Danny Lam från TNKVRT mobbar Alexander Bard för att hans mörkhyade bror kallar sig för ”neger”.

Jag är INTE enig i Alexander Bards tokliberala hållning, eftersom jag anser att den är skadlig för ekologisk hållbarhet och skadlig för ett tryggt jämlikt samhälle. Bard är heller inte ensam om den tokliberala hållningen. Hela riksdagen är fullt med tokliberala tillväxt-förespråkare som vill importera sekteristisk barnavels-sekterism, vilket är mycket smaklöst för mig som är för nedväxt till balans med naturen, samt är för fred och respekt människor emellan, men att försöka mobba Bards yttrandefrihet är precis lika smaklöst som Bard själv ofta är när han yttrar sig, i min mening, även om smak givetvis är något personligt. Det som hotar yttrandefriheten är ett hot mot demokratin.

Bard ska ha all rätt att yttra sig genom globalist-liberal TV4 om han vill det, anser jag. Själv kommer jag garanterat aldrig bjudas in till TV4 och få krossa globalist-liberalismen, eftersom det är emot deras ägares agenda att göra det, d.v.s. mer åt de rika globalisterna som äger TV4 och allt mindre åt de allt fattigare medborgarna. Men bra då att de i alla fall släpper in Bard ibland, anser jag, eftersom han åtminstone tänker självständigt och vågar bryta tabun, vilket är en frisk fläkt mitt i den globalistiska stanken, för alla globalist-hjärntvättade trynen.

Jag tar avstånd från all mobbning, även mot människor som jag tycker är smaklösa, helt enkelt eftersom det är smaklöst med mobbning, nästan lika smaklöst som krigsförbrytelser som alla globalister medverkar till med sitt orwellska nyspråk. Uttryck gärna din åsikt om Bards åsikter eller kritisera gärna hans argument i sak, men samla för helvete inte in namnlistor mot honom som Danny Lam på TNKVRT!

Det man själv anser är dåligt ordval av Bard i en privat chatt är varken hets mot folkgrupp eller förtal per automatik. Det blir inte heller det för att Nyheter 24 tar upp saken vitt och brett. Bard har heller inte hetsat någon pöbel mot mörkhyade, eller varit nedlåtande mot någon mörkhyad, men nämner sin egen käre bror som är mörkhyad, som dessutom vill kallas för ”neger”, precis som Anders som jag träffade i Göteborg som ville bli kallad för ”Negern från Norrland”.

Det är i min mening Lam som ev. hetsar mot Bard och ev. förtalar Bard, t.o.m. påstår att ordet ”neger” är något nedsättande. Fruktansvärt. Det om något är väl ändå hets mot folkgrupp, eller? Varför är det något nedsättande att vara stolt neger, eller ha en bror som stolt vill bli kallad för ”neger”, bäste herr Lam?

Vi har en svensk duktig diktare som skrev en dikt om niggern i niggerbyn, nämligen Nils Ferlin, men inte var det någon hets mot alla mörkhyade eller nedsättande mot mörkhyade. Den handlade förmodligen om falsk gudstro eller ev. om folkets blinda tro till läkare.

Bard har faktiskt rätt. Det är inte olika ord på mörkhyad som är problemet. Det är alla liberaler som försöker framstå som godheten, samt självkränkta som inte kan gilla läget men alltid måste titta på nya ord för sig själva, som är problemet, både för sig själva, för mörkhyade, såväl som för ex. städare, i sin falska tro att det är något nedsättande med att vara det man är, eller bli kallad det man vill bli kallad.

Få in i era intoleranta skallar att det INTE är något nedsättande att vara städare eller mörkhyad, eller homosexuell! Det blir inte nedsättande förrän man väljer att anse att det är nedsättande. Det är attityden i sig självt som är respektlös och nedsättande mot städare, mörkhyade och homosexuella. Det krävs i övrigt även att man gör ordkombinationen nedsättande, riktar den mot en person och förlöjligar någon inför andra med orden. Då är det nedsättande, ev. mobbning, förtal eller ev. hets, beroende på vad som sägs. Världen är full av urbant använda ord.

Sluta vara så mentalt lam, bäste herr Lam!
Öppna dig för alla ord i det svenska språket!

Bild med två kvinnor med munskydd och texten BE THE BEST VERSION OF YOURSELF
VAR DEN BÄSTA VERSIONEN AV DIG SJÄLV! Skriv istället under på listan Vi som stödjer Alexander Bard!

Mar intressant:
https://jennypiper.blog/2020/06/14/its-ok-when-we-do-it/


TYCKER DU ATT TEXTEN VAR TÄNKVÄRD OCH KÄNNER TACKSAMHET SÅ KAN DU SPONSRA ELLER DONERA PÅ FLERA OLIKA SÄTT.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s