Rasism? – Stödjer Birger Schlaug Muhammed Alis rasism?

Birger Schlaug stödjer förmodligen av misstag förvillarkanalen BBC:s (vars spionerande skripts jag inte tänker köra) och Muhammed Alis fullfjädrade rasism.

Visst finns det nationalister som kanske gärna tänker rasistiskt i sina folkölsdruckna hjärnor, eller när de viftar med flaggan över sina folkölsbukar under vit skjorta, men själv ser jag inget överlägset med dem, men känner sympati med dem, eftersom de också är offer för bourgeoisien skapade arbetslöshet, Nato/EU-vurm och girigbukars konfliktskapande.

Martin Luther King konstaterade:

Bild på Martin Luther King”When Cassius Clay joined the Black Muslims he became a champion of the racial segregation and that is what we are fighting against.”/Martin Luther King

 

Men det är klart att det kanske inte stod helt rätt till i hjärnan på herr Clay och många andra, när de lurades in i blind sekterism, eller fick han kanske rejält med pengar för att uppvigla till hat, sekterism och rasism i USA?

Eller var herr Clay, p.g.a. ett alltför stort ego, allt för lättledd av manipulativa psykopater? Kanske bygger herr Alis lustigheter på omoraliska ritualer med svärd, hotelser och frimureri? Eller ville inte herr Clay dela med sig av sin egen rikedom till de svarta. ex. genom progressiv beskattning? Det lär vi aldrig få veta.

Mer intressant:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/06/14/danny-lam-fran-tnkvrt-mobbar-alexander-bard-for-att-hans-morkhyade-bror-kallar-sig-for-neger/

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s