Totalitarism – Hur kan man ställa in Almedalsveckan? – Klart att man inte kan det

Hur kan man ställa in Almedalsveckan? Den frågan ställer jag mig efter ett inlägg av Birger Schlaug som frågar sig ”Hur korkat får det vara?” Till Schlaug, som nästan är lika slug som den verklige mästaren är, så skall jag försöka svara mästerligt på hans fråga.

Mitt svar:
– Det kan nästan bli hur korkat som helst.

Det tycks faktiskt gå ut på att bli allt mer korkat, vilket förklarar en hel del. Först trodde jag att det hela berodde på sekteristisk barnavel av de minst mentalt bemedlade, vilket resulterade i allt mer idioti och klan-röstning, som på sätt å vis måste anses vara en form av rasistisk mänsklig/djurisk intelligens, men något helt annat, betydligt slugare verkar ligga bakom även om de klär sig i cylinderhatt, vita handskar, små söta blommor med förkläden och sätter svärd mot halsen på varann och kräver absolut trohet till sekten.

Tanken bakom tycks vara psykopatisk, nämligen att ljuga, vilseleda och bedra, så att det blir oreda och kaos, så att folket sedan med glädje skall välkomna nästa härskarklass, som då inför en fullkomligt totalitär stat. Jag gissar själv på att det är planerat att ske någon gång när det blir så pass tokigt att Sverigedemokraterna/AfD når ungefär 43%… som vanligt … men att offren denna gång är tänkt att vara muslimer, som vi svenskar förmodligen skall lära oss att hata genom att exponeras för de mest avvikande av muslimerna.

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkorsDenna nya härskarklass har alltså medvetet infiltrerat och vilselett genom sina egna agenter, som jag gissar är nazi-sionistiska frimurare. Deras mål tycks vara att allting ska bli så tokigt som möjligt i Sverige och världen, för att därefter kunna ställa allting tillrätta och bli älskade och åtlydda av undersåtarna som därefter sannolikt kommer tvingas ut i krig mot de underlägsna… som vanligt.

Jag misstänker att dessa tilltänkta härskare möts på frimurarmöten, vissa av polisens skytteföreningar, Bilderberggruppen etc. och planerar idiotin ihop med de agenter som de har kontrollen över på olika vis. De tror sig vara visa, naturligtvis. Det är naturligtvis därför insyn är spärrad och deltagarna villigt lyder den odemokratiska ordern, även om det finns en hel del talande läckor.

Almedalsveckan är förmodligen ett självklart offer för dem, eftersom det nya styret inte vill bli påmint om demokrati på minsta lilla vis, särskilt inte bli påminda om den fredsälskande Olof Palme som satte igång Almedalsveckan genom att tala från ett lastbilsflak utanför Visby ringmur vid Kruttornet, samt talade med folket på gator och torg.

De vill heller inte bli påminda om svenska hemska diktatorer som Karl den tolfte, vilken efter alla krigsförbrytelser i Nordeuropa, allt mer börjar framstå som en schysst kille jämfört med dem, eftersom han slaktade kristna Nordeuropéer som sig själv, vilket inte var rasistiskt, eftersom det inte var människor av andra raser, såsom svensk politikeradel gör i maskopi med USA/EU/NATO, eller som landstjuvarna gör i Palestina.

Bild på Olof Palme”Historien ger många exempel på att demokratin krossats av människor som sagt sig kämpa för ”verklig demokrati” och ”folkets egentliga mening”. Insikten härom kan leda oss till en försvarsposition som döljer att demokratin är ett utomordentligt krävande styrelseskick. Det måste ständigt hittas nya vägar till vitalisering, till att nå ut till människorna och göra dem aktiva. Diktaturer bjuder ett maskineri av lydnad, slutet och till det yttre väloljat. Demokrati bygger på lojalitet, öppenhet och pulserande liv. Den måste därför ständigt vinnas på nytt.”
/ Olof Palme

De kommer sannolikt vilja gömma undan och glömma alla störande symboler som kan skapa egna tankar hos människor och producera sina egna. Det är förmodligen därför SVT inte nämner Olof Palme när de nämner Region Gotlands totalitära beslut, tror jag. Han var ju inte direkt en sann marknadsliberal för import av USA:s patriot-missiler, om man säger så. Nu är det den marknadsliberala JÖK:en som styr SVT inte den demokratiska socialismen.

Men veckor i Almedalen kan man naturligtvis inte ställa in utan en väloljad totalitär diktatur. Man kan som maktfullkomlig politikeradel låtsas att det redan är väloljad totalitär diktatur förstås, ex. genom medvetet Covid-19-massmord som SD kan profitera på, men lastbilar och människor kommer sannolikt finnas på Gotland 52 veckor om året.

Almedalen, ringmuren och Kruttornet kommer vara där, men någon Socialdemokrat som är ”demokratisk socialist” kommer sannolikt inte tala från något lastbilsflak någonsin mer. Det tåget har nog gått, för p.g.a. EU-vurmen har vi väl snart bara utländska lastbilar utan miljökrav tankade i EU:s skatteparadis i Sverige? Vem vill stå på en sådan mitt i klimatalarmismens tidevarv?

Men de nya härskarna misstar sig, tror jag. Det viktiga är inte Almedalsveckan eller att stå på någon gammal stinkande lastbil. Människor kan nämligen bli motiverade att tala ganska normalt, hövligt och evident sant med varann i hela Sverige, precis vilka veckor som helst helt, helt enligt Soldathandbokens principer.

Bild på ett öppet öga med upplyst pupill.Folket kan även skapa nya partier, som valsamverkar mot den odemokratiska 4%-spärren, som har skapats för att hålla borta nya initiativ. De kan även förhindra infiltration från fulmedia-slickande frimurare som sprider negativitet i sina partiers led, men det kräver givetvis att man har ögonen öppna och en ganska vanlig ryggrad.


NJÖT DU AV TEXTEN OCH KÄNNER TACKSAMHET SÅ KAN DU VISA DEN PÅ FLERA OLIKA VIS.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s