utträdeskrav ur EU-globalismen, samt pekar aldrig på sina arbetsgivare, d.v.s. de som har skapat konflikten och den totalitära övervakningen medvetet, samt efter utfört uppdrag ofta ger dem arvoden via diverse större företag som sitter med runt bordet på Bilderberggruppen.

99,999% av svenska medborgare är djupt rektalpenetrerade och är ännu inte motiverade att organisera sig, valsamverka mot 4%-spärren, stödja eller rösta för sin egen demokratiska befrielse. Detta är INTE bara min åsikt, men ett evidensbaserat faktum som jag stödjer på de evidens som jag har länkat till.

När bubblar ditt eget mod, medkänsla och motivation fram? Vad blir ditt eftermäle?

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s