Moralfilosofi – ”Black lives matter” & ”Swedish lives matter” – Verkligen?

Har svenska liv eller svarta liv betydelse? Har alla människor lika värde, eller ens något värde alls? Har något liv betydelse i realiteten? Detta är moralfilosofiska frågor som jag ställer efter en kommentar i en tråd där parasiter och nytt partinamn diskuteras i en salig blandning av andra bisarra lustigheter.

Nya partier som valsamverkar behövs, men vågar vi ens själva ställa moralfilosofiska frågor med intensivt fokus på vår egen integritet och ett djup motivation att veta sanningen och därför svara helt ärligt och lugnt, helt utan rädsla för inplanterade fulmedia-lögner från ekonomismens mediemoguler eller andra klickbeten på deras plattformar?

Vissa menar t.o.m. att allt mänskligt liv har betydelse och att alla MÄNNISKOR har lika värde. Jag finner båda påståendena osanna när jag tittar på verkligheten.

 1. Dels massmördas människor i världen av krigsförbrytelser mot suveräna stater och folk. Den bombliberala politikeradeln skapar krigsförbrytelser, depression, misär, svält och massdöd. Alla möjliga olika kulörer och nationaliteter mördar och mördas i detta, även svenska och svarta soldater, främst från USA. Hade de lika värde för oss? Varför utsatte vi då dem och deras offer för detta elände?
 2. Även självmord är vanligt hos soldater efter de har begått krigsförbrytelser, verkar det som. Folket röstar för de bombliberala krigsförbrytelserna, som genom orwellskt nyspråk i mediemogulernas fulmedier kallas för ”missioner” och ”insatser”, men realiteten stirrar givetvis de mördade och mördarna i vitögat.

  Bild på Smedley Butler
  ”KRIG är en skumraskaffär. Det har det alltid varit. Det är kanske den äldsta, lätt den mest lönsamma, säkert den mest onda. Den är den enda internationella i omfång. Det är den enda i vilken vinsten räknas i dollars och förlusterna i liv. ”
  / Smedley Butler, major-general i USA:s Marinkår. Källa: War Is a Racket

  “WAR is a racket. It always has been. It is possibly the oldest, easily the most profitable, surely the most vicious. It is the only one international in scope. It is the only one in which the profits are reckoned in dollars and the losses in lives.”
  / Smedley Butler, United States Marine Corps major general. Source: War Is a Racket

  Allt mänskligt liv har alltså INTE betydelse för majoriteten i realiteten. Människor visar det i vart fall inte, engagerar sig inte för fred och röstar inte för fred heller.

 3. Dels värderar majoriteten alla olika, vad gäller om vi alla skall ha rätt till arbete och inkomst eller inte. Politikeradeln höjer sina arvoden och sänker sina skatter. Majoriteten röstar även för denna extrema höga arbetslöshet och ojämlikhet, genom att de röstar för denna politikeradels Nato/EU-vurm i val efter val. För dessa majoritetens människor så har de som mördas i Nato/EU-krigsförbrytelser, samt slås ut i samhället, alls inte ”lika värde” som de själva, även om de skulle svänga sig med floskeln ”alla människors lika värde”.
 4. Konfliktskapare på nätet kallar ömsom folkgrupper för lata när de inte får jobb, eller om de, av fattigdomen som EU-ojämlikheten skapar, tvingas bjuda under inhemsk befolkning i löner för att få jobben, eller får bidrag för att få dem i arbete, så anklagas de för att ”ta jobben”.
 5. Fackföreningarna gör ingenting för att ta oss alla ut ur Nato/EU-eländet och dela solidariskt på inkomster och jobb. Varför inte? – De tror naturligtvis inte på floskeln som de ständigt svänger sig med: ”alla människors lika värde”, men inkasserar bara sina höga arvoden och drar ev. på sig en passande rosa fittmössa vilket gör att de inte enbart är omoraliska svin, men också liknar svin.

