Vad vill du ha för att jag rensar bort dina lupiner i sommar, bäste Schlaug?

Birger Schlaug skriver om hur dum han var som planterade lupiner via Tidningen Syre och liknar detta vid riksdagspartierna, samt hur Fältbiologerna har en lupindödardag på nationaldagen. Patriotiskt för Sveriges natur. Absolut. Palmehatet och Palme var också patrioter, men på helt olika sätt.

I riksdagsmotion 1979/80:1030 skriver Olof Palme och Ingvar Carlsson:

Bild på Olof Palme Bild på Ingvar Carlsson”Jämlikhet mellan invandrare och svenskar förutsätter, som vi tidigare framhållit, att invandringen anpassas till samhällets möjligheter att ge invandrarna arbete och social trygghet… En invandring som helt styrs av marknadskrafterna skulle vara till skada för löntagarna såväl i Sverige som i utvandringsländerna”. Källa: http://proletaren.se/artikel/vanstern-har-opererat-bort-verkligheten

Jodå. De marknadsliberala globalistiska krafterna har definitivt varit till stor skada för både utvandringsländerna, för löntagarna, men även för riktiga flyktingar som förklarar problemet de har påtvingats, i snart tre decennier nu, allt medan politikeradelns arvoden har vuxit och JÖK:en har sänkt sina egna skatter.

I EU:s ”race to the bottom så har ca 90% fått det allt sämre ekonomiskt, enl. Credit Suisse, men visst var det ”patriotiskt för de rikaste i vårt land” att mörda Olof Palme och sätta igång krigen, samt inkassera på asylbaronsindustri, vårdindustri och omsorgsindustri, m.m., om man säger så.

Det har även funnits andra klarsynta socialdemokrater, som ingen längre verkar lyssna på, allt medan det marknadsliberala SD får ta hand om f.d. sosse-väljare. Anna Lindh är ett annat exempel på en socialistisk kvinna som sade den obekväma sanningen:

anna_lindh_80x80”… globaliseringen av information gör människor medvetna om vad de har – och inte har. Problem och förtryck är omöjliga att dölja, och de nya kraftfulla verktygen för information ger oss fler möjligheter än någonsin att reagera och agera.”
/ Anna Lindh

anna_lindh_80x80”… världen har fler demokratier än någonsin, och mänskliga rättigheter befinner sig högt på nästan alla länders dagordning. Ändå, är korruption och förtryck alldeles för vanliga hot mot det demokratiska samhället. Och vi har sett en dramatisk ökning, de senaste 10 -15 åren, av etniska konflikter och humanitära kriser med brott mot mänskliga rättigheter som viktiga delar., men också mer av korruption. Mänskliga rättigheter prisas mer än någonsin – och kränks mer än någonsin.”
/Anna Lindh

Visst har de varit svåra att döda, lupinerna och socialismen, men kanske är dessa ändå inte så irriterande för den s.k. ”gröna” marknadsliberala bourgeoisien som ett 20-tal flugor på en strand, eller en bajsätande fluga på Schlaugs egen lilla morgonsmörgås med havsutsikt?

Jag var väl kanske 12 år när mina föräldrar skrattande påstod att:

”Man kan ändå inte göra något” … ”Martin! Lägg av att jaga flugor! Det kommer bara nya.”

Först tänkte jag att de hade mer erfarenhet än mig och gav upp. Jag lät flugornas herre ta över, satte mig passivt och uppgivet på filten för att gnälla som en dysterkvist och betraktade flugorna, kanske ungefär på samma vis som Palmehatet först betraktade det allt mer jämlika och trygga samhället, med låg arbetslöshet, som folket röstade för, i val efter val, allt medan Palmehatet blev allt mer uppgivet, eftersom Palmehatets ytliga psykopater inte längre kunde glänsa med ytlig status i form av stora hus, fin sjöutsikt och stora nya bilar, när hela folket hade det hyggligt?

12-åringen Martin hade det också hyggligt, trots flugorna. Han hade cyklat med familjen till badstranden. Han lugnade ner sig, andades djupt och föreställde sig i ögonblicket inte någon bil alls. Han drömde inte om något gigantiskt hus, men enbart en strand utan flugor. Så kom Martins fråga:

”Har ni någonsin provat att döda flugor riktigt ordentligt?”

Jag fick inget bra svar. Så brukar det vara. De mentalt mindre bemedlade har inte vett att varken ställa eller svara på frågor. Tydligen hade de aldrig själva, eller ingen annan genom hela deras liv, någonsin frågat eller provat det jag föreslog. Själv hade jag studerat i någon vetenskaplig tidning hur flugor hoppar ungefär 10 cm upp i luften ca 2cm snett bakåt innan handen eller flugsmällaren hinner fram.

Det verkade stämma. Jag hade, trots avsaknaden av flugsmällare en mycket bra flugdödar-statistik per slag, genom att sikta på exakt detta ställe. Jag räknade till ca 20 flugor innan de börja försvinna och noterade att handen var något öm.

”Det kommer ändå fler flugor”, blev jag informerad om av dysterkvistarna.

Visserligen stämde det att det kom några flugor till under dagen, precis som dysterkvistarna påpekade, men det verkade som att stranden nu ändå var relativt flugfri och vi nu fick äta vår picknick i en fantastisk fridfullhet.

