Vetenskap – Vård – Covid-19 – Patentbyråer skapar potentiellt massmord

Livgivande uppfinningar skall inte kunna patenteras, eftersom de därmed blir svårtillgängliga eller dyra. Att hålla reda på patent, samt undvika att bryta mot patent, blir dessutom en onödig och kostsam byråkrati som tar kraft från att rädda liv. Detta är inte enbart oetiskt, men även ineffektivt vad gäller samhällets utveckling.

Donald Robertson på Free Software Foundation skriver att programvarupatent är en annan slags sjukdom i USA, men det gäller givetvis även i resten av världen.

Den största sjukdomen, som ligger som fundament för att detta sker är, i min mening, den överdrivna och obalanserade globala marknadsliberalismen som även undergräver ekologisk hållbarhet och beredskap.

Vi behöver något intelligentare och mer balanserat!

Det är därför jag vill uppmärksamma alla på att även de som gnäller kan vara medskyldiga, eftersom de röstar på globalistiska marknadsliberala partier som är för patent-hysterin, fastän det faktiskt finns andra partier, som dessutom kan motiveras att valsamverka med varann i en stor regnbågskoalition för att tränga bort de marknadsliberala skurk-partierna och därmed rädda liv, kanske t.o.m. skapa världsfred.

2 reaktioner till “Vetenskap – Vård – Covid-19 – Patentbyråer skapar potentiellt massmord

 1. Folkets / folkens mediciner är ingen patentvara och kan aldrig bli ett patent hur än läkemedelsindustrin vill få monopol på mediciner med all dess biverkningar. Men politikerskrået går väl alltid den rika läkemedelsindustrin till viljes i det att bekämpa folkets /folkens tusenåriga traditioner att läka olika sjukdomar. Läkemedelsindustrins preparat ger oftast biverkningar , vilket alla har vetskap om.

  1. Precis. Folkets/folkens mediciner är ingen patentvara, eftersom de är naturliga och inte kan patenteras, men eftersom politikeradeln, fulmedia och den bankmaffia som äger dem, helt tydligt har målet att förstöra naturen i kortsiktigt vinstintresse, samt att folket hjälper dem med detta genom att läsa dyngan och rösta för de 8 eländes-partierna, så ser det inte ljust ut för vare sig naturen eller mänskligheten.

   Folket har tagit patent på sin egen undergång, men tycks inte fatta det. Thunberg tycks ha fattat, vilket jag noterade i FN-talet, men hon verkar heller inte vilja se lösningen på problemet. Hon stödjer den i vart fall inte. Kanske är hon i psykopaters klor.

   Nya riktigt röda gröna partier enar sig inte heller mot 4%-spärren och nästan ingen röstar på dem eller stöder dem, utom du, jag och fåtalet andra, som röstar på det ENDA valsamverkande gröna partiet i Sverige, Karl Gunnar Göran. Varför det är så är ett stort mysterium för mig. Jag finner ingen bra förklaring på det.

   Det enda som haglar från fåtalet anonyma troll är olika former av lögn, negativitet och personangrepp, men det bevisar snarare att vi har rätt, eller i vart fall att alla andra partier saknar argument för sitt eget klandervärda beteende, eller låter sig styras av idioter/psykopater med en helt annan agenda än att kunna skapa ett gott samhälle i balans med vår natur.

   Skulle det vara jag som är problemet, för att jag säger sanningar som ingen vill höra, så behöver ingen tro att jag har patent på sanningen heller. Vetenskapliga partiets politik har inte patenterats. Man kan inte patentera politik.

   Våra punkter kan antas av vem som helst som valsamverkar med oss. Sanningen kan skönmålas med olika nyspråk om man tror att det hjälper. Själv tror jag inte på det. Skönmålning är enbart en lögn som kan avslöjas och då står man med brallorna vid knäna och framstår som en lögnare, precis som den överarvoderade klandervärda politikeradeln och den ljugande vilseledande fulmedia som de ständigt frotterar sig med.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s