Hur är det med djuren och naturen då? Anser vi verkligen att de har lika värde med oss människor?

 1. Hos majoriteten av godhetens miljöpartister, som gör allt för att överbefolka Sverige med reaktionära överbefolkande sekterister i ett högkonsumerande arktiskt klimat, så är det uppenbart något som inte stämmer med varken logiken eller medkänslan.

  Bild på Olof Palme Bild på Ingvar Carlsson
  ”Jämlikhet mellan invandrare och svenskar förutsätter, som vi tidigare framhållit, att invandringen anpassas till samhällets möjligheter att ge invandrarna arbete och social trygghet… En invandring som helt styrs av marknadskrafterna skulle vara till skada för löntagarna såväl i Sverige som i utvandringsländerna”.
  /Olof Palme och Ingvar Carlsson Källa: Riksdagsmotion 1979/80:1030 (http://proletaren.se/artikel/vanstern-har-opererat-bort-verkligheten)

  Extrema sekterister, som andra har flytt, importeras. Sekterister är heller inga veganer generellt sett. Detta ökar givetvis belastningen på naturen. Sekterister kommer givetvis inte skapa något enanstående intelligent Tikopia, eftersom den gudibehaglige demiurgen förbjuder familjeplanering. Så vad har denna massmigration för ”värde” för naturen, för riktiga flyktingar, eller ens för sekteristerna själva?

 2. Ingen, utom ev. sekterister, påstår att den mänskliga arten är mer värd än alla de djurarter och växtarter som den mänskliga arten utrotar i ”Guds skapelse”, men ändå röstar de för mänsklig överbefolkning och artutrotning, i sin kortsiktiga dumgirighet, igen och igen. De finner aldrig motivationen att göra rätt.
 3. Tittar vi på population så är sekterister och ekonomister i Miljöpartiet precis lika goda kålsupare och en ganska stor andel av folket röstar för dem i val efter val. Vad leder det till?

Bild på Isaac Asimov”Demokrati kan inte överleva överbefolkning. Människovärdet kan inte överleva den. Bekvämlighet och anständighet kan inte överleva den. När man sätter fler och fler människor till världen, minskar inte enbart värdet av liv, det försvinner.”
/Isaac Asimov Källa: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/citat-om-population-2/

Mina frågor är enkla.

 1. Har ens miljöpartister, som är för EU och globalismen vilket skapar exakt det tillväxt-problem som de gnäller på, verkligen något som helst värde för mänskligheten eller naturen?
 2. Har någon annan värde eller värdighet? Vem?
 3. Om ja, vilket värde eller vilken värdighet då?

Om du kommer svara ärligt eller inte är upp till dig. I min värld är även du en del av problemet, så även gnället utan handling, ända tills du bestämmer dig för att inte vara en del av problemet längre, men istället blir motiverad att se sanningen som den faktiskt är, därefter bidra aktivt till lösningen. Då får du ett värde som människa för mig. Då blir du värdig beröm.

Värde, mänsklighet, eller civiliserat beteende, är i nämligen i min värld inget statiskt som man har bara för att man tillhör arten homo sapiens eller har en särskild hudfärg, eller är snäll på Julafton mot bortskämda barn som överöses med plastig överkonsumtion. Värde kräver meditation och god intention, som sedan leder till motivation och handling, d.v.s. en ansträngning. Handlingar, ansträngning och resultat kan vägas, mätas och värderas.

Skaffa dig själv lite värde och värdighet, även om du enbart börjar i det lilla! Öka därefter ansträngningen!


TYCKTE DU TEXTEN VAR VÄRDEFULL OCH KÄNNER TACKSAMHET FÖR ATT FÅ TA DEL AV DEN GRATIS SÅ LÄS GÄRNA OM OLIKA SÄTT SOM DU KAN DONERA TILL ANTINGEN PARTIET ELLER FÖRFATTAREN!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s