Kritik – Den gröna bourgeoisien uttalar sig om prekariatet och de bruna. Via DN givetvis

Sugna på uppmärksamhet, proklamerar den narcissistiskt berusade gröna bourgeoisien, genom Birger Schlaug och Per Gahrton, stolt och storvulet, sina inbillade gamla bedrifter, samt tycks närmast champagne-mättat ner på det prekariat som de har skapat ihop med resten av EU-vurmarna i 8-partiet, via Miljöpartiet. Spektaklet sker återigen via den värsta förvillar-media som någonsin har existerat i Sverige,ni vet den som hade ”frysboxar” för fel slags journalister (förmodligen de vars själ inte var till salu).

Schlaug försöker återigen skrämma det missnöjda folket med spöket ”de bruna”, d.v.s. det ogiltiga argumentationsfelet ”Reductio ad Hitlerum” mot Sverigedemokraterna, som av en ren händelse har ”nolltolerans mot rasism”, vilket gör att det får omvänd effekt, d.v.s. stärker SD.

Att Sverigedemokraterna heller inte försöker skapa konflikter på våra gator, samt röstade emot krigsförbrytelserna mot Libyen, allt medan fulmedia drevade bort den fredlige Juholt som inte ville dra in Sverige i krigsförbrytelser efter århundraden av fred, gör ju inte dem ”bruna”, men helt andra politiker blir ju synnerligen ”bruna” av detta faktum.

Att Sverigedemokraternas nationalkapitalistiska raketfärd mot makten, till mycket stor del, beror på ”de gröna” själva, detta ignorerar de fullständigt. Tokliberal globalism, frihandelspolitik och vettlös massinvandring av extrema sekterister, som ser ner på de grönas fria kultur, de grönas homosexuella och de gröna kvinnornas frihet, skapar givetvis exakt den ”brunhet” som dessa herrar sannolikt alltid har önskat sig.

Konspirationsteorier? Hur vet jag att dessa herrar har önskat sig denna konflikt med ”de bruna”? I texten (via Archive.org givetvis, eftersom jag aldrig skulle föda förvillartidningar på något minsta lilla vis) så läser jag det svart på vitt. De vill se ”konflikterna på gatan”…

Jag får även intrycket att de båda herrarna försöker påskina socialism. Det lurar inte mig. Under deras ”gröna” utpressning av båda högerblocken, har vi fått ökade klyftor i tre decennier, helt utan att de MP har stått i opposition. Det kallas för ”brutalkapitalism” i min värld.

Den ”gröne” Gahrton kom rakt ur bombliberalerna, ett parti man knappast bör röra med tång om man har minsta moralfilosofisk skolning. Den ”gröne” Schlaug har i snart två decennier gnällt, men utan att vare sig starta om eller stödja nya initiativ som valsamverkar riktigt rött och riktigt grönt. Nu gnälls det istället på 4%-spärren, som om de stora partierna skulle vilja lyssna på dem. Hyckleri och dubbelmoral.

Ska man skratta eller gråta? Jag vet inte, så ”prekära” lilla jag väljer att le ett halvt leende, poppar lite billiga popcorn ur ett storpack, som jag har råd med, samt inväntar den totala kraschen för dem och för resten av bourgeoisien, som med historien i åtanke har några intressanta öden att föreställa sig i sina mardrömmar.

Kommer jag lägga ett gott ord för herrarna och deras kumpaner i en framtida folkdomstol? – Varför skulle jag vilja stå där med ett falskt leende och en tussilago och göra det?

Med folket kommer jag istället bidra moralfilosofiskt, med ”Spårvagnsproblemet” som utgångspunkt, genom att föreslå ett lämpligt och avskräckande straff som kommer avskräcka framtida bourgeoisie från liknande beteende.


TYCKTE DU ATT TEXTEN VAR VÄRDEFULL OCH KÄNNER TACKSAMHET FÖR ATT FÅ TA DEL AV DEN GRATIS SÅ LÄS GÄRNA OM OLIKA SÄTT SOM DU KAN DONERA TILL ANTINGEN PARTIET ELLER FÖRFATTAREN.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s