12-åringen hade mer rätt än fel, även om handen ömmade något, men det största värdet låg kanske inte i flugfriheten, eller i stoltheten av att ha rätt, men framförallt att få dysterkvistarna att inse att det finns all anledning att vara positiv, konstruktiv och ihärdig, samt att till synes olösliga problem kan vara relativt lätta att lösa, samt att endast en enda person, eller i vart fall väldigt få flitiga personer som samarbetar, kan göra en mycket stor skillnad för slutresultatet.

Så var det sannolikt även med Palmehatet. Fåtalet psykopatiska moderater samlade sig sannolikt på hemliga möten, samt hävdade sannolikt den patriotiska moralen med att mörda statsministern, innan skytten eller skyttarna tog på sig ansvaret för att utföra dådet, medan andra moderater sannolikt gjorde sin del via walkie-talkie och vips så var deras huvudproblem historia. Palme togs ifrån oss.

Moderater och andra globalistiska marknadsliberaler, som hatar socialismen, föreställde sig nog hur svårt det skulle vara att plocka bort socialismen ur Sverige, men med stor ansträngning och stort flit, på flera fronter, så har de i princip lyckats.

Olof Palme var immun mot deras metoder, så följaktligen ansåg de förmodligen att han måste mördas. Inte ens detta tycks räcka. Han lever fortfarande genom sitt goda eftermäle. Genom olika vilda frids-kränkande teorier så får tydligen Olof Palme och hans familj också förtalas och såras helt utan hållbara bevis.

Brottsbalken 5 kap 4 §  Förtal av avliden skall medföra ansvar enligt 1 eller 2 §, om gärningen är sårande för de efterlevande eller den eljest, med beaktande av den tid som förflutit sedan den avlidne var i livet samt omständigheterna i övrigt, kan anses kränka den frid, som bör tillkomma den avlidne. https://lagen.nu/1962:700

Men ingen åtalas och döms. Moderater och andra globalistiska marknadsliberaler har inte jobbat en dag om året, likt de lata Fältbiologerna med lupinerna, men har envetet repeterat sina lögner överallt på alla sina plattformar och i bloggosfärens kommentarsfält, samt blockerat kritiken mot lögnerna. Tyrannerna lägger nu hela skulden på en död moderat. Folket verkar inte bry sig särskilt mycket.

Bild på Voltaire”Så länge folket inte bryr sig om att utöva sin frihet, kommer de som vill tyrannisera göra det; för tyranner är aktiva och flitiga, och kommer hänge sig i guds namn eller under namnet av vilka andra gudar som helst, religiösa eller icke-religiösa, för att sätta handfängsel på sovande människor.”
/ Voltaire

Bild på Voltaire”So long as the people do not care to exercise their freedom, those who wish to tyrannize will do so; for tyrants are active and ardent, and will devote themselves in the name of any number of gods, religious and otherwise, to put shackles upon sleeping men.”
/ Voltaire

Känner ni till namnet på tyrannernas gud? Vad är det för något de vill att du skall dyrka? Hur får de dig att gå med på denna dyrkan? Vad är det för handfängsel de har satt på dig? När kommer du vakna?

Vi har arbetslöshet i Sverige. Migranterna är arbetslösa. Jag är arbetslös. Ändå höjs pensionsåldern. Varför kan inte fältbiologer m.fl. få arbetet att rycka upp lupinerna med roten hela sommaren? Vi kräver garanterat INTE 70 papp i månaden för den saken. Nej. Sådan omoral är ovanlig hos folket, även om politikeradeln inte tycks skämmas alls för 70 papp i månaden, med få undantag.

Vad vill du ha för att jag rensar bort dina lupiner i sommar, bäste Birger Schlaug? Jag kommer cykla till dig, i så fall, så du kommer inte finansiera JÖK:en på minsta lilla vis. Jag skulle även kunna döda flugor och göra helt fantastiska smörgåsar. Du brukar kalla folk för ”bruna”. Jag är inte helt säker på vilka som avses, men häromdagen träffade jag en chokladbrun kvinna som gärna medverkade med sin bästis på ett foto för denna blogg.

Bild på två kvinnor med munskydd och texten BE THE BEST VERSION OF YOURSELF

Var den bästa versionen av dig själv!


OM DU GILLADE TEXTEN OCH KÄNNER TACKSAMHET FÖR ATT DU FÅR LÄSA DEN GRATIS SÅ FINNS DET OLIKA GRATIS SÄTT ATT GE DONATIONER OM MOTIVATIONEN SKULLE BUBBLA FRAM.

Annons

2 reaktioner till “Vad vill du ha för att jag rensar bort dina lupiner i sommar, bäste Schlaug?

  1. Hans Hedberg har producerat ( skrivit ) boken : ” En oväntad vändning ” . Huvudtesen är ett teatermord och Olof Palme visste vad som skulle hända denna kväll . Ett områdeslarm fördröjdes under denna kväll . Men när jag studerat boken kom en funderare om hur toppens politiker kan lura hela svenska folket med ett teatermord. Och kan toppens politiker lura folket med ett fejkat mord , ja då är de i stånd till att luras inom alla delområden vad gäller politik.
    Exempelvis med klimatalarmismen för att höja miljöskatter ! Exempelvis det fejkade militära hotet från Ryssland i det att svenska folket ska ge politiker stöd för NATO – medlemskap ! Massinvandring trotts att toppens politiker bekänner sig med ord att vi måste återgå till reglerad invandring ! Listan kan göras lång hur toppens politiker ljuger svenska medborgare rakt upp i ansiktet. Jag rekommenderar att studera Hans Hedbergs bok i det att få en oväntad läsupplevelse.
    .

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s